Friday, 18 March 2011

Isäntä ja wannabe-isäntä

Musti partioi pihallaan kuten aina. Välillä hanki kantaa, välillä ei. Humpsahduksia sattuu, mutta ne eivät Mustia lannista. Sattuuhan humpsahduksia välillä kaikille isännille, ei niissä sen kummempaa.

Tassun ojennus – mars! Katse eteenpäin!

Saaripalstalla eletään kuitenkin aina silloin tällöin suurta draamaa. Tämä on, tuota noin, kröhöm, hieman reissussa rähjääntynyt taloni, jonka nk. suojaava tuulensuojapaperikääre ei paikoitellen enää juurikaan suojaa. Tuuli ja sade ovat tehneet tehtävänsä.
Ikkuna-aukossa on Tunkeilija. Vippe, saaren leikkaamaton kolli, tulee välillä meille isottelemaan. Luulee olevansa koko saaren Pomo.

Draamaa kerrakseen. Kumpi on isäntä, kumpi wannabe?

27 comments :

 1. Go Musti, vedä sitä Vippeä pataan! Hyppy-hyppy-läpsy-murrr-hauks-ja-raaps! Ja huutelet perään vielä kun se luikkii pakoon...Eihän tollaiset pallopääkollit voi tulla sun pihalle pyörimään.

  ReplyDelete
 2. Vippe, mikä nimi :D Kyllähän Musti selvästi on isäntä..

  ReplyDelete
 3. Yhdyn edelliseen kommentoijaan,anna sille kyytiä:)!Saila,laitatko mulle sähköpostissa osoitetietosi,että saan arvontavoittosi postiin,kiitos:)

  ReplyDelete
 4. Hei Tiina, just laitoin! :-)

  Onneksi Musti on rauhantahtoinen kaveri, joka ei ole vielä koskaan tullut kotiin repaleisena. Ääntä kyllä kuuluu, kun nuo kaksi kiroilevat toisilleen.
  Pallopääkolli :-D

  ReplyDelete
 5. Kovis-Vippe, ei Mustilta ja Ransulta hommat lopu!

  ReplyDelete
 6. No juu, kyllä täälläkin riittää vauhtia ja vaarallisia tilanteita ;-)
  Ransulla ei liene mitään itsesuojeluvaistoa, se nimittäin haluaisi tutustua Vippeen! Menee vähän lähemmäs ja ihmettelee, kun toinen mouruaa :-D

  ReplyDelete
 7. Mustille riittää kannatusta täällä Espoon Viherlaaksossa asti. Kaikkihan sen jo tiätävät, kuka on Saaripalstan isäntä! Näkeehän sen astunnastakin, Mustilla näyttää etujalatkin olevan oikein tanakat (hiukan) länkisääret, ainakin kuvista päätellen. Mitäs se Vippe turhanpäiten tulee isottelemaan.

  ReplyDelete
 8. Tuen Mustia: laita ny Vippe vipeltämään toiseen päähän saarta ja vedä viiva väliin (noin 10 kilometrin päähän teidän talosta): tää on MUN puoli ja se on SUN puoli. Pysy siellä.

  ReplyDelete
 9. 10 kilometrin päässä ollaan jo kaukana tältä saarelta :-D
  Olen itsekin katsellut vähän ihmetellen noita Mustin länkisääriä, mistä se on ne hankkinut, niin kuin paraskin ratsumies!
  Onpa Mustilla kannatusta, jos se tietäisi, niin olisi varmaan vähän ihmeissään.

  ReplyDelete
 10. Musti on vieraskorea isäntä! Tietää tiluksensa ja antaa Vippenkin tulla niitä välillä ihailemaan.

  ReplyDelete
 11. No juu, ei sillä liene vaihtoehtoja. Vippe on TODELLA suuri kolli! Ja aika söpö, vaikka käykin täällä isottelemassa.

  ReplyDelete
 12. Me ollaan täällä Naukulassa ihan sitä mieltä, että kyllä Musti pärjäis jos vain viitsis! Mut ei tarvii, jos ei jaksa. Tuo viimisen kuvan silhuetti on muuten yli-ihana!

  ReplyDelete
 13. :-) Mustan kissan silhuetti on ensiluokkainen taide-elämys. Nuo etutassutkin tuossa, ihan kuin jotkut huopatossut ❤

  ReplyDelete
 14. Niin, ja niskan kaari, korvat, silmät ja kulmakarvat, ja selkä ja... Uskomaton taideteos tuo Isäntä <3 !

  ReplyDelete
 15. Vippe nyt vilkkaasti vipeltämään
  muualle ja isännän paikka sille, jolle se kuuluu. :)

  ReplyDelete
 16. Vippe! Ihan likan niMi, ei voi pärjätä Mustille, vaikka kulkuset onkin talleLLa! Kiitti pakeTista!

  ReplyDelete
 17. Saila! Sinä ja Saaripalsta-plokisi saivat minulta tunnustuksen plokissani Arkiporinaa. Jos et jaksa vastata kysymyksiin, voit vaikka pyytää Mustia tai Ransua kuittaamaan. Valitse oma värisi.

  ReplyDelete
 18. Oho! Väri... Kiitos, mielenkiintoista, tulen katsomaan!

  Kiitos myös Naukulaan, Ennalle ja Kallelle kehuista ja kannustuksesta!

  ReplyDelete
 19. Kaunis ja persoonallinen blogi sinulla, todella viehättävä. Täytyy jäädä seurailemaan :)

  ReplyDelete
 20. Kiitos Johanna ja tervetuloa!

  ReplyDelete
 21. Musti päihittää Vipen halutessaan mennen tullen. :) Onneksi Musti partioi tiluksiaan!

  ReplyDelete
 22. Suloinen Musti <3 Sympatiani rauhalliselle isännälle: tätikissa Vappu joutuu kokemaan samanlaista torpedointia ja häiriköintiä naapurustossa pyörivältä kollilta. Kyseinen kolli ei tosin ole likimainkaan yhtä hyväkuntoisen ja soman näköinen kuin Vippe, mutta 3,5 kiloiseen pikkuemäntääni verrattuna melkoinen rontti. Sitkeästi Vappu on kuitenkin tiluksensa pitänyt, vaikka kolli huutaa ja raivoaakin jo etäältä neidin nähdessään.

  ReplyDelete
 23. Unohdin kommentoida tänne, vaikka lukijaksi ilmoittauduinkin! Tuolta Marian koti ja puutarha-blogista eksyin Elsan Lempituoliin ja sieltä tänne. Hullaannuin jo blogin nimestä, ja sitten vielä ihania kuvia ja aiheita. Jään varmasti pitkäaikaiseksi lukijaksi. Kiitos myös omasta kommentistasi

  ReplyDelete
 24. No eihän tässä mitään kommentointipakkoa ole! Kiitos kumminkin :-)

  ReplyDelete
 25. Hei Saila

  Sain Jenniltä vinkin tästä blogistasi ja oli pakko tulla kommentoimaan, kun minullakin on kissa, jonka nimi on Musti! Hän on täysin musta kissa, mutta paljon samaa näköä kuin sinun Mustissasi. Sinulla on kivan oloinen blogi :)

  ReplyDelete
 26. Ai, jopas! Onpa hieno nimi ;-)
  Sinunkin kissasi nimeä on varmaan joku ihmetellyt, mutta ei nimi kissaa pahenna ellei kissa nimeä, vai mitä, Mustit.

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!