Friday, 4 March 2011

Extremeharrastaja ja tasalämpöinen

Mustia ei haittaa pakkanen, ja toisaalta se viihtyy aurinkoläikissä – auringon lämpösäteilyä keräävästä tummasta turkista huolimatta Musti ei näytä läkähtyvän kuumassa. Tämä kuva on otettu viime elokuun 7. päivänä lasitetulla parvekkeella, jossa Musti lojui tyytyväisenä auringossa lampaantaljan päällä. Lämpötila oli parvekkeen ulko-puolella 27 astetta, parvekkeella varmaan paljon enemmänkin.
Musti on myös saunonut, tosin vain kerran; naapurin Pekan kanssa, jolloin Musti viihtyi ylimmällä lauteella.
Musti: No höh, en kai mä nyt tyttöjen saunassa käy!

Ransu ei harrasta extremelajeja. Pakkasilla se viihtyy sisällä...

... ja helteellä ehdottomasti varjossa, mielellään viileällä lattialla tai tuulenvireessä. Pienen pojan elämä on tietysti muutenkin rankkaa.

20 comments :

 1. Rrransu <3 En itekään tykkää pakkasesta vaan mun lempisäätila on villahuopa. Siltä käpälin voi sit hyvin säännöstellä lämpöö masua tuulettamalla.

  Terkuin Unna Tuutikki

  Ps. ei sit tarvii kylillä mouruta ettei tääl käy tytöt ikinä kommentoimas. Jos et esim. muista, niin oon edelleenki neitikissa enkä mikään setä.

  ReplyDelete
 2. Mun edesmennyt Sissi-kissi tykkäsi saunoa. Ensin saunaan tultiin oven alta, sit käytiin lauteilla, sitten mentiin läähättämään viileimpään nurkkaan ja sitten tyhjentämään vesikuppia. Muulloin sauna oli hyvä nukkumapaikka.

  ReplyDelete
 3. Lyyti pitää aina oman saunavuoronsa ihmisten saunottua. Samoin neiti kiipeää mieluusti uunin tai takan päälle lämmittelemään, vaikka siellä olisi selkeästi kuumakin. Auringosta Lyyti kuitenkin haluaa ulkona pois nopeasti ja useamman kerran on ulkona "kuumennutta" Lyytiä pitänyt märällä pyyhkeellä viilennellä. Kylmän pyyhkeensä alle neiti jää pitkäksi aikaa makaamaan oikosenaan ja ilme kertoo, että "tajusittepas vihdoin!"

  ReplyDelete
 4. :-D Niin ovat kissat erilaisia. Musti ihan otti löylyjä Pekan kanssa.

  Unna-neito!
  TOTTA KAI mä tiedän että sä oot neitotyttönen, ja ihana sellainen, pehmopeppu höpötassu ♥ Mä vaan huolestuin ku noi toiset tytöt puhu vaan niistä kahdesta harmaasta, jotka ei oo edes raidallisia (ainakaan paljon). Mulla on kumminki föönatut korvakarvat ja kaikkee. Onneks sä tykkäät ♥
  RrANSU

  ReplyDelete
 5. Ihana Ransu keinuttelee verannalla varjossa keskipäivän kuumuudelta!

  ReplyDelete
 6. Niin, Ransu on ihan poikki! :-D

  ReplyDelete
 7. Föönatut korvakarvat ja tuuheet rintakarvat, jotka jatkuu housuvilloihin asti! Ei oo semmosia ees Sean Connerylla! Ei ne toiset harmaat oo mitään suhun verrattuna <3

  Terkuin Unna Tuutikki

  ReplyDelete
 8. Uinuvia kissoja nähdessä tulee semmoinen olo, että HALUAA itsekin kivaan paikkaan köllimään rennossa röhnötysasennossa. Kuten Ransu. Esterin nukkuminen on aina hieman neitimäistä. No, neitihän se on.

  ReplyDelete
 9. Ooh ♥♥♥!!!!!!!!!
  Mua (melkeen) pyörryttää. Mut siis ymmärrän mielipiteesi täysin, Unna-neito! Olen samaa mieltä!
  RANSU

  Caro, varsinkin pitkäkarvaiseni Viljo ja Ransu ovat kunnostautuneet pitkulaisena ja jopa selällään rötkötyksessä. Liekö kaipaavat enemmän masun tuuletusta? Mutta siis, Ransun viereen pötkölleen asettuva emäntä ei ole harvinainen näky ;-)

  ReplyDelete
 10. Musti on hyvin elegantin näköinen kuvassaan. Vähän sellaisen aatelismiehen näköinen, jolla elämä on sietämättömän kevyttä...

  Ja Ransu. Voi, mikä karvalankapötkylä se on!

  ReplyDelete
 11. Hehe, sulla on taas uudet talonkuvat! Ihanat.

  ReplyDelete
 12. Mustissa on kieltämättä jotakin aatelismaista, vaikka se on myös hyvin leikkisä, mutta niinhän TOSI aateliset ovatkin usein hieman erikoisia, kun heidän ei tarvitse yrittää esittää mitään järkevää.
  Talokuvia on niin paljon, että aina kun etsin jotakin muuta kuvaa, niin törmään niihin. Niille on pakko keksiä käyttöä...

  ReplyDelete
 13. Kollo on Ransun kanssa saman tyyppinen - ei tykkää kylmyydestä eikä kuumuudesta. :)

  ReplyDelete
 14. Kevättä ilmassa siis Saaripalstalla ja Unni Tuutikin palstoillakin <3 ! On se kevät vaan niin vallatonta aikaa. Saila, nää sun kuvat on kyllä niin ihania!

  ReplyDelete
 15. Meidän Rosvo-kissa on ollut saunassa. Hän loikoilee sauan lauteella tyytyväisenä. Löylyn heitto ärsyttää, silloin kissa saa jalat alleen! Kissat kyllä sängyllä tai sohvalla maatessaan aina löytävät sen auringon luoman pläntin...

  ReplyDelete
 16. Ai että me ei olla yhtä hienoja kuin Ransu! No varmaan ollaan, me ollaan vaan ERILAISIA. Ei kaikilla tarvitse olla föönättavat kulmakarvat, eiku korvakarvat, no mitkään karvat!

  Vaatimattomasti sanoen meissä on jotain samaa aatelisuutta kuin Mustissa. Ollaan nimittäin aika hienostuneita ja suorastaan aistikkaita. Meillä on silkinpehmeä tyyliturkki, jossa joka langansäikeessä on ripaus hopeaa. Hopeaa, kuulitteko! Sit meidän turkki myötäilee meidän (upeiden) vartaloiden muotoja ja läikehtii ja kiiltää auringossa kuin vesi. Ja timantti. Ja kristalli. Niin ja kaikki ihmiset sanoo, ettei ois IKINÄ uskoneet, että kukaan voi olla näin sileä ja pehmeä. Ai niin, virallisesti meidän turkki on sininen. Ollaan siis siniverisiä kaukomaiden prinssejä. Eiku kuninkaita.

  Tosta pehmeydestä huolimatta ollaan kyllä aika raavaita miehiä. Oltiin aamulla ulkonakin ja Toto meni lumikinokseen. Ja Cisu haki postin, vaikka postilaatikko on jossai ainakin sadankuudenkymmenen kilsan päässä meidän ovelta.

  Mut on Ransukin hieno. Ja Musti, se on meidän vahvaselkäidoli!

  T. Cisu ja Toto, "ne toiset harmaat" (pyh)

  ReplyDelete
 17. Tajuun...tajuun...mä inhoan pakkasta, sadetta ja märkää ja liian kuumaa. Eli aina vois olla sellainen 20-22 astetta, kuivaa ja pölytöntä niin meikä diggais! Viikonlopputoivotukset saareen!

  ReplyDelete
 18. Cisu ja Toto: Nii ootteki erilaisia ja erityisiä. Mut jos otetaan niillä standardeilla, joilla arrvostan Rrransua, niin enhän itekään oo niihin suhteutettuna Mitään! Ja kyllähän tasan kuitenkin oon Jotakin! Ja Paljon! Eri mitta-asteikko vaan. Ei kaikki oo samasta muotista. Ja niinkun itekkin huomatitte, ootte SINISIÄ, joten voitte ohittaa noi "toiset harmaat" kommentit, koska eihän ne sinisiä koske?

  Terkuin Unna Tuutikki

  ReplyDelete
 19. Veljet! Itämaan tietäjä-kunkut!
  Mä oon kans SININEN! Siks mä oon pehmoprinssi. Pehmot rules!
  Ja pusu Unna-neidolle *puks*
  RANSU

  Kiitos kuvakehuista Naukulaan; kuvien ihanuus on malleissa :-)
  Ransu ei harrasta auringonplänteissä lojumista, sille tulee varmaan liian kuuma niissä.
  Cisu ja Toto; niin olettekin ihania elegantteja hassutassuja ♥ Postinkantaja-Cisu ja LumiToto!
  Ja tasalämpö-Sulo kans ♥
  Ja supersöpö Unna ♥

  ReplyDelete
 20. Ihania <3 Kissat osaa ottaa rennosti.

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!