Tuesday, 28 September 2010

Esittelyssä untuvapöksyt

Varoitus. Seuraava materiaali saattaa järkyttää herkkiä katsojia, jotka järkyttyvät takapuolijutuista.

Ransu ottaa talven tulon tosissaan tänä vuonna. Pehvauntuvat ovat sitä luokkaa että istuutuminen on varmaan kadehdittavan pehmoista.

Kun voivottelin sitä, että söpöistä (!kyllä!) pikku palleista pitää hankkiutua eroon jossain vaiheessa, totesivat Ransun kasvattajat, ettei niistä kumminkaan mitään näy. (Totta – mutta Ransun leikannut eläinlääkäri kyllä totesi, että onpa harvinaisen hienot kivekset (tai jotain sinnepäin – nyyh)).

Pehva pidetään tarkasti puhtaana. Ransu kiinnittääkin erityistä huomiota nimenomaan pehvakarvojen ojennuksessa pitämiseen. Pehvastaan mies tunnetaan.

Vertauksen vuoksi: tässä kesäistä housutyyliä. Ilmavan liehuvaa ja kevyttä.

Syksyn uusi tuuhea untuvapussihousutyyli tekee kävelystä vaikuttavaa, jotenkin tarmokkaampaa.

Ransu has grown super down trousers for the winter. He's prepared!

13 comments :

 1. Upeat takamusvillat - turkki on hyvä pitää järjestyksessä puunaamalla! :)

  ReplyDelete
 2. Ransulla on komeat untuvapussihousut, hän on komea kissa, ja kaikkihan pitää olla ojennuksessa, ja eikun baanalle!
  Ihana ♥

  ReplyDelete
 3. Hey there, fancypants! Kurrrnau <3

  Terkuin Unna Tuutikki

  ReplyDelete
 4. Hienot housut ja tulevat tarpeeseen, mikäli sammakkomiehiin on uskominen: vuosisadan kylmin talvi on tulossa!

  ReplyDelete
 5. Tällaisina päivinä kun pyllistelee puutarhahommissa pihalla toivoisi itsekin voivansa kasvattaa hieman karvaa tuonne tuulen suunnan puolelle. Ransu: olen vähän kade!

  ReplyDelete
 6. Hihii, olen minäkin vähän kade. Ei tuntuisi kovalta eikä kylmältä vaikka kivellä istuisi. Toinen juttu, mitä olisi kiva kasvattaa, olisi tuuhea häntä. Sen voisi kietoa viimassa vaikka kaulan ympärille.
  Maria, minuakin pelästytti tuo karmea lööppi jonka näin. Apua, mitä, viime talven jälkeen tulisi vielä vuosisadan kylmin talvi! Hui!

  Ransu kommentoi:
  Hurrr, heiii Unna Tuutikki-neiti! Kurkur!
  RANSU

  ReplyDelete
 7. On komea toi Ransu ja mitkä housut,kyllä kelpaa näytellä muillekkii,et kattokaa nyt täältä tullaan,pois alta.:DKaunis karvoitus ja todella paksu.:)

  ReplyDelete
 8. Hei Tansku! On tuo Ransu vaan niin ihanan pehmoinen ja untuvainen.

  ReplyDelete
 9. Hienot on peffahaituvat Ransulla, no voi pallin pullukat, kun hävisivät..oli muuten yksi päivä telkkarissa eläinohjelma, missä yhdeltä koiralta leikattiin palleroiset "vaimon" toiveesta, mies ei olisi halunnut ( kummallisia nuo miehet, ikään kuin niiltä vietäisiin jotain pois) mutta sitten he päätyivät sellaiseen lopputulemaan, että hommasivat oikein englannista asti "palliproteesin" niin luit oikein ,sille koiralle, elikkä samalla kun poistettiin oikeat kivekset, niin laitettiin proteesit tilalle. Kyllä vähän nauratti.
  Väinö kyllä katteli sitä ohjelmaa aika tarkkaavaisena, en tiedä liekkö jotain "juttuja" kuullut..;=D
  Minä aina sanon sille, että jos et ole koiriksi, vien sut lääkäriin ja sen jälkeen olet niin rauhallista koiraa, että...
  Kyllähän siinä koiran vähän vauhtia hiljentää, eikä ihanat viehkeät koiratytöt ole aina mielessä. Mutta ei ihan vielä ole Väinön aika, ja voihan se olla että ei tarvitsekkaan kunhan vähän kasvaa ja minä jaksan kouluttaa.
  :=)
  Ihanaa syksyistä viikkoa sinulle, taitaa koko suomessa olla tällä hetkellä loistava syys sää.
  -Tuija-

  ReplyDelete
 10. PALLIPROTEESI!!!!???? :D :D :D
  Kyllä minä hieman ymmärrän sitä miestä... jotenkin, kun on poikaeläimestä kyse niin ne pallukat kuuluu niille, ne on osa poikana olemista (ja niin söpötkin vielä, pienenpienet karvaset <3). Onneksi nykyään operaatio on minimaalisen pieni ja siitä jää oikeastaan pienet pallinjämätkin, niin ei sentään voi tytöksi luulla.
  Ja onhan se kissan kohdalla ihan ehdotonta, että leikataan, jos ne saavat edes joskus jossain kulkea vapaina. On täysin vastuutonta saattaa maailmaan kissanpentuja jotka ei ole toivottuja.

  ReplyDelete
 11. Naukulassa asui ennen Onni niminen kissa (elopainoa 10 kg, ja iso kuin mikä). Kas Onnikin joutui pallinpoisto operaatioon ja kun kissa vietiin toimenpiteeseen painui Mamma ulos jännittämään. Operaatiohuoneen ikkuna oli auki ja sieltä kuului hoitohenkilökunnan kommentti :"Onpas tällä kissalla pienet pallit." Mamma risti kätensä rinnuksilleen ja meinasi ryhtyä puolustamaan Onnia. Kunnes huomasi ettei sillä sitten varmaan väliä ollut, sillä koolla. Varsinkin jos poistetaan ;)

  ReplyDelete
 12. Aivan mahtavat pussihousut löytyypi täältä! Juuri viikonlopun ajan katselin myös yksiä mahtavia pussihousuja, on ne kyllä niin komeat :)

  ReplyDelete
 13. Voi Naukula, olipas asiatonta kommentointia hoitohenkilökunnalta! Kertakaikkiaan!
  Niin Elina, pussihousut on aika ihania, kyllä niitä kelpaa ihastella ;-)

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!