Sunday, 19 September 2010

Kotirappujen kingi

Koirat lähtivät muutama tunti sitten. Nyt Ransu pääsi viimein myyräjahtiin kun ei enää tarvitse tarkkailla vihollisia silmä kovana.

Tässä vielä kuvasarja tältä päivältä. Ransu asettui mielellään keskellä rappuja varmistamaan, että koirat pysyivät ulkona.

Sieltä se tulee

Hittoako se tuolla tekee?

Mä meen antaan sille turpaan.

Ai se lähtee.

Ei tarvii tulla takas.

10 comments :

 1. Ja viikon lopun Voittaja on: Ransu!

  ReplyDelete
 2. Ransu, sä oot ollu ihan mahtava! Sun varaan voi tosiaan laskea koko lauman.

  ReplyDelete
 3. Kotirauha on tosiaan voitettu takaisin. Tyytyväiset kissat köllöttelevät sohvalla (Musti) ja sängyssä (Ransu) kun normaali kotirauha on taas laskeutunut. Ne ovat kyllä tottuneet varsin rauhalliseen normaalimeininkiin, joten tämä oli ihan extreme-viikonloppu.
  Sanoinkin Ransulle, että se on mun Sankari. Vastaus: pörheä kehräys ja viirusilmät, puskentaa ja yleistä itsetyytyväisyyttä.

  ReplyDelete
 4. Kyllä Ransulla jos kellä onkin syytä itsetyytyväisyyteen! Harvoin kukaan osoittaa tuollaista rohkeutta, määrätietoisuutta, taistelutahtoa ja urhoollisuutta. Hyvä Ransu, jatka vain tinkimättömästi valitsemallasi reippauden tiellä! (Vaikka hyvä, että nyt voi keskittyä myyriin ja söpöilyyn, kun NE lähtivät kotiin.)

  ReplyDelete
 5. Rappujen valtias,sai voiton niin sitä pittää,Ransu on kova kisuli!

  ReplyDelete
 6. No joo... kyllähän elämä olisi helpompaa jos kaikki tulisivat toimeen. Mutta tämä olikin tilapäistapaus. Minullekin oli yllätys, miten Ransu ei luovuttanut. Satunnainen kylään tuleva koira joutuu aina jäämään ulos (jos Ransu ehtii ovelle tai eteiseen), mutta sen nyt ymmärtääkin.
  Omasta mielestäni hurrja pikku Ransu-soturi NIITÄ vastaan oli kyllä ihan mahdottoman söpö! Jos otin sen syliin turvaan niin se vain jatkoi koiralle kiroilua sylistä käsin :-D

  ReplyDelete
 7. Ransu-soturin kauluri on kyllä upea!

  ReplyDelete
 8. On :-) Oikea leijonankauluri. Auttaa pysymään lämpimänä, mutta lisää varmaan myös tehoja murinoihin ja sähinöihin koirien pelotuksessa.

  ReplyDelete
 9. On sulla kyllä ILMEIKÄS kissa!

  ReplyDelete
 10. On se, ilmeikäs ja varsin päättäväinen :-D

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!