Tuesday, 28 September 2010

Leluilla leikkimisen tärkeydestä

Kaupungissa kissoilla ei ole jänniä seikkailuja lähellekään tarpeeksi. Musti on tottunut olemaan touhukas, joten varsinkin hänen on saatava purkaa tarmoaan. Pahvilaatikot ja keräyslaatikon paperit saavat kyytiä, ja lelut ovat hyvin tärkeitä.

Nams mums tää on maistuva råtta.

Kovassa käytössä lelut hajoavat nopeasti, ja uusia on hankittava tilalle. Mielellään luonnonhöyheniä tai villaa.

Olen leikkisä Pantteri ja haluan että mamma leikkii mun kanssa joka päivä. Ei riitä että se heittää mulle jonkun lelun, sen on heilutettava sitä! Jotain tasoa!

Tämä kuva on omistettu niille, jotka luulevat että kissa ei osaa puhua eikä kommunikoida.

13 comments :

 1. Huh, onpas melkoinen katse.
  "Jos et leiki niin..."

  ReplyDelete
 2. Varsin moniselitteinen ilme. MITÄ olitkaan tehnyt (tai jättänyt tekemättä) voi sinua Saila!!
  ee

  ReplyDelete
 3. :D! nuo höyhenhuiskut on kyllä parhaita, saa kissat ihan sekaisin. Alin kuva on mainio :)

  ReplyDelete
 4. Mainio Musti <3

  Viimeisessä kuvassa on niin paljon puhuva katse, että melkoinen kovanaama saa olla, jos uskaltaa jättää kissan leikittämättä tuon jälkeen :D

  ReplyDelete
 5. Joo kyllä tuo kuva on tästä ihan työtuolini vierestä myöhään illalla, kun Musti ei ole saanut huomiota kunnolla koko päivänä. Musti on kiltti. Seuraava vaihe on että se tulee ja ojentaa tassunsa olkapäälleni: tap, tap. Miuuu. Tap tap. Ihan nätisti. Mutta peräänantamattomasti. Tehoava taktiikka.

  ReplyDelete
 6. Jos Musti on tuonut viimeisen kuvan "pitkän piuhan" sinulle, niin mitäköhän sillä tarkoittaneekaan ;)? Tärkeintähän elämässä siis on leikkiä kissan kanssa. Jos kissa niin haluu.

  ReplyDelete
 7. Aivan mahtavaa!!! :D Alimmaisen kuvan kaikenpuhuva ilme on kyllä huippu :)

  ReplyDelete
 8. Kyllä, Musti on kantanut tuon narun tuohon.. Onhan se ihan loogista, että jos kissan ottaa (elämänsä johtotähdeksi), niin sille uhraa tovin ajastaan. Kyllä se minunkin järkeeni käy.

  ReplyDelete
 9. Mustin ilme nauratti mua ääneen. Just sellainen "Voi HYVÄNEN aika, minkälaista henkilökuntaa sitä kissa tänä päivänä enää isollakaan rahalla saa. Tee nyt edes JOTAIN." Onneksi Musti lienee sivistynyt kissa, eikä käytä rumia sanoja. Joku konsonantilla alkava tuosta ilmeestä saattaisi nimittäin myös tulla mieleen...

  ReplyDelete
 10. Hei Intopii! Arvelit oikein, Musti on varsin sivistynyt kissa, joskus tuntuu että hän on lukenut jonkun täydellisen kissan käytösoppaan. Ei kiroile, ei korota ääntään vaan kauniisti vaatimalla ja tietyllä arvokkaalla vaatimattomuudella hoitaa asiansa. Voisi varmaan pitää kursseja joillekuille ihmisillekin aiheesta.

  ReplyDelete
 11. On mahtavia kuvia Mustista,tuo kellottelu kuva,missä se ottaa rennosti,oikein poseeraus kuva,että kuvatkaapas nyt,on oikea asento.:D.Alimmainen kuva on todella hyvä,ilme kertoo kaiken!Mukavaa Torstai aamun jatkoa sinulle!

  ReplyDelete
 12. Huomenta Tansku!
  Musti osaa flirttailun taidon monen muun kissan tavoin... tosin vain tuttujen ihmisten kanssa, vieraiden kanssa se on ihan ujoa poikaa.

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!