Wednesday, 15 September 2010

Söpöysvaroitus

Seuraava kuvamateriaali saattaa aiheuttaa herkissä katsojissa mielenliikutusta ja halihalua.

Mitä voi tehdä sateisena ja tuulisena päivänä? Ainakin ottaa veljen kanssa halipäikkärit.

Pestä pikkuveljen takatukkaa.

Loppuis jo sade.

23 comments :

 1. Hyvä kun oli varoitus! Pentukuumetta jo muutenkin ja sitten tällaisia kuvia... Vieläkö selviän!?

  ReplyDelete
 2. Jaa-a. No nyt oli katsominen ihan omalla vastuulla, kun oli varoitus ja kaik...
  Olisihan se ihanaa katsoa kun Tinka ja Neko pesevät pienen pikkuveljen tai -siskon päätä! Voi pentuja, miksi olette niin söpöjä???
  nimim. Pentukuumetta täälläkin

  ReplyDelete
 3. En sano muuta kuin että kuumetta täälläkin, se varmaan kertoo kaiken. :D

  ReplyDelete
 4. Voi joo, ja kun tämä ei edes ole sellaista syksyn ohimenevää flunssaa... Sitä vain ajattelen, että jos ottaa taas yhden niin sitten taas yhden ja pian sitä elää 43 kissan kanssa kuin Crazy Cat Woman (hmm, eipä hullumpi tulevaisuudenvisio).

  ReplyDelete
 5. Ahvensaari muuttuu Kissasaareksi. :)

  Mulla on ilmeisesti kyllä lievempi kuume, sillä sanoisin, että 43 on jo AIKA PALJON. Paitsi ois tietenkin kiinnostava näky, jos ne kaikki nukkuisivat yhdessä ja pesisivät toisiaan... Hmmm...

  ReplyDelete
 6. Voi veljet sentään, nämä kuvat käyvät kyllä suoraan höpsöjen kissanaisten sydämiin! Hali päivässä ja useampikin pitää niin kissat kuin ihmisetkin onnellisina ja mikäs tuossa on ollessa, kun velipoika auttaa vielä pesemällä korvantaustatkin. Oikea onnellisten otusten kerho :D

  ReplyDelete
 7. Ai,että tämä on liikuttavaa katsottavaa,siis miten kauniisti nukkuvat,toisen tassut toisen kaulan ympäri,ihailtavaa.:)Suloisia kisuleita!

  ReplyDelete
 8. On ne vaan niin ihanat pikku enkelit... riiviöt :-D

  ReplyDelete
 9. Ja kuinka haikea katse Ransulla onkaan viimeisessä kuvassa. Loppuis vaan se sade...

  ReplyDelete
 10. r§Q<A RRRRRR22222222222CCCCCCCCCCCQ<RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRVVVVVVVVVVVV<QQQQQQQ FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFQQ<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< (MUSTIN VASTAUS)

  Sade ja tuuli loppui ja Ransu on nyt nauttimassa ulkoseikkailuista, tulee varmaan kohta iltapalalle ja nukkumaan. Musti on sylissäni häiriköimässä, kuten näkyy!

  ReplyDelete
 11. Musti! Kyl me ymmärretään sua. t. Naukulan likat

  ReplyDelete
 12. MUSTI VASTAA.
  Hyvä! Mamman mielestä mä häiriin kun tuun sen syliin ja laitan etutassut näppikselle. Se ei ymmärrä että mulla on ASIAA. Onneks te tytöt ymmärrätte mun pantterinaatoksia.

  ReplyDelete
 13. Musti, ole ovela ja salaperäinen! Me tehtiin juuri niin, että mentiin nukkumaan läppärisylisen mamman viereen sohvalle. Ensin niin kauas, että se ehti kirjoittaa rauhassa (mm. kissan tassujen ja vatsan tuoksueroista, se parka ei ole ehkä maailman viisain) ja sitten alettiin hivuttautua peppu edellä lähemmäs. Nyt me ollaan jo peppu puoliksi sen sylissä, mutta vielä ei olla saatu häätöä kun ei menty heti koneen päälle. Kohta taas peruutetaan ja hivuttaudutaan enemmän syliin. Vähitellen, niin se ei huomaa mitään.
  t. Cisu ja Toto

  ReplyDelete
 14. Nyt voin rauhassa kirjoittaa kun Musti meni ulos, näillä on päivystysvuorot, sisään tuli läpimärkä Ransu ja nyt se putsaa tassujaan vesivärilehtiöni VASTA MAALATUN ja lehteen menevän kuvan äärellä. Hmm. Lisää oman taiteellisen rapalisänsä, kenties.
  Miten voi pieni eläin olla noin märkä ja rapainen!?
  Ransu haluaa sanoa terveiset Cisulle ja Totolle:

  Kamut! Te vaikutatte fiksuilta, juuri oikea meininki. Lisäksi ole nähnyt teistä kuvia, olette hienon värisiä. Toivottavasti tapaamme joskus.
  Tulin tähän mamman koneen viereen. Se valittaa että haisen ojanpohjalta mutta ei voi vastustaa vetovoimaani. Otan pari pusua vastaan, merkkaan tasuunjäljelläni sen koneen ja menen syömään.
  Jatkakaa huomaamatonta koneen kidnappausta!
  R

  ReplyDelete
 15. Ransu, kiitti terveisistä! Säkin oot hieno, harmaat on parhaita. Ja kauneimpia ja viisaimpia ja tuoksuvimpia (sovitaan että mustatkin on ok, muuten sulle tulee ehkä kotona sanomista sen Ison Mustan kanssa).
  t. Cisu ja Toto
  P.S. Me ollaan yhä lähempänä konetta!

  ReplyDelete
 16. No, kyllä vaan ovat söpöläisiä!
  Rapsutukset heille!

  ReplyDelete
 17. Pojat kiittävät kehuista ja toivovat etteivät tule söpöydessään syödyiksi.

  (mamma aina uhkailee välillä että syö meidät! Pitäiskö ilmoittaa jollekin viranomaiselle? terv.Ransu)

  ReplyDelete
 18. Ihanan pehmoiset kissakaverit! :)

  ReplyDelete
 19. Mukavaa syksypäivää!
  Terkuin Sirpa

  ReplyDelete
 20. Mukavaa syksyä ja toivottavasti juuri esiin tullut aurinko paistaa teillekin! Kollolle erityisrapsut.

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!