Monday, 6 September 2010

Talviturkissa

Jossain plokeissa on mahtailtu niin hienoilla talviturkeilla. MULLA on kuitenkin hieno kauluri, äijälle sopiva, ja niin edelleen. Oon varvaskarvoja myöten valmis talven tuloon.

Äskeinen kuva oli kaupungista, mutta tää on täältä varsinaisilta tiluksilta. Tässä ihmettelen miten Musti jaksaa häärätä jonkun ikkunan ulkopuolella leijuvan yökkösen kanssa. Hooh.
Mulla on aika hyvä untuvamasu, eikö?

Isoveli on aika ihana sitten kun se relaa vähän.

14 comments :

 1. Mustihan vaan toteuttaa filosofiaa, että ensin työ ja sitten vasta huvi :)

  ReplyDelete
 2. Mainio pörrö-Ransu ja Musti on upean linjakas kuin kissan siluetti!

  Lisäsin teidät lukulistalle, että muistan kurkkia kauniita kuvia ahkerammin :)

  ReplyDelete
 3. Mustilla on hieno siluetti, niin kuin mustilla kissoilla kai aina. Niin linjakas... Samaa ei voi sanoa Ransusta, karvat pörröttävät joka suuntaan :-D
  Ransu kai toteuttaa "aina huvia" -filosofiaa. Sitten kun isoveli asettuu sänkyyn voi sitä mennä kiusaamaan ja sen unta häiriköimään, kuten kuvassa. Ransu usein nukahtaa tassu Mustin naamalla. Kai se on jonkinlainen hali.
  Kiva, Ella, tervetuloa useamminkin – täällä ei kyllä aina ole kissa-asiaa... mutta aika paljon kumminkin, kun ne ovat elämän tärkeää sisältöä.

  ReplyDelete
 4. Hi there--thanks for stopping by to check on me (much appreciated!). I got a new website--which is probably why its not updating from blogspot.

  studiospeck.com

  We aren't moving, but renovating--we had a huge estate sale and cleared a bunch of things out, which was very nice.

  Thanks again for looking after me--we'll talk soon--cheers! xo, Kristen

  ReplyDelete
 5. Hi Kristen, yes it seems blogspot is able to see other blogs' updates but not if it's a regular website. How stupid.
  Take care, I'll be back ;-)

  ReplyDelete
 6. Oho, tulipas monta kertaa. Ja nyt en saa poistettua ylimääräisiä, blogger kenkkuilee - taas. No, olkoon noin sitten...

  ReplyDelete
 7. Poistin ne ylimääräiset, vaikka eihän noiden poikien söpöyttä voi tarpeeksi montaa kertaa toistaa ;-)
  Blogger toimii usein kuin unelma, mutta välillä meinaa tosiaan mennä hermo!

  ReplyDelete
 8. Sul on ihana tuoli, Ransu!

  Susta on ältsin nätti kuva, Musti!

  ReplyDelete
 9. Kauluri ja kaikki! Oot kyllä tajunnut, mitä syksyn tulo merkitsee. Toisilla on vain penturaitoja somisteena. Ne on kyllä kauniita, mutta ei KÄYTÄNNÖLLISIÄ. Kyllä huomaa, että olet paitsi kaunis myös käytännöllinen mini-ilves!

  ReplyDelete
 10. Mä oon jo elänyt kaks talvea, niin tiedän mitä on edessä ja tällä kertaa oon valmistautunut oikein vimpan päälle. En voi tarpeeks kertoa mikä shokki oli kun ekaa kertaa tultiin tänne, mä olin pikkuinen raasu ja oli helmikuu ja mä istuin verannalla katoksen alla ja odotin että mamma lakkaa juoksemasta auton ja talon väliä ja tulee pitään mulle seuraa SISÄLLÄ!!!
  RANSU

  Kröhm. MÄ oon paljon paremman näköinen tuolla punaisella phlyysshituolilla. Se korostaa mun silkkiäispantterin olemusta. Kiitti terveisistä, lähettää takas.
  MUSTI

  ReplyDelete
 11. Fällyt on tosiaan viisainta hommata ajoissa, pakkasaamut ovat aivan nurkan takana! Ransu ja Musti ovat upeita kissoja ja yhdessä he muodostavat hienon väri/karvanlaatuparin :)

  ReplyDelete
 12. Ennustaakohan Ransu pikaistakin talventuloa pörhöisellä talviturkillaan?

  ReplyDelete
 13. En nyt ihan 100% luottaisi Ransun ennustuksiin. Viime vuonna sillä oli mitä upein kauluri keskellä kesää ja turkki sitten oheni talveksi. Mutta ehkä sen biorytmit ei olleet vielä asettuneet kohdalleen kun silloin oli vasta Ransun elämän ensimmäinen/toinen vuosi.

  Kiitos kehuista Maria :-)
  Musti ja Ransu myös nuolevat toisiaan, ja joskus Mustin ilme näyttäisi kertovan "eikö tää karva pääty ikinä", kun se vetää Ransun piiitkiä niskakarvoja kielellään. Vastaavasti Ransu varmaan nauttii Mustin päätä pestessään, kun on kerrankin selkeää karvaa.

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!