Thursday, 1 March 2012

Mustin päivä

Tai oikeestaan tää alkaa jo eilisestä. Eilen vedin päikkäreitä parvekkeella auringossa mun lampaantaljan päällä ja unelmoin olevani kotona. 

Yesterday Musti was sleeping in the sun on the balcony, in town.

Tänä aamuna mut tungettiin koppaan, vaikka oon sanonut mammalle ainakin sata kertaa, ettei panttereita kuulu laittaa koppaan. Ajettiin ikuisuus ja oltiin autossa ikuisuus ja katsottiin jäätä.
Ei laivamatka enää niin kamalaa ole, meillä on vessa autossa ja kun ei tarvii olla kopassa, asiat on jo vähän paremmin. Ja kyllähän mä tiedän, minne me ollaan menossa: Pantteripalstalle!

Today there was an interesting fog at the sea.

Pantteripalstalla alkoi paistaa aurinko kun me tultiin.

Hankikanto on aika huono. Pitää vielä turvautua lumikenkiin.

Notice Musti's snow-shoes.

Käytiin tarkistamassa että naapurinkin paikat on kunnossa, koska ne tulee huomenna.

Mäkin oon täällä!
Terveisin RANSU

Murrr... MUN tiellä käveleville epäilyttäville tyypeille pitää murista.

Musti growls at people walking on the road past our house ... sorry, HIS house.

Sailan lisäys: +5 astetta ja vesisade ei ollut yhtään ikävää, mutta vielä kivempaa oli, kun aurinko tuli esiin! Aurinkoista loppuviikkoa!

24 comments :

 1. "ettei panttereita kuulu laittaa koppaan" - kiitos päivän nauruista! Voi Mustia ♥

  Täällä epäilen, että Helmilläkin saattaisi olla lumikengät. Käväisi ulkona ja taisi pistää tassut lumikengiksi noin yhden sentin lumimäärässä. Ja ennen kuin kysyt, niin ovesta mentiin ;) Kunhan tästä tervehdyn niin taidan lähteä valjaskauppaan.

  ReplyDelete
 2. Piti vielä katsoa kuvat uudelleen ja selkeästihän se on nähtävissä: Mustin tilukset ja Ransun Mamma :) Toinen tutkii tiluksiansa ja Ransu ihailee mammaansa. Ootte te niin söpöjä!

  ReplyDelete
 3. Hyvä Musti!
  Pantterit kuuluu pantteripalstalle eikä mihinkään koppaan! (No, joskus täytyy fiksumman uhrautua, että pääsee takaisin sinne palstalle.)
  Pantteripalstalla näköjään on työt ruuhkaantuneet, kun on vielä vastuu naapurinkin tiluksista.
  Tuosssa viimeisessä kuvassa on ihana lumeton kohta. Jess!

  Meilläkin paistoi tänään aurinko ja oli 6 astetta lämmintä ja joka puolella kuului iloinen lirinä, kun lumet sulivat :)
  Ja Onni ja Ruusa olivat ulkona syömässä, kun vein heidän vehnänoraansa terassille. Siis melkein kesä jo!

  Ja siitä ed. postauksen Sailan tuubihuivista tuli hieno!

  ReplyDelete
 4. Naukulan Mamma; No hyvä että Mustin sanoma meni perille!!!
  Minua ei kovasti ihmetyttäisi, jos Helmiltäkin löytyisi lumikengät. Vaikea uskoa, että Musti olisi ne yksin keksinyt. Luulisin, että ne kuuluvat jokaisen talonpoikaisjärkisen maatiaiskissan valikoimiin.

  Risusydämen Marja; Kiitos sinulle ohjeesta! Olen jo alkanut suunnitella mitä kaikkea sillä mallilla voisi tehdä, mutta nyt teen välityönä yhden pamikkoneuleen ystävälle, tosin hihoihin voisi harkita tuota kuosia ;-)
  Lupaavan lumettomia kohtia on puiden runkojen ympärillä ja aurinkoisten seinustojen edustalla! Niin, siis terassikausi on avattu :-D

  ReplyDelete
 5. Oletan että matkanteon kärsimykset olivat sen väärti että Musti pääsi kotiin Pantteripalstalle patsastelemaan!
  Kauniisti aurinko läikehti Mustin turkissa ensimmäisessä kuvassa. Ja on kissa ihan sutjakassa kunnossa, älä Saila huolehdi suotta.

  ReplyDelete
 6. Oo, pitkästä aikaa Musti-murusen oma postaus <3 Paljon pusuja ja rapsutuksia pantterille! Joskus pitää vähän kärsiä, kun tietää, että sitten tapahtuu jotain kivaa. Se on vähän sama kuin naisilla on nämä kauneusasiat...

  ReplyDelete
 7. Voi miten hauskat kuvat Ransun kurkistelusta ; )
  Meilläkin oli aika lämmintä ja aurinkoista päivällä.. eli ihana kevään aloitus : )

  ReplyDelete
 8. Tällaisia kevättiedotekuvia kattelee varsin mielellään! Miau! Ja raps-raps!

  ReplyDelete
 9. Myrsky; Juu, ei se malta olla sisällä ekana iltana oikein koskaan, vaan koko ajan pitää partioida.

  Tiina; Hyvä vertaus :-D

  Sariw; Ihana kevätpäivä olikin! Ja huomenna tulee toinen!

  Zepa; Musti on varmaan paras henkilö kertomaan mitä tänne kuuluu, koska se on kaikesta perillä.

  ReplyDelete
 10. Ihana kevätpäivä näyttää teillä olleen.
  Kisu nauttivat.♥

  ReplyDelete
 11. Tänään oli varsin hieno iltapäivä, ja huomenna pitäisi olla melkein koko päivä. Ihanaa aikaa tämä kevät!

  ReplyDelete
 12. Kyllä sen näkee, kun isäntä on palannut tiluksilleen :) Musti on selvästi ylpeä maistaan ja hoitaa partioinnin palstalla asiaan kuuluvalla arvokkuudella. Ransu pisti jälleen naurattamaan, ihana höpönassu :)

  ReplyDelete
 13. Ex-Saaripalsta, nykyisin Pantteripalsta ;)
  On se kyllä hienoa, kun on tuollainen oma kotipantteri ja suuri vääryys että sitä koppaan laitetaan ja kaupunkiin viedään vaikka onkin aurinkoparveke siellä.
  Ihanan keväisen näköistä teillä.
  Tuubi myös tsekattu ja on tosi kivannäköinen neulos. Tuossa addiktiossa on juuri se syy, miksi en voi romukädelläni tehdä riviäkään. Eihän siinä ole mitään hauskaa neulomisessa, jos ei sitä saa tehdä yöt läpeensä.

  ReplyDelete
 14. Ella; Mustia on hieno tarkkailla täällä kotona ja kurja vielä kaupunkiin, jossa se makailee tylsistyneenä. Kotona saaressa sillä on selvästi tehtävää ja tarkoitus, se on aktiivinen ja valpas ja hyrisee tytyväisenä.
  Onneksi se antaa aina matkat anteeksi ja hyrisee ja puskee minuakin tyytyväisenä. Onhan se suurisydäminen, ymmärtäväinen pastori.

  Elämäni matkat; Voi hitsi, se on todellakin rajoittavaa jos ei voi antaa mennä niin pitkää neulosta kuin mieli tekisi :-(

  ReplyDelete
 15. Pantteri on elementissään palstallaan! Tarkastaa maat, reviirit ja katsoo vielä naapurinkin perään eli selvät isännän otteet. Ransu taas keskittyy poseeraamaan mammalleen "hei kato ny mamma, mä oon täällä" :D

  ReplyDelete
 16. Justiin näin ne roolit taitaa mennä!

  ReplyDelete
 17. Ootte tekin yksii. Kiitti Ransu nauruista. :D Vaan niinhän se on, tuollaisena tenavana voi vielä olla vähän mammanpoika ja koheltaa, vanhemmalla veljellä on jo vastuuta. ;)

  ReplyDelete
 18. Olen miettinyt samaa, että se näyttäisi vaikuttavan käytökseen, jos on pikkuveljen asemassa. Ei tarvitse ottaa asioita vakavasti, vaan hassutella. Eläköön pikkuveljet :-D

  ReplyDelete
 19. Voi, ihana pantteripostaus, kiitos Musti. Ja kiva kun pääsit kaupungista tylsistymästä omille tiluksillesi partioimaan ja lumikengillä tassuttelemaan. Oot näköjään tosi arvokas ja avarasydäminen pastoripantteri.

  ReplyDelete
 20. Kiitos Paula! Musti lähettää terveiset, nyt se lataa pantteripattereita sängyssä, päivä on ollut rankka, nimittäin Vippe-kolli on ilmestynyt kevään myötä kylille uhoilemaan. Palstan vartioiminen vaatii näinä päivinä erityistarkkaavaisuutta.

  ReplyDelete
 21. Kyllähän nää meidän kotikissat ovat minikokoiisa villikissoja.
  Ilmeet, eleet ja liikkuminen on kuin ISON villikissan riippuen kissan vartalon muodosta ja turkista.
  Lyhytturkkinen itämainen tai teidän Pantteri on kuin pantteri ja karvaisemmat bodimmat tyypit korvakarvoineen ( Ransku ja meidän OnniKonna ) muistuttaa ilvestä, leijonaa tai....manulia ;)

  t.Leena ja niin rakkaat Karvahanurit

  ReplyDelete
 22. Juu, tänään sai taas kuunnella Mustin murinaa ja muita kurkkuääniä, kun hän huomasi leikkaamattoman Vippe-kollin naapurin puolella (kissa asuu parin kilometrin päässä eikä ole näkynyt kylällä koko talvena). Minipantteri uhoaminen on kyllä yhtä vakuuttavaa, joskin ihmiselle vähemmän pelottavaa kuin oikean pantterin!
  Rapsutukset Karvahanureille ♥
  ps. Manuli on muuten kohonnut hakusanoissa sijalle 7, siis millä sanoilla tähän blogiin on löydetty!!!

  ReplyDelete
 23. Hauska juttu,
  MANULIT RULES !

  T.Leena ja Pojat ( yhden poikapantterin pelastin just oven karmin päältä, ihmeen kömpelö tuo pitempikarvainen pantteri)

  ReplyDelete
 24. Manulit rules, todellakin!
  Hauska juttu, että pantteri on kömpelö, epäilen että se kumminkin ns. halusi tulla pelastetuksi... mammanpojat on mammanpoikia.

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!