Monday, 5 March 2012

Maaliskuun kalenterimanuli

Manuli on kohonnut blogiini löytäneiden hakusanoissa sijalle kymmenen. Tässä välillä se oli jopa seitsemäntenä, mutta manuli-innostus on ehkä vähän laantunut.
Siitähän on kolme ja puoli kuukautta, kun täällä oli postaus aiheesta Ransun ja manulin yhdennäköisyys.

It has been three and a half months since I wrote about the striking resemblance of Ransu and a pallas cat, and now the pallas cat is at no. 10 of the key words that have lead readers to my blog!
Hence; may I present the March calendar pallas cat boy: Ransu.

Saaripalstan manuli lähettää pörröiset terveiset kaikille ystävilleen. Asettukaa aurinkoläikkään ja pitäkää itsenne tyytyväisinä!

31 comments :

 1. Kiitos Saila, jälleen kerran upea kalenteripoika, ja tällä kertaa manuli!

  Rapsutukset päivän komeimmalle manulille:)

  ReplyDelete
 2. Manulilla on hyvät ohjeet! Ja niitä on noudatettu :)

  ReplyDelete
 3. Ilme on tuollainen kuka, minäkö? Upea ilmestys. Aurinkokin vetää puoleensa niin että ei saa mitään järkevää tehtyä, kiertää vain valoläikästä toiseen.

  ReplyDelete
 4. Muiskuja manulille! Erityisesti meidän Esteriltä ;-) Pojat lähettää sitten vain muuten pörröisiä terveisiä sinne!

  ReplyDelete
 5. Kiitos kaikille! Kotimanuli ottaa varsin mielellään muiskaukset ja rapsutukset vastaan tytöiltä ja haukkaa hellästi nenästä vastineeksi.

  ReplyDelete
 6. Tämä manuli on uhkea ja ylväs. Ja silti niin pehmo, sisältä ja päältä ilmeisesti.

  ReplyDelete
 7. Voiko tuota ylempää kuvaa katsoa läväyttämäyttä omia silmiään suuriksi? Ei onnistu ainakaan itseltä. :) Hieman vähemmän pörröisiä terveisiä takaisin!

  ReplyDelete
 8. Aina yhtä ylväs ja hurmaava on tämä kalenteripoika ♥ ♥ ♥

  ReplyDelete
 9. Pusipusi ja pörpör kaikille typyille!
  Olen tosi pehmeä, ja saa paijata! Ja masua rapsuttaa, puhaltaa ja pussata!
  RANSU

  ReplyDelete
 10. Ja myöhän paijattais! Kyllä tämä kaveri pistää aina sukat pyörimään niin kissa- kuin ihmisneitienkin jaloissa :) Pusuja Ransulle (ja Unnalta kans!)<3

  ReplyDelete
 11. Viisas, ylväs komistus ♥

  ReplyDelete
 12. Voihan Manuli! Ei ole kyllä Ransun ilmeen voittanutta :)

  ReplyDelete
 13. Tuohan on sellainen manulien alalaji, nimeltänsä nenänpussaajavillahousumanuli ♥

  ReplyDelete
 14. Ella: Pusipusi ♥ Te ootte Unnan kanssa ihania, varsinkin Unna! Susta mä en tiedä niin kauheasti, mutta varmaan tykkäisin kans. Ainakin jos sullakin on pörrömassu.
  RANSU

  Kirsikka; :-) Siitä viisaudesta en ole ihan varma... hassu se on ainakin ;-)

  Hortensia; Ransu on aika ilmeikäs kaveri.

  Elämäni kissat; Hurr! Ja tuhinaa, kun Ransu tällä hetkellä tuhisee tuossa varasängyllä tän pöydän vieressä.

  ReplyDelete
 15. Naukulan Mamma; :-DDD Niin se juuri on!

  ReplyDelete
 16. Hienot poseeraukset korvakarvamanulilta (vai mikä se alalaji taas olikaan?). Oikein salonkikelpoisen näköinen on hän.

  ReplyDelete
 17. Kiitos. Hän on todella salonkikelpoinen, oikea parkettien partasuti.

  ReplyDelete
 18. Sanoisinpa, että itsetietoisen ryhdikäs kaveri. Kävelee paljain jaloin luonnossa, kuten masai, ei asfaltilla eikä betonilla kuin urbaani;(
  Turkki sillä on kyllä huomattavasti siistimpi kuin urbaanin valkoisen koiran;) Eipä roiku neulaset eikä takiaiset mistään.
  Uljas!

  ReplyDelete
 19. Kissan itsepuhdistuvuus on miellyttävä ominaisuus omistajan kannalta! Mutta tassujen suhteen siinä on parantamisen varaa: Ransu ainakin hyppää ensin ruokapöydän päälle rapatassuillaan ja vasta siinä alkaa pestä niitä.
  Takiaisia ja heinien siemeniä sekä maarianverijuuren tahmeita, koukukkaita siemenkotia on turkki täys sitten loppukesällä... Talvi on aika puhdasta aikaa. Kissa ei ehkä rymyä puskissa ja piehtaroi niin kuin koira?

  ReplyDelete
 20. Ihanistä pörröisistä manuliterveisistä kiittää myöskin Ruuben <3 Ja on ihan samaa mieltä ettei kissat rymyä eikä piehtaroi kuten koirat! Niiden ruokakuppikin haisee koiralle! Yöh sanoi Ruuben sille tuoksulle tänäkin aamuna tarkastaessaan saako koira kenties parempaa murkinaa kuin hän. Koira on sitä mieltä että kissanruoka on ehdottmasti parempaa ja lopaisee kaiken heti kitaansa kun kissankupille pääsee livahtamaan. Vuosaaressa paistaa ihanasti aurinko, kahvipaahtimon vastapaahdetun kahvin tuoksu osui nenään äsken rannassa kävellessäni. Oi miten ihana ilma! Nautitaan siitä <3

  ReplyDelete
 21. Tämä ihana keli, joka vain jatkuu ja jatkuu saa mielen laulamaan (ihmisillä ja kissoilla!). Paahdetun kahvin tuoksu siihen päälle niin en voi kuvitella melkein mitään mieltäkohottavampaa!
  Koiranruoka on ihmeellistä jäteruokaa, tuumivat myös Ransu ja Musti, paitsi että Musti pisteli pentuna poskeensa ystäväni koiran ruokaa. Mutta pennuthan syövät melkein mitä vain... Kissanruuassa on (tai ainakin kuuluisi olla) enemmän lihaa, sillä kissan ruokavalioon eivät kasvikset tai riisit kuulu. Koirien mielestä kissojen ruuat ovatkin yleensä todella maukkaita :-D

  ReplyDelete
 22. Sul on kyllä kalenteripojista parhaat! Nam nam, puspus!

  ReplyDelete
 23. On ne, tosi kelpot. Mitenkäs sattuikin ♥

  ReplyDelete
 24. Oi Ransu, villi ja vapaa viidakon jellonamanuli = mamman ikioma hellä nenästähaukkaava pusumoottori. Mitä muuta voi enää toivoa ♥.

  ReplyDelete
 25. Kiitos Minni! Ransu on juuri sellainen :-) Ransu on kaikkea mitä ihminen voi kissalta toivoa ja vielä sitäkin, mitä ei älynnyt toivoa.

  ReplyDelete
 26. Aurinkoläikät todellakin ovat in ja pop! Terassillakin käytiin jo kerran lämmittelemässä, kesä tulee - toivoa siis on!

  ReplyDelete
 27. Olen seurannut jo pitkään blogiasi, mutta vasta nyt kommentoin. Ihanat kissat sinulla - ja itsekin remonttia tekevänä luen mielenkiinnolla remonttiasioistasi. Ja siitä tärkeästä terapiapaikasta: puutarhasta........

  ReplyDelete
 28. Viivi, teilläkin arvostetaan aurinkoläikkiä :-) Ja hienoa: terassikausi on avattu!

  Jaana; Kiitos kommentistasi! Kiva kuulla, että aiheet kiinnostavat.

  ReplyDelete
 29. Ransu lähettää mielellään terveisiä kaikille naispuolisille ihailijoilleen (ja saa miehetkin rapsuttaa). Puspus ja pörpör! Ransun kehräys on nimittäin enemmän traktorin pörinää kuin ompelukoneen hurinaa.

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!