Sunday, 10 August 2014

Elsan lempituolissa ale ja uutuuksia

Jos joku on käynyt viime aikoina nettikaupassani Elsan lempituolissa, on iloisen kevään toivotus ehkä hieman hymyilyttänyt. No, nyt se on muutettu syksyn toivotukseksi! Vaikka vielä kesässä ollaankin. Hyvähän se on, jos aiheuttaa hymyä, vaikka sitten tahtomattaan.
Elsan lempituoli on aito slow-nettikauppa, kenties maailman ainoa laatuaan. Tuotteiden lähetyskin on joskus slow, sillä kotisaarellani ei ole postia, ja jos olen työn takia mantereella, voi kulua hieman aikaa ennen kuin ehdin kotiin etsimään tavarat tuotevarastosta ja sitten vielä postiinkin. Kärsivällisyys on ehdottomasti hyve, ja olen kiitollinen, sillä kaikki asiakkaani ovat olleet erittäin ymmärtäväisiä ja kärsivällisiä – aina.
Kiitos teille ♥

Yllä olevassa kuvassa ovat ihanat rautaiset puutarhatuolit, jotka ovat nyt alessa lähes puoleen hintaan! Väri on salvianvihreä. Tuolit ovat oikeat puutarhan kaunistukset, niiden ainoa mahdollinen haittapuoli on se, että niissä täytyy istua sivistyneen suoraselkäisesti. Lojuilutuolit ovat sitten erikseen, näissä juodaan ryhdikkäästi iltapäiväteetä pikkusormea asianmukaisesti ojentaen.

There are some new and some reduced items in my web shop – perhaps the world's only slow-web-shop! (There was a wishing for joyful spring until yesterday).

Kaunis sademittari, jossa on lasinen mittausastia, on myös alennettu. Tämä on suosittu tuote ja yksi tilaus ennättikin jo kolahtaa postiluukusta, kun olin vasta kirjoittamassa tätä tekstiä. Elsan lempituolilla on oma facebook-sivu, mitä kautta saa tietoa uutuuksista ja tarjouksista – aidossa slow-hengessä vain harvakseltaan; nettihäiriköinti-tykitystä on turha odottaa tästä osoitteesta.

Musta hattukoukku on huipputuote, mutta asiakkaat eivät ole sitä löytäneet. Siispä laitoin nämä nyt koukuttavaan hintaan 6 euroa / kpl (normaalihinta on 16,70 €)! Myyn näitä nyt siis tappiolla, mutta toivon näin pystyväni uudistamaan valikoimaa.

Sitten ihaniin uutuuksiin. Tämä viktoriaanis-henkinen kirjatuki on mustaksi maalattua rautaa.

Ranteenlämmittimissä on uusi malli, jossa kolme kapeaa palmikkoa koristaa kädenselkää. Kärkiosan aukko on yhtenäinen, joten lämmittimet voi vetää sormikkaiden tai lapasten päälle lisälämmikkeeksi. Vanha suosittu kalastajanhanska, jossa sormille on erilliset aukot, on yhä edelleen valikoimissa.

Tämä koko on minulle pikkuisen pieni, mutta mallin näkee tästäkin. Vastalakatut kirsikanpunaiset kynnet eivät ehkä istu tyyliltään täydellisesti luonnonväreihin, mutta kyllähän näitä hanskoja voi käyttää fiksussa kaupunkipukeutumisessakin!
Ranteen raidat ovat Rowanin ihanaa tweed-lankaa.

14 comments :

 1. Emäntä: Kaikkea ihanaa sinulta löytyy! Eilen istutin mini-krassi puutarhan siemenet pikku talon puutarhaan. Sitten odotetaan tulosta :-)

  ReplyDelete
 2. Olen etsiskellyt tuollaista kirjatukea, koska tykkään lukea joskus syödessäni. Toimiikohan to uuden pokkarin kanssa? Ne ovat hankalia pysymään auki, joudun aina virittelemään sokeriastioita ja lautasia kirjan päälle! :D

  ReplyDelete
 3. Pepsi + Max; Ne minikrassipuutarhat ovat syötävän suloisia! Oikeesti ;-)

  TuulaJ; Testasin uudehkon noin 1,8 cm paksun pokkarin kanssa. Ihan suorilta se ei siinä pysynyt auki, mutta kun kirjaa vähän taittoi ensin käsin auki, niin sitten pysyi hyvin. Tuen alaosan koriste tulee vajaat 2 cm kirjan sivujen päälle.

  ReplyDelete
 4. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan :D

  ReplyDelete
 5. Kääk sentään, puutarhaan on metallituoli etsinnässä. Kun on nyt turkoosia maaliakin sitä varten. Ja tietenkin budjetti tiukilla remontin takia. Pitää säästää lisää :)

  ReplyDelete
 6. Mamma N; Joo. Arvaa, kuka juuri tänään siivosi joulukuusen pois? Nimittäin sen pienen installaation, josta oli blogissa tarinakin. Se nyt vaan on vähän jäänyt.


  Katja; Kääk! Luulen, että tulen tekemään sinulle tarjouksen...

  ReplyDelete
 7. Kauniit tuolit. Pitääpä piipahtaa puodissasi:)

  ReplyDelete
 8. Kivoja tuotteita. Mun pitää nyt säästää kaikki rahat taas multaan ja soraan... Hih, menonsa kullakin!

  ReplyDelete
 9. Kirjatuki pitää saada, sellaisen olen halunnut ja työpöydälläni on saman henkinen kellokin jo. Varmaan siinä pysyy paikallaan kuvatkin, joita tarvitsen maalatessani...tällaisesta tuesta matkamallikin olisi haussa, joka ei painaisi paljoa.

  terveisin

  Saila Kivipellosta

  ReplyDelete
 10. Maarit; Tervetuloa!

  Satu; Hih, jotenkin puutarhaan saa kyllä uppoamaan ihan kaiken!

  Saila Kivipellosta; Juu, täytyy pitää silmät auki matkaversioiden suhteen!

  ReplyDelete
 11. Sinulla on kyllä arvokas puoti! Onkohan nyt ainoa laatuaan kun Villi niittykin lopetti? Vielä kun saisi kasvimyynnin samaan :) Tekisi hirveästi mieli tilata, miten laitoit just ne mun suosikit aleen...

  ReplyDelete
 12. Niin, olisi ihana tarjota sellaisia herkkuja kuin Villi Niityllä oli...

  ReplyDelete
 13. Kauniit kynnet hei! Mäkin kasvattelen taas. Helteellä ei jaksanut purra :-D

  Elsan kaupasta on mulle tullut tavara ihan kotiinkuljetuksena, musta se oli hienoa. Ja kaunis peili onkin!

  ReplyDelete
 14. Heh, helteellä maistuu melooni ja ananas paremmin ;-)
  Kissatalouksiin on aika hyvät tsäänssit saada kotiinkuljetus Elsan lempituolista! Jos paikalla on vielä hurmaava seurustelu-upseeri, niin asia on varma nakki.

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!