Monday 21 February 2011

Tunnustus MEILLE

Me saatiin tunnustus! Niinku MEILLE! Risusydän -blogin kisuilta ja Marjalta. Kiitti dudet! ME ei olla ikinä saatu tunnustusta, vaan meidän mamma, joka on kyllä ihan ansioitunut, mut silti.


Ihkuploki-tunnustus!
Meidän pitää kertoa itsestämme.
Me ollaan kaks komiaa, Musti 4 ja puol vee ja mä, siis Ransu, kaks. Musti on Kuusaan panttereita ja Mä oon Norjalainen turskakissa Hyvinkäältä.
Päikkärit on parhaita, ja syöminen. Mustin herkkua on tuore maksa, kaikkein mieluiten just teurastetun lampaan vielä vähän lämmin tavara. Mä, siis Ransu, en syö sitä vaan tykkään keitetyistä porsaan-kyljyksistä ja muikuista kevyesti sautéerattuina. Oon silti laiheliini ja mulla on herkkä masu ja vatsa helposti löysällä. Mamma on musta huolissaan ja syöttää vitamiineja ja kerjään siltä ekstrahuomiota olemalla hellyyttävän huolestuttava. Se onnistuu AINA!

Me annetaan tää tunnustus eteenpäin kahdelle ihanalle tytölle: Isoveli Musti haluaa muistaa ihanaa Mustaa Musta ja Harmaa -blogissa. Musti kehrää tuolla sängyssä ja unelmoi salaa siitä.
Mä, siis Ransu, haluan ojentaa ihkulle Unna Tuutikki Penninrahalle Tuutusen basaariin tunnustuksen ja pusun! Puks ja muks! Siis miehekäs pusku, tarkoitan.
S'on moro!
RANSU (ja Musti, vähän vaatimattomampana menossa kumminkin mukana)

15 comments :

 1. *puss* *muisk*

  Terkuin Unna Tuutikki

  ReplyDelete
 2. Hih, hih, hih :D Ihania tunnustuksia Kuusaan pantterilta ja Norjalaiselta turskakissalta :D

  ReplyDelete
 3. AAhhh, pusuja nassun täydeltä ihanille tytöille Unnalle, Ellalle, Naukulan tytöille ja niiden mammalle, tuliks jo vähän liikaa? Ei tyttöjä voi pussailla liikaa! Puspuspus!
  Isona musta tulee Tom JOnes! Oon jo tiikeri! Naisten suosio on yhtä suuri, mutta mä en oo vielä niin tunnettu kun se. Niin että naisia on toistaseks vähemmän.
  RANSU

  ReplyDelete
 4. Onnee teille. Kyllä pienet kissat tunnustuksen ansaitsevat. Aina.

  ReplyDelete
 5. Jee! Jeh. Sitähän mekin. Kiitti!
  RANSU ja MUSTI

  ReplyDelete
 6. Hei Saila, Ransu ja Musti, käykää ottamaan koppi kiinni Männiköltä. Tunnustus Teille♥

  ReplyDelete
 7. Ransuhan on sitten kotoisin meidän naapurikaupungista. :)

  ReplyDelete
 8. Te kaks komistusta ootte kyllä tunnustuksen arvoisia...muiskista vaan täältäkin päin ja onnittelut molemmille sekä mammalle myös kun omistaa noin ihqut kisulit.

  ReplyDelete
 9. Sirpa ja Kollo, etteks te tienny? Eiks ne vielä ole pystyttäneet sitä kylttiä?? Mun pitää ottaa taas yhteyttä sinne kaupunkiviraston.
  Kiitos onnitteluista ja muiskuista! Muiskis kaikille tytöille!
  RANSU

  ReplyDelete
 10. Nelijalkaisille osoitetut tunnustukset on just niitä parhaita, aina! Aavatkaa muuten mitä - meijän kaverin kulkuset paleltuivat kipeiksi rusinoiksi ja lääkäri antoi lääkettä ja pakkohoitoa sisällä lämpimässä ja tuppo suojana. Eli kaikki urokset joilla ON kulkuset tallella...varokaa pakkasta!

  ReplyDelete
 11. HUI hemmetti. Karmee ajatus.
  KOvasti stemppiä sille kamulle!
  RANSU ja MUSTI

  ReplyDelete
 12. Ransu, paistaako sun naamalta lievä itsetyytyvöisyys? :D

  ReplyDelete
 13. Ransun naamalla saattaa joskus sellainen ilme vilahtaa ;-D

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!