Tuesday, 22 February 2011

Toinen tunnustus!

Maiju Männiköllä -blogista antoi tunnustuksen, juuri kun pojat olivat päässeet hehkuttamaan omaansa. Sori pojat, saatte väistyä nyt tämän tieltä.

Onpa kaunis tunnustus. Ollaanpa sitä nyt sitten upeita (yritetään!)
Tunnustukseen liittyy viisi kysymystä:

1. Milloin aloitit blogisi?
Syksyllä 2007, kun olin muuttanut varsinaisesti asumaan saareen.

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Kaikkea, mikä liittyy elämääni muutenkin kuin saaristossa. Koska minulla on kaksi kissaa, joutuvat lukijat myös seuraamaan heidän elämäänsä...

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
En usko, että mikään. Kaikilla on oma otteensa ja kokemuksensa. Kaupunkilaisista saattaa saaristoelämä vaikuttaa eksoottiselta, ja koska blogiani lukee aika moni lähiseudun kesämökkiläinen, yritän siksikin kertoa vähän, mitä tänne talvella kuuluu.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Aloitin Elsan lempituoli -nettikaupan ja arvelin, että se tarvitsee kasvot: jotain tietoa siitä, kuka kauppaa pitää ja missä.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Hmm. Yleensä, jos jotain haluan muuttaa, niin muutan. En ole jahkailija, vaan jos idea tulee, ryhdyn heti miettimään sen toteuttamista. Pakko siis vastata, että en mitään!

Haluan antaa tunnustuksen eteenpäin Jennille, jolla on kolme K-blogia, tällä kertaa hänen koti- ja puutarhablogilleen Koko lailla kodikkaasti, jossa on kaikkea kivaa – ja puutarhakauden alettua varmaan vielä kivempaa! Jennillä on paljon suunnitelmia pihan laittoon. Mutta ei suorituspaineita, Jenni – kaikkihan sen tiedämme, että hitaasti hyvää tulee.


Mekin Mustin kanssa asutaan Saaripalstalla ja meidän asiat kuuluu tänne.

11 comments :

 1. Hui, apua ja kiitos! Siis kiitos. Yritän pikapuoliin a) pitkästä aikaa päivittää kotiblogia (mystinen sahan katoaminen on keskeyttänyt minikasvihuonetyöt!?), b) vastata haasteseen. Kesä on juuri tilattu ja ekat siemenpussit saapuneetkin, blogikin alkaa pian herätä talvihorroksesta! ;)

  Mä oon muuten lukenut blogiasi alusta asti, vaikka siitä ei ole varmaan ollut koskaan varsinaisesti puhetta. En muista, miten sen löysin, mutta jotain saaristoon liittyvää etsin ja pistin blogin heti tietokoneen suosikkeihin ja kävin välillä kurkkimassa. Piti sitten perustaa oma blogi ennen kuin ymmärsin, että blogeja pitää myös kommentoida, ei vain vakoilla. Muistan kuitenkin, että jo vuosia sitten lähetin blogisi linkin äidillekin, että täällä on tällaisia luonnonläheisiä juttuja, varmasti tykkäät. Enpä silloin kuitenkaan aavistanut, mitä kaikkea kivaa blogituttavuus tuo tullessaan!

  P.S. Nyt käden päälle tuli tännekin makaamaan kissa, on hankala kirjoittaa. Cisulta terveisiä!

  ReplyDelete
 2. Onnittelut tunnustuksista ;)

  ReplyDelete
 3. Ai niin, piti vain sanoa vielä, että mitään kirjoituspakkoahan ei saa tunnustuksen myötä tulla - sen voi myös ihan vain ottaa vastaan kirjoittamatta siitä!
  Vai sahan katoaminen? Kun nyt Cisu on siinä, niin kysypä häneltä, tietääkö mitään (ja onko kyseessä siis minisaha, sellainen, joita on myös mystisesti ilmestynyt sänkyyn keskellä yötä kirjahyllyn päältä :-D ?) Ei kai Cisu ole alkanut ryöstää myös isoja vasaroita? Oletko katsonut tyynyjen alta, patjan alta, pussilakanan sisältä...?
  Ai, en tiennytkään, että olet lukenut alusta asti! Mä en taas ollut tajunnut verkostoitumisen tärkeyttä, kirjoitin vain sinnikkäästi omia juttuja varmaan vuoden ennen kuin eka kommentti tuli :-D

  ReplyDelete
 4. Cisu - sahavaras, niipä tietenkin ;D Olet Jenni tunnustuksesi ansainnut ja Saila myös! Ihanat blogit teillä on <3

  ReplyDelete
 5. Ja sitä paitsi piti sanomani, että jos Saaripalstalta poistuisivat Ransun ja Mustin viestit, niin tulisi kyllä tosi suuri suru!

  ReplyDelete
 6. Kiitos Naukulaan! Musti kehrää tässä vieressä oikean käden kyynärpään tuntumassa ja yrittää puskea olkapäätäni siihen malliin, että nyt vietetään laatuaikaa mamman kanssa eikä bloggailla, tai jos bloggaillaan niin lähetetään terveisiä kaikille, varsinkin Naukulaan!
  terveisin MUSTI ja saila

  ReplyDelete
 7. Oi kiitos Musti ja Saila :) Terveiset vastaanotettu. Pusuja pantterille!

  ReplyDelete
 8. Pantteri on pusuista mielissään, sillä sydämeltään hän on mammanpoika ;-)

  ReplyDelete
 9. Onnea tosiaankin tunnustuksesta! Olen kans kohta vastaamassa samoihin kysymyksiin. Blogisi on minusta tietenkin aivan ihana. Hyvä viikonloppua teille! :)

  ReplyDelete
 10. Kiitos :-) hyvää viikonloppua teille myös!

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!