Saturday, 14 August 2010

Päivän tipu

Harmaasieppo

Toinen harmaa:
Me harrastetaan tipuja mamman kaa yhdessä

We have a common hobby with Ransu – birdwatching.

5 comments :

 1. Ransu on cool! Mahtava hyljätty kesäkartano vai mikä lie tuolla aiememin. kuinka joku voi hyljätä jotain tuommoista. miksei joku vaali ja hoivaa ja hiippaile puutarhassa. Oi voi!

  ReplyDelete
 2. Njamskis, njamskis tipupaistin toivossa reppana;) En juuri pidä kissoista, mutta Ransu näyttää jokseenkin vastustamattomalta, etenkin läppärillävarustettuna. Kisu tietää mitä tahtoo

  ReplyDelete
 3. Kyllä Sanni, oi voi, mutta onneksi paikassa oli jälkiä säilyttämisen yrityksistä, jopa kasvuston raivaamisesta talon läheltä. Ehkäpä siellä puutarhassakin jonakin kesänä hiippailee joku (muukin kuin kummitustalobongari).
  Ransu on aika vastustamaton, Jori. Minä joka satun vielä tykkäämään kissoista olen ihan kiedottu tassun ympärille. Olen siitä vieläpä mahdottoman onnellinen!

  ReplyDelete
 4. Ihana tuo sun uusi Ransu-kissa!!! Voi mäkin haluan kissaaaaa!!! Sano vaan niin meen ostamaan sitä madonnaa. Kyllä me varmaan törmätään jossain vaiheessa!! Tai sitten laitan postissa tulemaan :) Ehkä saan sen halvemmin jos sanon että Oma Piha toimituspäällikkö ihastui siihen....

  ReplyDelete
 5. Kissat on ihania ;-) kuten tiedät.
  Hehe, kiitos vain, älä nyt vielä ryntää sitä patsasta ostamaan... Postitus maksaa varmaan enemmän kuin itse patsas!

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!