Saturday, 28 August 2010

Ilmeikäs kissa

Ransua on kehuttu komeaksi, kauniiksi ja viisaan näköiseksi. Niin varmaan, mutta minusta Ransu on eniten hassu, seurallinen ja ilmeikäs. Tässä pieni otanta.

Luotan siihen, että päälleni ei astuta. Hooh. Sitäpaitsi mut herätettiin.

Rentoilu kannattaa aina.

Välillä on hyvä venytellä. Sillä voi myös osoittaa, että nyt mut on herätetty. Ja meinaan kääntää kylkeä.

Osaan olla valppaanakin. Tässä vahdin verantaa ja mamman laatikoita siellä.

Lehdenluku keskeytetty (taas). On ihme, että saan yhdenkään lehden loppuun asti luettua.

Näetkö sain vesimyyrän! Nyt syön sen. Huomaatko.

En mä tätä oikeasti pureskellut, vähän vaan maistoin.

Hei. Mullon asiaa. (Esim. Mulla on nälkä, Tein kakat oikeaan paikkaan ja on namin aika, Nyt mennään ulos tai Vaadin huomiota muuten vain.)

Kun laitan silmät viirulleen, se tarkoittaa Rrrakastan sua!

My beloved Ransu with his countless expressions.

18 comments :

 1. Ihana Ransu ja niin ilmeikäs! :)

  ReplyDelete
 2. Siinäpä komeaa Ransua kerrakseen! Jesse tuossa vieressä juuri kommentoi, miten kivaa Saila luonasi oli...

  ReplyDelete
 3. Kiitos, ja Ransu kiittää kommenteista! (Tällä hetkellä taitaa äänistä päätellen olla painimatsi isoveljen kanssa menossa).
  Jesselle terkkuja!

  ReplyDelete
 4. Melkoinen kuvakavalkadi! Tätä voisi näyttää, jos joku uskaltaa väittää, että "ei kissasta tiedä mitä se aikoo, aina sama ilme" tai muuta huttua. Ja tästähän puuttuvat vielä kaikki kissojen "negatiiviset ilmeet" ja sekopääilmeet, mutta ehkä on oltava kissan palvelija tunnistaakseen tämän ilmeiden kirjon.

  Alussa luettelemiesi ominaisuuksien lisäksi minulle tulee kyllä Ransusta mieleen jonkinlainen hivenen höpsähtänyt professori. Johtunee noista korvakarvoista ja pörheistä poskivilloista :D

  ReplyDelete
 5. Hehe! Ransu on vähän nuori höpsähsäneeksi professoriksi (täyttää kohta 2v), mutta sitten vanhempana varmaan todellakin muistuttaa Einsteinia tms.
  Juu, itsekin ajattelin, että tässä ei ole yhtään suuripupillista hepuli-ilmettä eikä montaa muutakaan. On paljon unisia ilmeitä, kun Ransu on nukkuessaan niin ihana viirusilmä <3 ja muutenkin hassu pitkine asentoineen (niin kuin Unna!).
  Jossain lapsuudenkuvien joukossa on otos missä Ransu yrittää viattomana esittää ettei ollut syömässä orkideaani, pitää joskus kaivaa sekin kuva näytille.

  ReplyDelete
 6. <3 Ransu!

  Houkutteleva pörrömassu, hmmm *RAPS-RAPS!*

  ReplyDelete
 7. Voi että, miten ihania kuvia : )
  Tuo hurmuri kyllä valloittaa varmaan kaikkien sydämet..

  ReplyDelete
 8. Liikun totaalisen jälkijunassa kommentointien suhteen. Seitsemän paljastustasi olivat kerrassaan kutkuttavia. Nuo kulttuuriset mausteet kuulostivat kiehtovilta. Lapsuudenkotisi ikkunanäkymät ovat niin viehättäviä, että tuollaist paikat syöpyvät lopuksi ikää mielen sopukoihin.

  ReplyDelete
 9. Zepa, Rasu on oikea untuvamasu. Talvisin (siis ihan kohta taas!) Ransulla on tapana kömpiä nukkumaan peiton alle kylkeeni kiinni. Kuvittele tuo pehmeä masu kylkeä vasten... Ransu on Mun Vauva!
  Sari, Ransu valloittaa aika monia vaikka ei voi sanoa että ihan kaikkia (kaikki ei tykkää eläimistä tai kissoista). Varsinkin lapsista Ransu on kiinnostunut ja menee heti moikkaamaan jos näkee.
  Ja Jori, hei, hou, mitään kommentointipakkoa jokaiseen postaukseen ei siis ole! Relaa, mään!
  On totta, että olen miettinyt voinko koskaan sopeutua esim. betonielementtitaloon, mutta nyt kaupungissa käydessäni asun ihan tyytyväisenä sellaisessa. Mutta siten pääsen taas takaisin historian ja tarinoiden täyttämille tiluksilleni...

  ReplyDelete
 10. Saila, olen varmaan joskus sanonutkin,mutta sanon sen nyt uudelleen,mun mielestä sulla on maailman ihanimmat kissat.
  -tuija-

  ReplyDelete
 11. Oi tota ekan kuvan (ja vikan kuvan ja kaikkien kuvien) ilmettä! Suloinen Ransu!
  Haluan ehdottomasti nähdä orkideansyönti-ilmeen. :)

  ReplyDelete
 12. Tuija, olen ihan samaa mieltä ;-D
  Jenni, vaikak Ransu saattaa näyttää viisaalta ja olla sitä ehkä muutenkin, on se vaan ihan jokapäiväisen naurun aiheuttaja. Minä yhdistän viisauden harkintakykyyn, joka ehdottomasti liittyy Mustiin. Ransu on nopeaälyinen ja fiksu, mutta ei kyllä yhtään harkitseva eikä varovainen.

  ReplyDelete
 13. Ransu on viisas, tietää että emännälle tekee hyvää, että saa nauraa ja helliä päivittäin. :)

  ReplyDelete
 14. Nå jåå, tuossa on kyllä pointtinsa!

  ReplyDelete
 15. Rrrrraaanssssuuuuuuu, ylätassuuuu!

  ReplyDelete
 16. Minä vasta aloin lukemaan tätä blogia ja tämä entistä kissaani muistuttava saman rodun edustaja ei auta vähentämään kissan kaipuutani. Ihana touhuaja.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi, norjalaiset ovat niin ihania. Onpa Ransu pieni ja laiha rimpula näissä kuvissa, se oli pienenä oikea luuviulu. Nyt on huomattavasti enemmän lihaa luiden ympärillä, kun hän on kuusivuotias :-)

   Delete

Kaunis kiitos kommentista!