Saturday, 15 January 2011

Yllätysvieraita

Joku saattaa muistaa viimekesäisen viikon-lopun, jolloin Ransu yksin puolusti taloa koirainvaasiolta. Luonamme olivat silloin viikonloppuhoidossa lapinporokoitat Vanni ja Lávvi. Vannihan oli Mustin paras kamu pienenä, joten Musti hyväksyi Vannin pennun Lávvin heti ensi-vilkaisulla ja ryntäsi puskemaan.
Niinpä nyt, kun koirulit tulivat pikaiselle vierailulle, meni Musti heti nuuhkimaan jo isoksi tytöksi kasvanutta Lávvia.

Nuuhkimisen jälkeen seuraa puskemista. Pentu olisi valmis leikkimään, mutta Musti vain puskee.

...ja puskee...
Sillä aikaa selkäni takana keittiön tuolilla...

Järkyttynyt Ransu tarkkailee tilannetta. Se yritti estää koirien pääsyn sisään sähisemällä keskellä eteistä, mutta se nostettiin kylmästi sivuun. Niinpä Ransu puolustaa nyt viimeistä ja tärkeintä linnaketta mitä kotoa löytyy: keittiötä.

Ilmeestä näkee, että ottaa päähän. Onneksi koiravierailu ei tällä kertaa kestänyt koko viikonloppua!

12 comments :

 1. Ransu on ihan epäluuloisena ja Musti pitää seuraa vieraille. :)

  ReplyDelete
 2. Toka vimppa kuva Ransusta ei jätä arvailun varaan, miltä siitä tosiaan tuntuu! Ja Musti se näyttää vain kumartavan koiruliinia :)

  ReplyDelete
 3. Ransu parka, taasko se alkaa?!
  Onkohan Mustilla ollutkin ikävä?

  ReplyDelete
 4. Koirullakin on vikassa kuvassa sellainen ilme, että mitenkähän tähän pitäisi suhtautua!

  ReplyDelete
 5. Jos niistä edellisistä Ransun ilmekuvista mielestäni näkyi rakkaus mammaa kohtaan, niin näistä kyllä selvästi löytää jotain muuta. Hämmästystä, järkytystä ja viestin: "Eiii, mitä toi Musti taas väsää" Musti on kyllä uskomaton tapaus, varsin suvaitsevainen :)

  ReplyDelete
 6. Oi Ransua <3 Kodinturvajoukkojen johtaminen on joskus raskasta, kun ihmiset eivät ymmärrä omaa parastaan saati sitten kissaveljet! Kissojen suhtautuminen koiriin on kyllä mielenkiintoinen asia, jos sitä voisi opiskella yliopistossa, vaihtaisin heti alaa ;D

  ReplyDelete
 7. Nämä kissapojat on niin erilaisia suhtautumisessaan koiriin, että se naurattaa joka kerta. Ja Musti on, tosiaan, niin kuin Sirpa sanoo, varsin vieraskorea (koirille), Ransu hoitaakin ihmisvieraiden viihdytyksen sitten mielellään.
  Maria, Naukulan Mamma ja Ella; osasitte todella tulkita Ransun ilmeen! Minusta siihen kuuluisi äänitehosteeksi Simpsonsien Margen tyytymätön murahdus. Ja Ransu näytti närkästyneen minuunkin, kun aloin kuvata sitä kesken näin kriittisen tilanteen.
  Kirsikka, onneksi vierailu loppui aika pian (mutta Ransun mielestä sekin oli varmaan liian kauan). Mustilla on ehkä ikävä lapsuudenkaveriaan Vannia: kun joskus vierailemme heillä, juoksee Musti pihan poikki puskemaan nähdessään koirakamunsa.
  Dahlia, koirut ja kissat on niin hassuja, kun niillä on niin eri käytös. Koira pistää etutassut maahan ja olisi valmis hyppimään, ja häntä heiluu, kissalla on ihan eri asennot. Yritä siitä sitten ottaa selvää, onko toinen ystävä vai vihollinen!

  Musta ja Harmaa:
  Meillä on joskus tosi tylsää ja joskus kivaa, nyt oli kivaa! Pur <3 Mustalle (Musti)
  Joo, välillä ei tiedä mitä meille saapuu, huh huh tosiaan. Ja kun noi muut ei TAJUU vaaraa! (Ransu)

  ReplyDelete
 8. Ransu, mä tajuun täysillä sun fiilareita. Mulla on ihan samanlainen olo Eetun kanssa. Kyttään ja varon ja joudun syömään paniikissa, ettei sille anneta mun ruokia! Mutsi varmaan idealistina kuvitteli, että Eetun tullessa meille olis meillä kaikki tuolleen mustimaisesti kamuja keskenään... Sunnuntaiterkut teille, katit! Ootte ihanii, kun ootte vaan nettikamuja! HAU!

  ReplyDelete
 9. Hau! Mau!
  (Musti)
  Hmhrgghh
  (Ransu)

  ReplyDelete
 10. Miau! En tiiä kumpi on pahempaa - käpälään törmäilevät koirat vai se, että nyt mua on alettu lukitsemaan työhuoneeseen mutsin työpäivien ajaksi!!!!! Olin ihan järkytyksestä tönkkö tänään, eihän sieltä näy edes linturuokintapiste! Tajuutteko, jätkät?!!!?!!!??!!

  ReplyDelete
 11. Totta tosiaan, nyt olis asiaa taas kissanasiain hoitokunnan haastemiehelle. Ookoo, kyllä mekin joskus ei päästä jostain oevsta ulos, mutta sinne on kumminkin nähtävä! Että voi tarkkailla!!!
  Raportoimme epäkohdan eteenpäin.
  RANSU

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!