Sunday, 23 January 2011

Kotiapu

Yritys siivota jääkaapin päällä oleva kaappi. Toin tikkaat kaapin eteen, käänsin selkäni ja tikas oli vallattu. Ransu viuhtoo häntäänsä siihen malliin, että nyt voitaisiin järjestää joku vauhdikas ohjelma-numero.
Mitähän se voisi olla? Vaikka että pitelisin palavaa rengasta, jonka läpi Herra Tiikeri voisi loikata?

Joo, sopii!

Ransun hepuli-ilmeet ovat varsin vakuuttavia, mutta osaa se vakavakin olla. Tässä viime kesän kuva, kun koirat olivat meillä viikonloppu-hoidossa. Ne temmeltävät olohuoneessa, ja Ransu valvoo niitä julmistuneena keittiön tuolilla.

Jopa minuun kohdistuva katse on täynnä suuttumusta. Ettäs otat kuvia, kun viholliset häärää talossa!

17 comments :

 1. Se hännän viuhtominen on kiehtovaa. Ja siitä monesti tietää että kohta riehutaan :)

  ReplyDelete
 2. Ai mitkä kuvat, (naurua)
  Nuo hepuli kohtaukset on varsin tuttuja.
  Hyvät ilmeet Ransulla, ai kauhee! :D
  Ihana ♥

  ReplyDelete
 3. Kissan häntä on kiehtova kommunikointiväline!

  ReplyDelete
 4. Kotiapu aina valmiina kaikenlaiseen toimintaan! Ilmeet tosiaan vakuuttavia ;D

  ReplyDelete
 5. Ransu on kyllä hyvin kuvauksellinen, oli tilanne mikä tahansa!

  Kiinnostavan näköiset tikkaat sinulla, otatko joskus kuvan niistä ilman kissaa? Mistä ne ovat?

  ReplyDelete
 6. Ettes häpee, senkin paparazzi! :D Voi Ransua, elämä on joskus perin julmaa.

  ReplyDelete
 7. Aika tuimakatseinen hännänheiluttaja! Hassua - minä en edes ennen omia kissoja tiennyt, miten kissa viuhtoo hännällään puolelta toiselle. Nyt taas kaikki on toisin: tänään huomasimme juurikin Cisun viuhtomisen takia, että pihalla on jotain kiinnostavaa. Cisu viuhtoi peurapaistille. Mutta jos siellä olisi ollut koira, ei Cisukaan olisi viuhtonut yhtään vaan katsellut hyvin tiukasti. Cisulta terveisiä Ransulle, kauheaa että joudut joskus tapamaan koiria!

  ReplyDelete
 8. Hei,sinulle on blogissani tunnustus käy hakemassa..Täällä on mukava käydä lukee Ransun touhuista,kaunis blogi sinulla♥

  ReplyDelete
 9. Hei vaan kaikille ja eläköön kotiapulaiset!

  Intopii; kokoontaittuva tikas on ihan Tarjoustalosta, kolmisen vuotta sitten ostettu parillakymmenellä eurolla.

  On se joo, niin väärin ottaa kuvia Ransusta, mutta kun se on kärttyisenä niin söpö ❤ !
  Cisulle terveiset takaisin, aah nam, peurapaistia! Ransulle on kylläkin tarjoiltu peuran sydäntä, mitä se ei kumminkaan syönyt. Kai siinä on liian voimakas aromi herkkävatsaiselle prinssille. Hännässä lienee yksi kissan ja koiran kielimuureista. Kissan vinkkelistä vimmatusti häntää heiluttava vieras koira vaikuttaa tosi epäilyttävältä tyypiltä!

  Kiitos Tansku, tulen viivana katsomaan!

  ReplyDelete
 10. Mainiot kuvat jälleen!

  Muista varoa niillä tikkailla ;)

  ReplyDelete
 11. Voi, tämähän vallan tuttu tilanne! Meillä vaan on yleensä kolme häntää viuhumassa tuolilla :D Siksi olen tuhmana äitinä päätynyt siihen, että jos jokin kohta on ihan pakko saada siivottua, suljen oven perässäni. Tai ainakin yritän, siinä vaaditaan muutama lapsen kantaminen huoneesta ulos ja normaalisti joku vielä vilahtaa ovenraosta takaisinkin, mutta kyllä se katras jossain vaiheessa on saatu oven toiselle puolelle, jos vaan sinnikkäästi yritän!

  ReplyDelete
 12. Ai niin, Omenaminttu :-D Juu, tällä kertaa pysyin tikkailla!
  Elina; voin juuri ja juuri kuvitella millaista painajaista kolmen kissanpennun jättäminen suljetun oven taakse on. Varmaan erittäin haastavaa!

  ReplyDelete
 13. Uiiih- Ransu-kuonolainen tuossa toisessa kuvassa *pus* <3 Kaksi alinta sen sijaan viestivät vahvasti "Olen pettynyt." Kun emäntä paparazzaa, vaikka asia on VAKAVA! :D

  ReplyDelete
 14. *Pus pus* -hyökkäys lukijafanien puolesta toteutettu!
  Juu, voi kun olisin saanut jotenkin videolle alimpien kuvien tilanteen, kun Ransun katse siirtyi koirista minuun ja taas koiriin, minuun, koiriin... koko ajan sama jähmettynyt asento ja epäuskoinen, järkyttynyt, loukkaantunutkin(?) ilme.

  ReplyDelete
 15. Kyllähän sitä nyt täytyy valvoa koiria ja omaa rakasta ihmistä. Tiedä nyt mitä tapahtuisi jos niin ei tekisi. Olisi mukava ymmärtää Ransun ajatukset kun koirat ovat kylässä :)

  ReplyDelete
 16. Juu, tai ehkä se olisi vain pelkkää sadattelua!

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!