Thursday 13 January 2011

Joulunajan loppu

Eipä uskoisi tästä pienestä untuvamasusta, millainen suuri hävittäjä-peto se osaa olla. Nyt vuorossa on perinteinen joulunajan päättäjäinen: joulutähden teurastus.

Now on show: The traditional Christmas farewell; The Killing of the Christmas Star.

Kai sä näät että olen hurrrja

Sisuskalut ulos! Mitä hankalammin, sen parempi. Mieluiten sotkeutuneena paperinaruun.

Kolmen tassun ote

Ransu siirtyi täppäilemään irronneita sisälmyksiä ja rampautunut tähti jäi takajalkoihin. Eiköhän se joulu nyt ollut tässä.

PS. Eetu etsii edelleen uutta kotia!

16 comments :

 1. Kuoli.

  Hei taas ensi jouluun!

  ReplyDelete
 2. Jeh, kuoli, hymy naamalla. Mutta tätä kuolaista rampaa ei kyllä laiteta mihinkään laatikkoon talteen ensi joulua varten!

  ReplyDelete
 3. Hyvä Ransu!
  Joululle kyytiä ja kunnolla, että tietää pysyä poissa taas vuoden :)

  Ransun masu-untuvat on todella ihastuttavat ♥,kuten kisuilla
  yleensäkin. Välillä tekisi mieli työntää naamansa niihin pehmeisiin karvoihin; toisin seuraavaksi luultavasti tuntisi neljä tassullista kynsiä pääänahassaan ;)

  ReplyDelete
 4. :-D Joskus käy niinkin. Onneksi sekä Ransu että Musti ovat tottuneet masulääppimiseen jo pienestä, niin ovat aika kärsivällisiä. Useimmiten vain ojentavat masua vähän enemmän saataville!

  ReplyDelete
 5. Kiva idea, laulaa joulu ulos. Laulaminen on aina kivaa, hyvä että siihen on monta (teko)syytä!

  ReplyDelete
 6. Ransu, mä leikin ihan samalla tavalla äsken nallelelun kanssa!!! Mutsi hekotteli, en tajuu...mitä nauramista miehekkäässä painissa on? Sitäpaitsi mähän voitin, järsin sitä lelua!
  Ja joo...ei mulla oo uutta kotia vielä, mutta mutsia ei haittaa - nyt kun se on ollut kotona tämän viikon, niin ei se oikeesti haluais musta luopua. Oon viihdekeisari! Harmittaa, että piti osua Kallea silmään, kun oikeesti se on ihan kiva jätkä. Kyllä elämä on omituista ja julmaakin toisinaan! Ehkä siis jään tänne, jos ihkuu kotia ei löydy. Tai sitten pääsen kingiksi jonkun palvottavaksi ja mutsi saa vollata rauhassa perääni. Terkkuja ja herkkuja saaren jätkille!

  ReplyDelete
 7. Heippa viihdekeisari! Vaikka et sä kuulemma oo teillä ainoo artisti, näin oon kuullut. Lelujen tappaminen on syytä hoitaa mahdollisimman näyttävästi ja hankalasti, ja hepulit voi kehittää itsekin jos niitä ei muuten tunnu syntyvän!
  Jos sä kerran annat leikata hyvin kynnet, niin ehkä silleen susta saa tehtyä vähän vähemmän vaarallisen, vaikka oikeesti sä ootkin Tiikeri! Mut kyl me kaikki se tiedetään vaikka oisit kynnetön.
  Mutta koirat sucks, mun mielestä. Isoveli on ihan toista mieltä, mutta mä en luovuta. Ne on VIHOLLISII! Eri rotuu! Joku järjestys olla pitää. Mä oon ainoa meillä joka puolustaa kotia niiltä. Vähänks raskasta. Joskus oon NIIN poikki.
  RANSU

  ReplyDelete
 8. Hyvä Ransu,että annoit Joululle jo kyytiä.:D,hyvät kuvat,kyllä tuo Ransu sitten osaa,laittaapas siihen äkkinäinen♥
  Mukavaa viikkoa sinulle♥

  ReplyDelete
 9. Kiitti! Hyvää loppuviikkoa teillekin!
  RANSU

  ReplyDelete
 10. Khyllä me nähdään, Ransu, että oot hurrrrja kissapeto! Erityisesti meidän jengi piti noista kahdesta viimeisestä kuvasta, vänkä asettelu!

  ReplyDelete
 11. Oho, hurrrja!
  Kuulemman saan tommosen saman makusen tähtösen, jos oon reippaasti lääkärissä ens viikolla. Sanos kannattaako? Näyttäis vähän, että kannattaa?

  Terkuin Unna Tuutikki

  ReplyDelete
 12. Kan-nat-taa! Pure vaan reippaasti lääkäriä peukaloon.
  RANSU

  ReplyDelete
 13. Ransu the teurastaja.;)

  Ihanat kuvat pojista tuossa sivussa.Ransu ottaa rennosti ja Musti on aina niin tarkkaavainen..ja nuo silmät.
  huoh...

  ReplyDelete
 14. Ai niin, sinä tykkäät Mustin silmistä! Ne onkin kauniit, viinirypälesilmät ❤
  Hassua miten asiat voi nähdä eri lailla. Äitini mielestä Musti on pelottava, kun siitä ei näy muuta kuin silmät. Mutta kun se on maailman kiltein kissa!
  Minun pitääkin etsiä arkistoista miten Musti kaveerasi pienenä toimistollamme kultaisennoutajan kanssa, ihan halailee. Voisi kuvitella kohtaamisen Väinön kanssa olevan samanlainen.

  ReplyDelete
 15. Hurja peto! ♥ Ihanaa kissamaisuutta näissäkin kuvissa taas :D

  ReplyDelete
 16. Kissat on niin... kissoja ❤

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!