Sunday 10 March 2013

Maaliskuun kalenteripojat

Kylmistä öistä on ollut se ilo, että on saanut ihastella sylikkäin käpertyneitä kissapoikia.

March calendar boys are both Musti and Ransu. When it has been cold, they have slept in one cute pile. And Ransu crawls under my duvet at night to sleep at my side, he is very warm and soft! And he does not even snore (Musti does, but very lightly).

Söpöilyn mestarit. Bonusta on lisäksi se, että kun vihdoin itse kömmin sänkyyn, saan Mustin nojailemaan jalkoihini tai asettumaan niiden päälle ja Ransun peiton alle kylkeeni. Kokovartalolämmityspalvelu pelaa näiden kalenteripoikien kanssa.

(Tuhinaa)

Iltapäivällä, kun aurinko paistaa sänkyyn, on tunnelma toinen. Musti asettuu ottamaan aurinkoa – huomaa varpaiden nautiskeluvenytys.

Ransu oleilee varjossa ja tuulettaa masuvilloja. Tämä kalenteripoika luottaa raidan voimaan: pussilakanassa ja mamman pyjamanhousuissa on kuviot Ransun mieleen.
Lämmintä uutta viikkoa!

30 comments :

  1. Ei ole mitään ihanampaa kuin lämmin kylkeen painautuva kissa tai kaksi . Ja se tuoksu, kun hikivarpaat tuoksuvat ja pojat ovat niin unisia ja tuhisevat.
    Ransun korvakarvat on ihan samalla lailla vinksin vonksin kuin Veikalla oli <3

    Kaapo ja Papu ovat lähes aina sylikkäin nukkumassa ja usein nukkuvat yönsä mamman jalkojen välissä. Kaapo valitsee aina talon lämpimimmän paikan ja mamma tuntuu olevan lämpimämpi kuin kylppärin lattia lämmityksineen.

    Suloisia unia ja varvasvälihien runsasta tuoksua,
    t.Leena ja Pojat

    ReplyDelete
  2. Voi heitä! Luulin ensin, että tuossa ekassa kuvassa Ransulla on musta tyyny. Pojilla on tassut somasti noissa kuvissa. Kissa vuoteenlämmittimenä on mukavaa, varsinkin talvella. Minäkin olen saanut nauttia siitä parina yönä, ilmeisesti koska Ruska nauttii minun paluustani kotiin ja tulee yölläkin liki. Normaalisti nykyään Ruska nukkuu itsekseen toisessa huoneessa.

    ReplyDelete
  3. Ihanat veljekset! Kasassa aina parempi. Ransun korvakarvat on aivan mielettömän pitkät ja tuuheat, huikeet suorastaan. Meillä on Gebsulla vain korvan takan tupsukat.

    ReplyDelete
  4. Kissat nauttivat siitä, kun kissakaveri lämmittää - ihania! :)

    ReplyDelete
  5. Omat lämmittimet teillä omasta takaa, suloista:) Viime yö ei onnekis ollut meillä enää niin kylmä ainoastaan miinus 10. Edelleiset olivatkin sitten tuplana tuon miinuksen puolelle:(

    ReplyDelete
  6. Ihanat tuhisijat :) Nyt huomasin kunnolla Ransun mahtavat korvakarvat! Ai että!

    ReplyDelete
  7. Ihanat pojat♥ Sinulla on ihanan pehmoista seuraa sängyssä, ja vieläpä kaksin kappalein!

    ReplyDelete
  8. Tällaisia kalenteripoikia saisi minunkin sänkyyni iltaisin kiivetä. Muunlaisista ei niin väliksi olisikaan. Viis Hunkseista, eiväthän ne edes kehrää ja masuvillatkin taitavat olla aivan vaatimattomat!

    ReplyDelete
  9. Voi mitä ihania unikavereita! <3 Kyllä noiden kanssa on mukava käpertyä lämpimän peiton alle ja uni maistuu makoisalta.

    ReplyDelete
  10. Kissat todella ovat söpöstelyn mestareita. He pesevät itsensä tosi kauniisti, syövät ihanasti jopa istahtavat tarpeilleen suloisesti puhumattakaan noista nukkumisasennoista ;) Mukavaa maanantaita ;)

    ReplyDelete
  11. Vieressä nukkuva kissa on ihan parasta! Ja tietenkään meillä ei yksikään kissa tee niin. Ja toisaalta ei saisikana kun mies on näille karvakamuille allerginen. Ei saa oireita kunhan eivät pesiydy sänkyyn.

    ReplyDelete
  12. Leena ja Pojat; Kiitos! Kissan varpaat ovat ihanan tuoksuiset! Ja niin on masukin.
    Ransu on tainnut saada korvapesun ennen kuin pojat nukahtivat.

    Paula; Onhan Ransulla tuossa musta tyyny, tosiaan! Se vain sattuu olemaan toinen kissa ;-)
    Unikaveri on kiva asia. Pienenä ja nuorena Mustikaan ei nukkunut sängyssä, mutta nykyään nukkuu usein jopa päälläni.

    Pirkko; Ransu onkin Karvakorva, erotuksena Ransu Karvakuonoon.

    Sirpa ja Kollo; Niin ovat :-)

    Maiju; Onneksi nyt taitavat pahimmat pakkaset olla ohi, toivotaan että näin on. Pieni kissa lämmittää todella paljon ja toimii oikeana patterina.

    Inka; Ransulla on vähän tuollaiset Jörn Donnerin kulmakarvat korvissa ;-)

    Myrsky; Kyllä, on onnea kun molemmat ovat ihan vieressä!

    Sarppu; Niin on :-)

    Ella; Niin, korvakarvoista nyt puhumattakaan :-D

    Tiina; Noita katsellessa alkaa kummasti ramaista...

    Tylsä Mörökölli; Totta on. Kissa on kaunis ja sulokas joka puuhassa, ihan kateeksi käy.

    Katja; Voi ei, ja toisaalta parempi näin. Mutta kissa sängyssä on jotenkin niin kotoista. Harmi.

    ReplyDelete
  13. Ihania kissoja. näistä kuvista kyllä nautin. Meillä on ollut aina kissa mutta nyt ei ole.
    Ne tuottivat paljon iloa.

    kiitos ihanasta postauksesta.

    ReplyDelete
  14. Kiitos itsellesi! Lemmikit tuovat paljon iloa ja on kivaa, että kotona on aina seuraa. Mutta toisaalta ne hankaloittavat matkustamista, te kun harrastatte sitä paljon.

    ReplyDelete
  15. Ihanat pikku karvajässikät! Ei tuon suloisempaa voi ollakaan :) Kyllä lämmin ja hyriseva kissaystävä on maailman mukavin ja pehmoisin unikaveri ♥

    ReplyDelete
  16. Karvaiset kalenteripojat kiittävät kehuista! Kissa on jotenkin hypnoottisen rauhoittava, ja ihmeen lämmittäväkin noin pieneksi kaveriksi.

    ReplyDelete
  17. Eipä tarvitse ottaa lämpöpulloa peiton alle viereen,kun on omat kalenetripojat pitämässä lämpimänä :)

    ReplyDelete
  18. Makoisia unia teille ystävät!

    ReplyDelete
  19. Katja; No ei todellakaan, pojat oikein tykkäävät nukkua vieressä, onneksi!

    Mamma N; Kiitos samoin!

    ReplyDelete
  20. Voi noita mussukoita. Ei kuvista muuta voi sanoa. Mussukoita.

    ReplyDelete
  21. Kas kummaa, mulle tulee tosi usein ihan sama sana mieleen.

    ReplyDelete
  22. Yksi tylsä kysymys; onko teilläpäin punkkeja (lämpimämmillä keleillä sis) ...? Minä olen niiden takia yrittänyt pitää tiukkaa linjaa ettei lemmikkejä sänkyyn..

    ReplyDelete
  23. Eihän tuo ole tylsä vaan todellisuutta. Punkkeja on täälläpäin paljon. Laitan kissoilleni Frontline-liuosta niskaan pari kertaa kesässä, se pitää niihin tarttuvien punkkien määrän kohtuullisena. Mutta saanhan itsekin punkkeja silloin tällöin, kun olen pihatöissä, eli yhtä hyvin ne voivat kulkeutua sänkyyn minusta. Joten en näe syytä kieltää kissoilta sängyssä oloa. Joka tapauksessa sekä itsensä että lemmikit pitää tarkistaa päivittäin.

    ReplyDelete
  24. YlisöPöä! Mäkin RRRAkastan käpertyä veljeen kiinNi, siis Suloon eritoten. Harmi, ettei Sulo tykkää lähEisyydestä ihan yhtä paljoN. JäTkät, terkkui!

    ReplyDelete
  25. Heippa Kalle! Se on harmi, että Sulo ei tykkää. Onneksi Musti on ihan kiltisti, vaikka joutuu olemaan pikkuveljen tyynynä.

    ReplyDelete
  26. Voiko enää mitään suloisempaa olla kun nämä kissapojat unilla .... Ihanat kuvat <3

    ReplyDelete
  27. En keksi mitään suloisempaa! Ja kovin unettavakin on tuo näky, tekee mieli kömpä viereen kun paikassa tulee selvästi hyvä uni...

    ReplyDelete
  28. Hellyyttäviä nuo sun kissat. Meillä kaverukset ovat pikku hiljaa tottuneet toisiinsa, vaikka vuosi on pian mennyt. Nyt ne ovat jo samassa kerroksessa, lähellä toisiaan, ei kuulu sähinää, joskus pikkuinen yrittää käpälällä lätkäistä vanhempaa mutta luulenpa että se on leikkiä. Kerran olen tavannut ne saman sängyn päällä nukkumasta , oliskohan joskus tuollainen hellyyttävä näkymä meilläkin, että ovat tajunneet toistensa lämmön?

    ReplyDelete
  29. Olikohan se niin, että teillä on kaksi tyttökissaa. Omien kokemusteni mukaan ne tulevat yleensä vaikeammin toimeen kuin vastakkaiset sukupuolet, tai kaksi poikaa (leikattuja). Mutta kemiallakin tuntuu kissojen kohdalla olevan todella paljon merkitystä, joten ei koskaan voi tietää.

    ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!