Monday, 22 November 2010

Tunnelma olohuoneessa

Amatsoninlilja levittää herkkää tuoksuaan... Musiikki alkaa... Junan pilli soi...

Ensi luokan vaunussa uninen on tunnelma

Matkustajat, miehet, naiset, kaikki torkkuvat...

Onneksi junanryöstäjä-gangstereita ei kumminkaan ole näköpiirissä.
Enpä keksi mihin haluaisin tämän rauhallisuuden vaihtaa. En mihinkään. Siunattua.

21 comments :

 1. Nyt oot kyllä hypännyt oikeeseen junaan. Se on kyllä helpottavaa. Saa vain nojata taaksepäin ja nauttia. Teidän vaunussa on tunnelmalliset valot! (Kiireessä sitä vois vahingossa mennä vääräänkin vaunuun ja se on kyllä kamalaa!);)

  ReplyDelete
 2. Ihania kuvia ja ihana kirjoitus. Ymmärrän kyllä, ettei sieltä ole kiire minnekään. Siellähän on kaikki!

  ReplyDelete
 3. Niin on. Osuitte molemmat ihan naulan kantaan.
  Tätini miehelle kävi joskus kiireessä niin, että hän raitiovaunussa ollessaan huomasi pysäkillä etummaisena olevan ratikan olevan juuri sen, mihin hänen pitäisi vaihtaa. Hän säntäsi ulos - vaunun takimmaisista ovista - ja ehti juuri ja juuri etummaiseen ratikkaan ennen kuin sen ovet menivät kiinni. Siinä puuskuttaessaan hän huomasi, että seuraavassa kadunkulmassa ratikka kuitenkin kääntyi väärään suuntaan. Hän olikin vahingossa juossut saman ratikan etummaisista ovista sisään.

  ReplyDelete
 4. Ensi luokan vaunussa on kyllä pramea istuin... Matkustaaks Ransukin ykkösluokassa?

  Tää taitaa vetää fleecepeiton jaloille ja mennä koiran kera sohvalle kutomaan tyynynpäällistä. Verneri on ollu koko yön ulkona eikä vielä näy, mahtaa olla vilu sillä...

  ReplyDelete
 5. Voi, Verneri!!! Äkkiä sisälle. Minun kissat käy nyt hyvin lyhyesti ulkona, Musti ehkä pari tuntia kerrallaan, Ransu 10 minuuttia :-D
  Ransu matkustaa ykkösluokan sohvalla. Minulle tulee tuo biisi mieleen kun näen pojat nuokkumassa punaisilla plyysi-istuimilla.

  ReplyDelete
 6. Rauhaa ja tunnelmaa! Kai Sailakin poikien kanssa nauttii tunnelmasta?!

  ReplyDelete
 7. Tästä välittyi kyllä ihana villasukkapäivätunnelma, voi teitä onnellisia siellä saariston rauhassa! Yritän tästä itsekin päästä tuohon moodiin siitä huolimatta, että varpaat on jäässä, työkaveri sätti enkä ole ehtinyt syödä tänään yhtään lämmintä ateriaa ja kaiken lisäksi minulla taitaa olla alkava silmätulehdus! Kaikesta huolimatta olen ihan hyvällä tuulella, joten eiköhän se multakin onnistu :)

  ReplyDelete
 8. Ihana amatsoninlilja !!! Sen tuoksu on niin upea !
  Onpa sinulla täällä paljon uusia postauksia, suloisine kuvineen... Minulla on tainnut olla pitkä tauko, etten ole täällä käynyt... harmi kun työni häiritsee näin bloggausta ; )

  ReplyDelete
 9. Voi harmi, työt, todella ;-) Itse asiassa piti vastata Kirsikalle, että joo... mutta Sailan on hoidettava työasioita joka mahdollistaa poikien lorvailun ja kissanpäivät... Ja pidettävä huolta mm. ettei vesipumppu ja vesilukko jäädy kellarissa; tänään sain ne eristettyä, toivottavasti riittävästi. Perhana kun ei ehdi hoitaa asioita kesällä! Sitten joutuu sormet jäässä ja huonoissa olosuhteissa (esim. teipin kiinnittymiseen) tekemään.

  Voi Maria, pikaista paramenista, syömistä ja varpaiden lämpenemistä!

  ReplyDelete
 10. Meidänkin porukka matkustais mielellään noin rauhallisessa vaunussa, täällä kun tahtoo olla aina välillä turhankin levoton tunnelma! :D

  ReplyDelete
 11. Se voi tietysti johtua matkaseurasta, lastenvaunussa tuppaa olemaan menoa ja vilinää ;-)

  ReplyDelete
 12. Vanhapiikaa muuan kaks... oho, alkoipa Naukulassakin laulattamaan :)

  ReplyDelete
 13. Jostain syystä minulla soi tuo biisi päässä usein täällä; syytän siitä unettavaa poikaseuraa plyysituoleilla, heidän voi melkein nähdä nytkyvän junan tahdissa. Lapsena tuo oli minusta huima seikkailu ja tosi hauska kappale, olisipa kiva kuulla se taas jostain!
  PS. Ransu on Pikku-Pete, Musti on Iso-Pat!

  ReplyDelete
 14. Nyt pitää vaihtaa biisiä tai tulee Pikku-Pete ja Iso-Pat! Siitä on rauha kaukana.

  ReplyDelete
 15. Jihuu! Kohta alkaa reikärauta paukkua! Taidanpa olla lähes yhtä seikkailunhaluinen kuin se vanhapiika, kun oikein innostun :-D

  ReplyDelete
 16. Katteeks käyp....;=)
  mutta ei niin, ettenkö ylitse pääsisi...
  Meillä ei ole koskaan rauhallista, aina joku hemmetin härdelli päällä..porukkaa lappaa ovista ja melkein ikkunostakin.kääk...mut luultavasti sitten kun ei lapa, niin meikä on varmaan vähän aikaa ihmeissään...( ja tarkoitan tällä nyt sitä, kun saan ujutettua pojat sopiville morsioehdokkaille ja ilmoitettua, että palautusoikeutta EI OLE. )
  ;=) mukavia lököilyhetkiä sulle ja ihanille kisuleille Ransulle ja Mustille..näyttävät nekin nauttivan.

  ReplyDelete
 17. Hihii, no hyvä että pääset yli :-D
  Minä olen niin tottunut rauhaan että olisin varmaan hyperstressaantunut sinun elämänvaiheessa! Koetahan kestää, ja toisaalta myös nauttia siitä.

  ReplyDelete
 18. Joko olet hautautunut lumeen????
  Täällä on satanut ihan älyttömästi eilisestä illasta asti lunta, välill tulee ihan vaakatasossa...kääk...kohta on kaikki lumen peitossa ...

  Aattele ihan vapaaehtoisesti lähden poitsujen kanssa viikon reissulle Teneriffalle...oon kyllä miettinyt, oliko ihan järkevä veto, mutta sen näkee sitten.Turha murehtia ihan vielä..

  ReplyDelete
 19. psttt..käväisin nettipuodissa..;=)

  ReplyDelete
 20. Jahah, postilaatikkoon näkyykin kolahtaneen tilaus... hetkkiineeen... (menee hetki tässä on vähän muita kiireitä). Kiitos tilauksesta!

  ReplyDelete
 21. Ne saippuat ajattelin joulupukin konttiin mutta muuten ei niin kiireettä, ainakaan sillä kyltillä....;=) heh.heh...

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!