Saturday, 20 March 2010

Hei mäkin oon täälläMamma on nyt vaan kirjotellut kaikesta muusta paitsi meistä viime aikoina. Kyllä mekin täällä ollaan, ja hyvin voidaan kun ei oo enää pakkasta. Lumi on kivaa, jihhuu!! Mä kaivan siihen pesän ja menen siihen pyörimään ja piehtaroimaan, ja sit asetun litteeks vaanimaan kaikkea, varsinkin pikkuveljeä. Oon LumiPantteri!


Hei mä oon täällää... täällää... haloo!!!

Mum hasn't written about us in a long time. However, we're here and well. 
Musti the Snow Panther

5 comments :

 1. MuSti moiKKA!
  Oonki ihmeTelly mitä touHuutte. Meillä ei oo enää kauHEesti lunTa teillä, vaan sellaSTA tyHmää loskaa vaan. Tulis jo keVät!

  ReplyDelete
 2. On kyl hienon näköinen ja toimiva lumipantteri teillä! <3

  ReplyDelete
 3. Me touhutaan koko ajan mut mamma ei jaksa aina raportoida. Mustat on parhaita, terve vaan Kalle!
  Aito lumipesty Pantteri on maailman hienoin otus, Matti Nykäsen lumipestyt farkut on onneton yritys eikä vedä mitään vertoja.
  Musti

  ReplyDelete
 4. Sä oot kyllä hurrrrrja, pyörit lumessa! Me ei voida edes katsoa noita kuvia ilman vilunväristyksiä ja tassunravistuksia (meillä on oikeasti tapana eläytyä toisten kohtaloihin: esim. jos ihminen laittaa käden vesivatiin, me usein aletaan ravistella etutassuja, ettei se käsi vaan kastuisi - tai ainakaan meidän tassut ei kastuisi).

  Me meinattiin just kehua meidän blogissa, että Toto on jo kahtena päivänä kävellyt muutaman askelen lumessa, mutta ei me sit viitsitä, kun se ei oo mitään lumipanttereihin verrattuna. Cisu ei viitsi kävellä ollenkaan kylmässä. Vaikka sillä ois tilaisuus kerrankin ulkoilla ilman valjaita, se hyppää takaisin syliin ja haluaa, että sitä kannetaan ulkona. Ei yhtään pantterimaista, vaan pelkurimaista ja laiskamatomaista.

  ReplyDelete
 5. No mutta! Teidän kissathan on Kauko-Idän lämpimistä viidakoista tänne kotiutuneet, vaan eivät ihan turkin puolesta varmaankaan sopeutuneet. Kyllä muutamalla askelella hangessa kelpaa kehuskella, varsinkin, kun isoveli hannaa!
  Mustilla on sellaiset aluskerrastot, ettei Ransullakaan ole. Todella tuuhean tiivis pehmoturkki.
  Ihanaa tuo empaattinen lähestymistapa teidän kissapojilla :-D

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!