Sunday, 31 January 2010

Olen loukkaantunut

Olen Äijä.

Kun mamma tekee pyttipannua niin osa siitä kuuluu Minulle. Koska se on Äijien ruokaa.
Sitä ei kuitenkaan annettu. Ei vaikka 15 kertaa tulin ruokapöydälle nätisti pyytämään eikä se tajunnut sittenkään kun se laittoi loput paistinpannusta OMALLE lautaselleen. Nau'uin tosi puhuttelevasti. Ei voinut erehtyä mitä sanoin.

Ja nyt mut vielä tullaan herättämään salaman kera. Voi Peeveli.


Oman maan sipulit, nam! Terveiset viime kesältä. Eka kerta kun onnistuin sipuleiden kanssa täydellisesti. Vaikka pieniä ovat, mutta tosi maukkaita. (Ransun sihteerin huom.)


Jos ei kerta tarjota kunnon ruokaa niin etsin sitä itse. Turha sanoa ettei tiskipöydällä kissa saa olla. Nälkäinen pikku eläin saa olla missä vaan. Tässä pitää ihan ruveta roskisdyykkariksi... hmm... täällä tuoksuu savulohi...

Taas se tarkkailee mua. Olen nälkiintynyt pikku raukka.

4 comments :

 1. Aye!
  Luulin, että vain MUN mutsi on törkee eläinten oikeuksien rikkoja, mutta että teilläkin! Törkee epidemia!
  Mä kun olen enempi runomies, kuin sotilas, niin oon kehittänyt varsin toimivan jipon. Martyyrin katse, surullinen asento, tuijotus. Hiljainen, nälkiintynyt surukoira! Mä oon silleen tuossa koulutustyössä jo sua pidemmällä, kun mulle kyllä tarjotaan ruokaa - siis kädestä syöttämällä - mutta kun se ei joka kerta ole tyydyttävää! Siis väärää! Ei sitä mitä pitäis!
  Sä kun oot notkee jäbä, niin pääset tietty apajille, mutta että dyykkariksi?

  Ransu. Nyt mieheltä miehelle, kuuntele. Ylpeyttä kehiin ja VAADI spydäriä tuijottamalla herkeämättä. Älä anna periksi! Sä pystyt siihen!

  ReplyDelete
 2. En taJuu miten SuLo esiTTää nälkiintynyTTä, kun se on kaheKSan kilonen läSKi! Mulle on tullu toi buLimia just siks! YöLLä yrjööMinen on kiVointa!

  ReplyDelete
 3. Kiitti sympatioista.
  Kyl tää tästä. Mamma kävi kaupassa ja nyt se näyttää itekin jotenkin kylläsemmältä. Mä sain kanasheebaa ja Musti maksaa, nyt me rulatellaan.
  Röyh.

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!