Wednesday, 13 January 2010

Elämää petojen kanssa


Taas tulin kaivelleeksi kuva-arkistoja. Löytyi Viljon välipalakuvia. Ei herkkiksille eikä helposti ruokahalunsa menettäville.


Going through photo files I found some of Viljo's snack photos:


Taskulämmintä tinttiä, naminami
Great, tit!

Vähän on karvasta palaa tää
This snack sticks

4 comments :

 1. Petojen kanssa totta tosiaan! Isäntä löysi pari päivää sitten lumikon raadon autokatoksestamme eikä teurastaja ole tuskin kukaan muu kuin karvainen perheenjäsenemme. Muutama vuosi sitten oravakin koki lopullisen kohtalonsa pihassamme Samurain kynsissä. Ja myyriä näillä main riittää saaliiksi loputtomiin.

  ReplyDelete
 2. Se on kissan elämää se! Vaaniminen ja saalistus on niille luontaista käyttäytymistä, ja joka sitä ei kestä, ei ota kissansa todellista luonnetta huomioon.
  Samurai sitäpaitsi kokee varmaan urhoollisesti puolustavansa teidän kotia tunkeilijoilta :-)

  ReplyDelete
 3. Samaa mieltä. Kyllä kissa on omimmillaan päästessään käyttämään saalistusviettiään! Vielä siitä kirjaprojektista. Ajattelinkin heti, että puutarhakirjaa varten kuvia selailet. Mahtavaa, kun ilmestyy uusi suomalainen puutarhakirja, mielestäni niitä saisi putkahdella tiuhempaan tahtiin!

  ReplyDelete
 4. Jaa no mutta hyvä! Mulla on kova kriisi, kun tuntuu, että mitähän tää kirja nyt tulee lisää antamaan suomalaiselle puutarhakulttuurille. Tuntuu, että kaikki on jo sanottu ja kirjoitettu ja mitään uutta ei ole annettavana. Eli, kirjakriisi.

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!