Thursday, 27 June 2013

Hemmotteluloma Porissa

Kävin sukuloimassa Porissa. Ol hianoo!

These fantastic sceneries are from the west coast near Pori, where some relatives live. I got to visit their summer residence where I had last been as a child. It was just as marvellous, or even more so, than I remembered.

Vietin pari päivää mökkiparatiisissa serkun seurassa. Soutelimme lumpeiden ja ulpukoiden lomassa.

Vanhassa mökkipihassa on tunnelmaa.

Saunarannasta pääsi pulahtamaan mereen. Päivällä oli kuuma, kun ilmassa oli ukkosta. Melkein menin uimaan myös ilman saunaa, mutta en ihan. Se on jo aika paljon, että edes harkitsin. Vesi oli viileää, en sitä lämpimäksi sanoisi!

Silmä lepäsi näissä maisemissa ja mieli hyvässä seurassa. Olin ollut täällä viimeksi joskus teininä. Hyvin olivat paikat muistissa, vaikka kaikkea en tietenkään muistanut.

Kiitos vieraanvaraisuudesta S!
Sain myös käydä kahden blogiystävän pihoissa samalla seudulla, kiitos Tiina ja Katja!

24 comments :

 1. Ihanissa maisemissa olet saanut käydä!

  ReplyDelete
 2. Pori on kiva kaupunki, kauniita maisemia!♥ Mä käyn myös välillä sukuloimassa Porissa.:-)

  ReplyDelete
 3. Irmastiina; Niin, ensiluokkaisissa :-)

  Sirpa ja Kollo; On hyvä pitää sukulaisia Porissa niin siellä pääsee käymään ;-) En ymmärrä ihmisiä, jotka ajattelevat, että sinne voi mennä vain jatseille. Minultakin kysyi kaksi ihmistä, onko siellä jatsit, kun sanoin olevani menossa sinne. Porissa on kivaa, kaunista ja hyvää huumorintajua :-D

  ReplyDelete
 4. Pääsit lomailemaan, ihanaa! Minusta olisi kiva käydä Porissa muutenkin kuin jazzeilla, mitenhän se on, onkohan Pori samanlainen paikka arkenakin kuin jazzien aikaan?

  ReplyDelete
 5. Kauniit maisemat. Hassua, Minna tuossa yllä pohtii ihan samaa kuin minäkin, että millainen on Pori jazzittomaan aikaan. Olen jo päättänyt sen testata, eli teemme lomalla retken Yyteriin sekä Reposaareen ainakin.

  ReplyDelete
 6. Kaunista, tuo länsirannikon suunta on minulla ihan käymättä, Turussa olen noin viisivuotiaana käynyt ja kerran satamassa laivareissulla, että silleen...joskus sitten.

  ReplyDelete
 7. Oli kiva kun kerkesit poikkee! :) Kivannäköinen mökkimiljöö! :) Oliks vesimittaria?

  ReplyDelete
 8. Tekee niin hyvää välillä olla pois omista ympyröistä. Vaikka Saaripalstallakin on upeat maisemat, vaihtelu virkistää. Ja vieraat pihat :)

  ReplyDelete
 9. Vai kävit sää Poris. Määkin mene sin sukuloimaa pari viiko pääst. Minust sin entisee, lapsuure kotikaupunkii on aina korikast men käymää.

  ReplyDelete
 10. Myrsky ja Minna sekä Pirkko; Jatsien aikaan Pori on ainakin tupaten täynnä porukkaa :-D Porin ympäristössä on hienoja paikkoja vaikka kuinka paljon. Räpsöö ja Yyteri ovat oikein hyvä kohde.

  Anski; Vai sulla on niin päin, mulle taas itäinen maa on jotenkin tuntematonta, vaikka olen siellä jonkin verran retkeillytkin. Mutta jos saa valita, niin lähden aina länsirannikolle.

  Tiina; Joo oli mittari, jossain jemmassa, mutta me ei löydetty sitä :-D

  Cheri; Kunnollisen loman saa vasta poissa kotinurkista, kun muuten pitää olla aina jollain tavalla töissä, tai ainakin tuntuu siltä että pitäisi. Tai sitten on muuten vain työleirillä.

  Päivi; Joo kävi. Olin siellä usein lapsena, kun olemme serkun kanssa ihan samanikäisiä, mut joko lähetettiin sinne tai sitten serkku tuli meille. Puheenparsi on nopea mutta tuttu :-)

  ReplyDelete
 11. Kiva tauko työntuoksintaan on piipahtaminen hyvään maisemaan ja seuraan!

  ReplyDelete
 12. Ihanan näköinen ja kuuloinen loma! :)

  ReplyDelete
 13. Terveisiä Englannista! Kävimme tänään Hidcotessa, se oli juuri niin ihana kuin artikkelissasi kuveilit. Puutarha oli parhaimmillaan ja valkoinen wisteria kukki upeasti. Sain niin paljon inspiraatiota. Kiitokset vinkistä!
  terkuin Kuulaan ja kepeän Tuire

  ReplyDelete
 14. Pike; Huomasin tuolla, että tauko tuli tosi tarpeeseen, ihanaa ja rentouttavaa, oikea tyhjennysloma, vaikka olikin vain pari päivää.

  Elina; Niin oli :-)

  Tuire; Ihanaa kuulla! En kyllä ymmärrä, miten Hidcote voisikaan olla pettymys ;-) Eihän siitä edes mahdu artikkeliin kuin murto-osa, siellä on monta kiinnostavaa ja kaunista eri paikkaa.

  ReplyDelete
 15. Kesäistä, kaunista ja kerrassaan tunnelmallista.

  ReplyDelete
 16. Upeita maisemia! Siellä on varmasti ollut ihanaa :)

  ReplyDelete
 17. Kirsi ja Mamma N; Kiitos, kyllä oli ihanaa ja kaunista! Lintujen laulua ja sudenkorentojen lentoa, onko mukavampaa ajanvietettä kuin seurata niitä ja rupatella samalla lapsuuden parhaan kaverin kanssa.

  ReplyDelete
 18. Kauniilla paikkakunnalla olet käynyt sukuloimassa.
  Kyllä silmä lepää kuvissasi.

  Mukavaa viikonloppua sinulle!♥

  ReplyDelete
 19. Pieni(kin) loma piristää. Nätit on maisemat ja hyvä seura, siinä loman ainekset.

  ReplyDelete
 20. Sylvi; Kiitos samoin!

  Nettimartta; Juuri näin on. Pari päivää näin upeissa maisemissa linnunlaulua kuunnellen, niin ihminen on lähes uudestisyntynyt.

  ReplyDelete
 21. Hienoa, että sinäkin pääsit hemmottelulomalle. Se tekee niin hyvää. Kauniita maisemia sielläkin.
  Minä starttaan maanantaiaamuna pikkufiatini ja noudan äitini kamoineen kyytiin. Toivottavasti mahdutaan autoon ja sitten nokka kohti Pohjanmaata.

  ReplyDelete
 22. Pikku loma poissa tavallisista ympyröistä tekee yllättävän hyvää, vaikka sitä ei hoksaisi kaivatakaan. Hyvää lomaa sinullekin!

  ReplyDelete
 23. Kiitos visiitistäsi Saila :)

  Tuollapäin ovat kyllä maisematkin hemmottelua.

  ReplyDelete
 24. Niin ovat, upea paikka! Oli niin ihanaa tavata sinut taas ja nähdä rehevä pihasi livenä, kaikki hurjan hyvinvoivat kasvit, hienot lampi ja huvimaja ja tietysti Hiltunen ja Senna, reipas lentokoira :-D

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!