Wednesday, 6 February 2013

Nyt sitä saa

Älkää antako lumen hämätä. Kevät tulee! Varma merkki siitä on puutarhakirjojen ilmestyminen. Oma kirjani ilmestyy ensi viikolla, joten laitoin sen nyt nettikauppaani Elsan lempituoliin, missä sitä voi jo ennakkotilata. Pääsen toivottavasti postittamaan tilauksia heti ensi viikolla, kunhan saan oman kirjapakettini ensin saaren rantaan.

Even if the garden at the moment looks like this, (picture above) it will soon be spring, then summer! A sure sign is the release of garden books. My new book will be out next week!

Tämä on sama paikka kuin yläkuvassa sitten, kun kimalaiset pörisevät ja leppeä kesätuuli puhaltelee. Kirjani aihehan on kasvien kasvatus astioissa ja kohopenkeissä, siinä myös neuvotaan tällaisten rakentamisessa.

Monivuotiset yrtit kannattaa laittaa omaan kohopenkkiinsä, jossa ne saavat kasvaa rauhassa vuodesta toiseen samalla kun toisiin penkkeihin laitetaan uudet kylvövaot joka kevät. Kohtapuoliin pääsee niitäkin taas tekemään! Kohopenkkien maa kun sulaa roudasta avomaata aikaisemmin.


Kirja näyttää tältä, se on kovakantinen ja siinä on 200 sivua. Elsan lempituolin hinta on 25,50 €. Tilauksen voi tehdä Elsan lempituolissa täällä tai lähettämällä minulle sähköpostia osoitteeseen saila (at) elsanlempituoli.fi (vaihda (at):in tilalle @-merkki).
Huom. Jos tilaat pelkästään kirjan, on postimaksu normaalin kuuden euron sijaan neljä euroa!

Innostavaa viikonjatkoa!

32 comments :

 1. Onnittelut!
  Hyvältä kuulostaa kirjasi!!

  ReplyDelete
 2. Onnittelut! Minulle pitäisi olla kirjan tulossa, täytyy käydä ahkerasti postilaatikolla. On muuten oikein ajoitettu puutarhakirjan ilmestyminen, pahimpaan kuumeeseen :)

  ReplyDelete
 3. Vau, lähdenpä tästä kauppaasi ostoksille:)

  ReplyDelete
 4. Just eilen marisin tästä lumen määrästä kun sitä tulee koko ajan lisää. Saisi se kevät tulla:) Ihanaa odottaa sitä kirjaa, ehkä se tulee munkin postilaatikkoon ens viikolla kun kerkesin jo tilata sen! Kai sä siitä omat rahat saat mistä tilasin:)

  ReplyDelete
 5. Onko kirjan julkkaribileitä tiedossa? Jotain pientä kenties? Yhdessä kissapoikien kanssa? Sillä aihetta juhlaan on! Onnea vielä kerran:)

  ReplyDelete
 6. Cheri; Juu, olen varsin tyytyväinen, että valittiin ilmestymiskuukaudeksi helmikuu ja vieläpä sen alkupuoli, maaliskuussa on jo niin paljon muuta julkaisua ja tapahtumaa, mutta juuri nyt sielu ja ruumis janoavat kasvukautta.

  Pioni; Kiitos tilauksesta!

  Maiju; Lunta on tullut hurjasti! Kiitos tilauksesta, kyllä tuostakin joku prosentti tulee sitten jonakin tulevana vuonna.

  Myrsky; Kiitos! Kustantaja ei pidä julkkaria, mutta bileet Mustin isännöiminä kuulostaa oikein hyvältä ajatukselta! Musti voisi kertoa kohopenkin reunalla istuskelun ja pohdiskelun ihanuudesta, Ransu esim. kauranversojen kasvatuksesta. Asiantuntijaluennot.

  ReplyDelete
 7. Onnea kirjasta! Tämä olisi ensi oiva ystävänpäivälahja, täytyypä käydä katsomassa alkuviikosta kirjakaupasta, että josko olisi jo saatavilla.

  ReplyDelete
 8. Kiitos kannustavista sanoistasi! Tuota lunta on tullut nyt niin paljon, että meinaa ihan usko loppua. Otin äsken kuvan kasvimaan kohdalta ja vaikea on uskoa että siinä vielä joskus vihertää:( Eihän tässä auta nyt muu kuin vielä jaksaa rämpiä tuolla lumessa ja pitää ajatukset koko ajan vihreällä:) T. Minna

  ReplyDelete
 9. Hei Saila ja Onnea kirjan johdosta !! Tilaus tehty. Juuri viime viikonloppuna mietinkin koska kirjasi ilmestyy. Monet terveiset täältä Vantaalta; Satu.

  ReplyDelete
 10. Anon kutsua julkkareihin, erityisesti ohjelman mukaiset asiantuntijaluennot kiinnostavat:)

  ReplyDelete
 11. aJATTELE KUINKA NOPEASTI AIKA KULUU
  ! hELMILLÄ LIENEE TÄRKEÄÄ SANOTTAVAA SINNE SUUNNALLE, KUN LAITTOI TAAS TUON NÄPPÄINLUKON PÄÄLLE :) Onnea uudesta kirjasta!

  ReplyDelete
 12. Hyvältä näyttää!

  Itsellä on varaus kirjastossa vetämässä. En muuten ollut eka varaaja vaan toinen :)

  ReplyDelete
 13. Pitihän tuo kirja laittaa tilaukseen kun itselläni olisi ens kesänä kasvimaan ja kasvihuoneen teko edessä :). Nythän se on paras aika suunnitella kesän hommat valmiiksi!

  ReplyDelete
 14. Hanna-Mari; Kyllä vain, puutarhaystävälle!

  Minna; Kevät tulee, sillä ei ole vaihtoehtoja, sillä mummonpalsamini itivät jo!

  Tiina; Jee :-)

  Satu; Kiitos tilauksesta!

  Pirkko; Voi että, en ole vielä vahvistanut asiaa itse asiantuntijoilta :-D Ilmoittelen heti, kunhan he suostuvat vastaamaan!

  Mamma N; Kiitos! Helmillä on varmaan asiaa koskien yllämainittuja Pirkonkin mainitsemia asiantuntijaluentoja!

  Katja; Oo! Suorastaan ruuhkaa ;-)

  ReplyDelete
 15. Jenni, Jos teit tilauksen nettikaupastani, niin satuitko unohtamaan sähköpostiosoitteesi sille varatusta kentästä? Mulle tuli yksi anonyymi tilaus puoli tuntia sitten, enkä voi tehdä sille mitään, kun siinä ei ole kenenkään yhteystistoja :-( Eli jos teit tilauksen Elsan lempituoliin, laitatko vielä osoitteesi sähköpostiini saila (at) elsanlempituoli.fi!

  ReplyDelete
 16. Paljon onnea uuden kirjan johdosta.

  ReplyDelete
 17. Täälläkin odotellaan innolla postilähetystä! Kirjasi ulkoasu on jo niin houkutteleva, että tuskin maltan odottaa, mitä kaikkea nuo 200 sivua pitävätkään sisällään.

  ReplyDelete
 18. My life; Kiitos!

  Maria; Ensi viikkoon menee... juuri sain palautetta, että jollekulle kirja oli jo tänään tullut, en tiedä oliko arvostelukappale vai tilattu jostain nettikaupasta. Mutta todistusaineistoa siis on, että se on painettu!

  Elina; Kiitos!

  ReplyDelete
 19. Lämpimät onnittelut! Kirjan saaminen valmiiksi ja painosta ulos on ison työn takana!

  ReplyDelete
 20. Täältä löytyikin mukavia kuvia :) mukavaa lauantaita sinulle !

  ReplyDelete
 21. Onneksi olkoon! Kauniilta näyttävät kuvat :)

  ReplyDelete
 22. Suvi; Kiitos samoin!

  Kuje; Kiitos!

  ReplyDelete
 23. Kiinnostavan kirjan olet laatinut, onneksi olkoon kirjoittajalle! Tuo on kyllä ihan ydinasiaa tällä savitontilla, voi olla, että joudun pakosti hankkimaan itselleni tietynlaisen ystävänpäivälahjan :)

  ReplyDelete
 24. Kiitos! Savimaa on yksi hyvä syy laittaa kasveja astioihin. Savessakin viihtyviä kasveja on, mutta on ihan kiva voida kasvattaa muutakin.

  ReplyDelete
 25. Upea, isot onnittelut! Tuo klassikko-opus on tietysti luettava.

  ReplyDelete
 26. Hyvä juttu.. käyn illalla kurkistamassa puotiin.

  Onnittelut kirjan julkkarista! :)

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!