Tuesday, 5 February 2013

Kissaa ei näy missään

Pari päivää sitten huolestuin tosissaan, kun huomasin, että Musti ei ole missään. Katsoin kaikki paikat, missä se joskus on, ja nekin joissa se ei ole, kuten kaapin päälliset.

Meillähän on tällainen hieno kissamökki, jossa Musti joskus oleilee – alakerrassa. Kun kurkistelin alakertaan, huomasinkin mustan tassun pistävän yläkerran oviaukosta!

Musti, mitä sä siellä teet? Et ole koskaan aiemmin ollut siellä! Voi miten hassu. Tui tui...

Musti: Voihan huokaus.

When I noticed Musti was nowhere to be found I searched the entire apartment until I happened to look into the cat hut – that is usually the most unlikely place to find cats!

Mukavaa päivänjatkoa ja rauhallisia päikkäreitä kaikille!

44 comments :

 1. Löysit sitten sen viimeisenkin Mustin piilopaikan ;) Musti on ollut mietiskelemässä tulevaa kevättä omassa rauhassa. Taidanpa minäkin mennä Minnin kanssa päikkäreille ;)

  ReplyDelete
 2. Ihana kissamökki, ja vielä sinne pääsee piiloonkim.

  ReplyDelete
 3. Eikö missään saa olla rauhassa :D Ihana Musti-murunen! Pusuja!

  ReplyDelete
 4. Kirsikka; Nyt meni sekin piilopaikka :-D

  Mummeli; Juu, tai enää ei pääse piiloon kun löydettiin.

  Tiina; No ei, eikä mitään tilannetajua mammalla tai yksityisyydensuojaa kissalla!

  ReplyDelete
 5. Musti löysi hyvän piilopaikan. :) Ja kun on vielä musta niin ei erotu kovin hyvin tuolta mökistä.

  Hauska mökki kisuilla.

  ReplyDelete
 6. Huh, huh - kamalaa, kun kissa häviää.
  Nuorimmaiseni tyttöystävän kissat olivat minulla reilun viikon hoidossa ja ne hävisivät kummallisiin paikkoihin. Toinen löytyi joskus kuivauskaapin takaa. En voinut kuvitella, että selaiseen paikkaan edes mitenkään mahtuu. Vaatekomeron hyllyt nyt olivat ihan arkikauraa.

  ReplyDelete
 7. Kissat on kyllä niin ihanan itsekkäitä. Monesti täälläkin huudellaan kissoja ja huolestutaan, että mihin ne nyt on kadonneet ja löytyvät sitten täysin rauhallisesti nukkumasta metrin päästä liinavaatekomerosta.Sitten ne katsovat ihmistä sellaisella ilmeellä, että olettepa te yksinkertaisia ;)

  ReplyDelete
 8. Villikissa; Mustaa kissaa on todellakin vaikea löytää hämärästä paikasta! Usein en huomaa sitä ensimmäisellä kurkkauksella sängyn alle, vaikka se siellä onkin.

  Irene; Niin kissamaista. Eihän niillä ole mikään velvollisuus vastata kun huudellaan, miksi olisi :-D

  Wanhan Wallankumous; Hauska nimimerkki sinulla ja tervetuloa lukijaksi! Kissat ovat niin kissoja, siksi ne ovatkin niin ihania ;-) Se katse on kyllä huvittava.

  ReplyDelete
 9. Kyllä siellä jotain mustaa näkyy :)

  ReplyDelete
 10. Jee. dns-palvelin toimii taas..(meillä oli netti toimimatta monta tuntia, hirveät vieroitusoireet ehti tulla!)

  Mahtoi Musti tyytyväisenä naureskella viiksiinsä, kun sinä et löytänyt ;))

  Kissat ovat tosi näppäriä itsensä kätkemisessä. Varsinkin mustat. Meillä on Onni monta kertaa hukassa, enkä tiedä, onko hän ulkona vai sisällä. Käyn sitten huutelemassa kuistilla myrskysäässä hirveän huolissani. Ei tule kissa kotiin, vaan jonkun ajan kuluttua ilmestyy kuin tyhjästä tyytyväisenä haukotellen. Enkä vieläkään tiedä missä se piilopaikka täällä sisällä on!

  ReplyDelete
 11. Normimeininki: kun löydät hyvän paikan, kohta joku ihminen häiriköi... jep.

  ReplyDelete
 12. Sesse; Mustaa on vähän vaikea jokus löytää.

  Suvikummun Marja; Voi kamala, nettipimento! Musti ehkä säälistä työnsi lopulta tassunsa ulos, jotta löytäisin. On se aika kiltti kumminkin.

  Musta ja Harmaa; On se kumma juu. Ja salamavaloilla pitää räiskiä. Ihan kuin olis joku presidentin kissa!

  ReplyDelete
 13. Minullakin jo huoli pääsi kun aloitin lukemaan tätä, onneksi löytyi. Se on suuri huoli kun ei tiedä missä toinen on.

  ReplyDelete
 14. Hui kauhistus kun meinas iskee huolestus!

  ReplyDelete
 15. Maiju ja Pirkko; Anteeksi jos huolestutin! Täällä kaupungissa ei kyllä ole suurta huolta, kun parvekekin on lasitettu. Mutta oli se silti vaikea löytää. Tuonne korimökkiinkin olin kurkannut jo kolme kertaa ennen kuin bongasin Mustin!

  ReplyDelete
 16. Voihan huokaus:D

  Musti pistikin mammalle pahan! Täälläkin on jokusen kerran kissaa etsitty sisätiloista...

  ReplyDelete
 17. Herkullinen kissamökki, kuin koriste kodin nurkassa. Eipä ole ihme, että Musti päätti talonsa rauhaan vetäytyä. Meidän Juuso menee välillä nukkumaan päivä- tai torkkupeittojen alle niin littanaksi, ettei ihan helposti sitä löydä. Saa olla varovainen, ettei vain istu päälle. Nytkin se nukkuu kirjaston torkkupeiton alla, mutta tällä kertaa isolla möykyllä.

  ReplyDelete
 18. Myrsky; Tämä oli tosiaan haastava, kuka nyt tajuaa kissanmökkiin kurkistaa?

  between; Musti tykkää tuosta, Ransu ei ole koskaan mökissä, ehkä siksi, että se haluaa pötköttää pitkulana puikulana eikä sinne mahdu.

  ReplyDelete
 19. Mitä lienee Musti syvällisiä ajatellut. Ehkä haaveillut tulevasta kesästä. Niinhän me kaikki :)

  ReplyDelete
 20. Kiva kissamökki.
  Voi kun sinut pelästytti. Halusi kokeilla että kuinka paljon siitä pidät♥. Saipa huomata että tietysti pidä Mustistasi, kun etsimään rupesit.

  ReplyDelete
 21. Désirée; Niin, ehkä. Kesä ja kärpäset :-)

  Sylvi; No kyllä, heti tuli huoli ja hätä!

  ReplyDelete
 22. Makee maja Mustilla. Kissoillahan on lupa muuttaa mielensä, koska he ovat kissoja.

  ReplyDelete
 23. Hih, hienoa, että Musti oli tallessa ja löytyi! Katselin eilen kirjakaupassa puutarhakirjoja ja käsiini osui sinun pihan suunnittelukirjasi. Hieno!

  ReplyDelete
 24. Myrtti; Niin kai sitten. Tällä hetkellä kirjoittaminen on hankalaa, koska Mustilla on huomionkipeyspuuska! Se ei todellakaan nyt piiloudu, vaan seuraa kuin iilimato joka paikkaan mihin liikunkin :-D

  My life; Kiva, kiitos! Mukava kuulla, että sitä vielä jossakin on, kun on tullut niin paljon palautetta, että sitä ei melkein mistään saa.

  ReplyDelete
 25. Voi hitsi,missähän kaupassa sitä kirjaa mahtais olla???

  ReplyDelete
 26. No kuule, olen nähnyt sitä pääkaupunkiseudun Suomalaisissa kirjakaupoissa vielä satunnaisesti. Ja pari päivää sitten tuli palaute, että puutarhakirjat.fi myisi sitä vielä. Heillä on ilmeisesti joku oma varasto, kun kustantajalla kirjaa ei ole (ja omastani kappaleestani en luovu, sori!)

  ReplyDelete
 27. Kissat ja varsinkin mustat kissat ovat katoamisen mestareita! Meiltä on monta kertaa ollut molemmat kadoksissa. Kaikki paikat koluttu ja huhuiltu moneen kertaan! Siis tahallaan piilottelevat. No, kuivaraksupussin heiluttelu on lähes takuuvarma löytökeino! Ainakin näkee mistä suunnalta ollaan tulossa! :)

  ReplyDelete
 28. That is usually the case, cats not using their cat huts but this particular cat hut is beautiful so no wonder Musti is taking advantage of its beautiful house.

  ReplyDelete
 29. Tillariina; Mustat kissat osaavat näkymättömäksi muuttumisen taidon!

  Paula; Yes, that hut was so pretty I thought of buying it even if it does not become popular. I had to take out the cushions before it was accepted for cat use by Musti, my other cat still does not care for it.

  ReplyDelete
 30. Herran pieksut,kun meinas sydän pysähtyä,kun luin tuon otsikon . Ransu tai Musti hukassa! onneks katoin tarkemmin sivupalkin pikkukuvaa ja alkoi raksuttaa;) Ihana lymypaikka Mustilla <3 on se ollut mielissään kekseliäässä piilopaikassaan,kun mamma on hakenut eikä löydä ;)

  ReplyDelete
 31. No juu, vähän mietin, että ei saa laittaa liian pelottavaa otsikkoa, mutta ilmeisesti silti onnistuin säikäyttämään. Siellä se on varmaan hymähdellyt. Usein Musti tulee, kun sitä kutsutaan, mutta ei sentään kesken piilopäikkäreiden.

  ReplyDelete
 32. Ihan jo säikähdin, että Musti on kadoksissa ja kadonnut jonnekin ulos. Tuttu juttu muuten meilläkin, vaikka Ruskalla on yleensä säännönmukainen aamuu-unipaikka, päiväunipaikka, iltaunipaikka ja yöunipaikka, joskus se unipaikka on jossain näkymättömissä. Parhaiten löytää silloin Ruskan, kun menee rapistelemaan raksupussia ja houkuttelee kissan piilostaan.

  ReplyDelete
 33. Onneksi löytyi, luulin jo että on oikeasti hukassa. Aika hyvä piilopaikka:)

  ReplyDelete
 34. Paula; Minä kun luulin tietäväni Mustin normipaikat, mutta jouduin taas oppimaan, että enpä tiedäkään niitä. Onneksi kaupunkiasunnossa ei ole oikeaa kissan katoamisen riskiä, jos tietää ettei ovea ole aukaistu sen jälkeen kun kissa on viimeksi nähty. Silti ehdin huolestua, kun se en näyttänyt olevan missään!

  Pioni; Eikö ollut hyvä piilo :-D

  ReplyDelete
 35. Se on muuten vatsaa kouraiseva tunne,kun luulee lemmikin kadonneen :C

  Onneksi Musti olikin vain vetäytynyt linnaan salaunille :)

  ReplyDelete
 36. Voi Mustia! Oli vihdoin päättänyt kokeilla mökin yläkertaa ja sitten iski taas paparazzi :D

  ReplyDelete
 37. Katja; Se on inhottavaa! Olen monta kertaa toivonut, että Mustille voisi hankkia oman puhelimen.

  Mamma N; Niin, toisaalta luulisi sen jo tottuneen. Paparazzi tai hullu lepertelijä saattaa iskeä koska vain.

  ReplyDelete
 38. Kokemuksesta tiedän, että musta kissa sulautuu varjoihin ja katoaa aika helposti :) Teillä on upea kissatalo, tai palatsihan tuo on.

  ReplyDelete
 39. Nero onkin piiloutumisen mestari! Tuon koritalon löytyminen yhden sisustusliikkeen loppuunmyynnistä oli onnenpotku, kun se vielä kelpaakin.

  ReplyDelete
 40. Just niin...aina vaan lässytystä, juuri kun sitä mies innostuu löytäneensä oivan piilopaikan!

  ReplyDelete
 41. Sulo; Se on söpöjen miesten ongelma - mitäs ootte niin söpöjä!

  Elina; Musta samettitassu on ♥

  ReplyDelete
 42. Kyllä Musti on myhäillyt torkkupaviljongissaan etsintöjäsi seuratessaan. Toivoton tapaus, umpihupsu mamma :D

  ReplyDelete
 43. Täytynee jättää pantteripaviljonki tästä lähin rauhaan, jotta torkut eivät häiriinny. Ja kieltää salamavalo.

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!