Saturday 11 February 2012

Ystävänpäivä-ennakko

Kohta on ystävänpäivä, mutta koska minulla on huomattava taipumus unohtaa juhla- ja merkkipäivät niiden oikeina päivinä, teen ystävänpäiväpostauksen jo nyt. Lähdin etsimään sydänaiheita puutarhasta (siis kuva-arkistosta, puutarhahan on lumen alla).

Happy St. Valentine's Day in advance!

Sydämiä esiintyy lehdissä (rotkolemmikki 'Hadspen Cream') ...

... ja kukissa. Palavanrakkauden jokainen terälehti on tulipunainen sydän.

Keväiset tulppaanien terälehdetkin muodostavat joskus sydämiä.

Kissapojilla on ystävänpäivä joka päivä. Musti ihmettelee peiton alla liikkuvaa möykkyä. Möykky jähmettyy paikoilleen (toivoen, että toinen osapuoli hyökkää).

Liikkumaton möykky lakkasi kiinnostamasta.

Möykky lähtee uudestaan liikkeelle.

Voi pojat ♥

Oikein mukavaa viikonloppua ja hyvää ystävänpäivää kaikille!

Palavarakkaus – Lychnis chalcedonica
Rotkolemmikki – Brunnera macrophylla

31 comments :

  1. Hyvä, että joku muukin unohtaa merkkipäivät. Minä yleensä muistan ne viikon verran myöhässä...

    ReplyDelete
  2. Oikein hyvää Ystävänpäivää Sinullekin Saila!

    ReplyDelete
  3. Susanna; Kyllä, merkkipäivät, mukaanluettuna omani, ja myös juhlapäivät. Yleensä en ole kovin varma siitä, mikä viikonpäivä on, kellonajoista nyt puhumattakaan. Huolestuttavinta on ehkä kumminkin se, etten ole tästä kovin huolissani :-/ Pitäisiköhän olla.

    Taina; Kiitos!

    ReplyDelete
  4. Kissakaveri on ihana juttu ihmiselle ja kissalle. :)

    Hyvää ystävänpäivää!

    ReplyDelete
  5. Niin on, todella hyvin sanottu!

    ReplyDelete
  6. Sydämellisen hyvää ystävänpäivää sinulle, Saila, ja kissapojille! Ystävänpäivä on niin uusi juhlapäivä, etten oikein minäkään sitä tahdo muistaa oikeana päivänä.

    ReplyDelete
  7. OiKein MukaVAA YstävänpÄIvää Kaikille SaaRipalsTAlle ♥

    ReplyDelete
  8. Voi noita möykky-ystäväisiä!

    ReplyDelete
  9. Saila ♥ Musti ♥ Ransu

    Hyvää ystävänpäivää teille kaikille!
    (Näin ennakkoidusti.)

    ReplyDelete
  10. Hyvää Ystävänpäivää teille!

    PS. Downtown A:n eka kausi hankittu DVD:nä ♥

    ReplyDelete
  11. Hyvää ystispäivää, Saila ja pojat!

    Meil on vakaa taipumus unohtaa sekä omat synttärit että blogin synttärit, niin että nyt kun sä muistutit ystispäivästä, seuraavaks katotaan muistetaanko me omat synttärit... Onneks Reetil on syntät edellisenä päivänä - se yleensä muistuttaa...

    ReplyDelete
  12. Kiitos Saila ystävyydestä. Hyvää Ystävänpäivää sinulle, Ransulle ja Mustille! Olette ihku ihania kamuja♥

    ReplyDelete
  13. :DDD Voi pojat, tosiaan! Ihana tuo Mustin hieman hölmistynyt ilme. "Se liikkuu sittenkin..."

    ReplyDelete
  14. Paula, Kirsikka, Jokke, Myrsky, Naukulan Mamma, Musta & Harmaa & Zepa, Maiju ja Tiina; Kiitos kaikille kommenteista ja toivotuksista (näin ennakkoon ;-))

    Naukulan Mamma; Sepä kiinnostava uutinen...

    Tiina; Olinkin kirjoittamassa siihen kuvaan tekstiksi juuri tuon se liikkuu sittenkin! Ihan se ilme on Mustilla, jäi pesukin kesken.

    ReplyDelete
  15. Hyvää ystävänpäivää Saaripalstalaisille! :)

    ReplyDelete
  16. Löysit mukavia ystävänpäivän kuvia.
    Kiitos samoin sinulle Hyvää ystävänpäivää!♥

    ReplyDelete
  17. Hei, ystäväni, ja hyvää ystävänpäivää sinulle kissoinesi. On sulla siellä melkoiset pojat <3 Meidän pojat pelaa keittiön pöydän päällä lätkäpeliä. Suomi kuulostaa olevan johdossa. Ulkona satelee hiljakseen lunta ja se karsea pakkanen on hellittänyt.

    Ihana tuo korttipidike pelargoneineen, ja tulppaanikuva, aah. Ollapa jo kevät...

    ReplyDelete
  18. Hei ja kiitos samoin! Vähän nolottaa tällainen varaslähtö ystävänpäivätoivotuksiin, mutta olen lähes satavarma että muuten päivä livahtaisi ohi.
    On teilläkin aika touhukkaat pojat! Ja se on hyvä se. Poika on terve kun se leikkii, oli ikä mikä hyvänsä.
    Karsean pakkasen hellittäminen on niiin hyvä juttu! Torstaina luulin kuolevani, kun talsin pakkasessa tutustumassa Imatraan. Auts. Onneksi nenä on vielä tallella! Se meinaan puri.
    Nyt saa kevät tulla! Todella ÄRSYTTÄVÄÄ, mutta muistan hyvin että juuri helmikuun alussa oli viimekin vuonna ihan lauhaa ja sitten se talvi tuli takaisin. MUTTA NÄIN EI KÄY TÄNÄ VUONNA! EI MISSÄÄN TAPAUKSESSA!!!

    ReplyDelete
  19. Ihanaa ystävänpäiväennakkoa! :)

    Tuosta palavasta rakkaudesta kyselisin... Vanhempien pihalle se kotiutui hyvin, mutta vähänkin kovempi tuuli taittaa rakkauden pitkät varret, vaikka kasvia on koetettu tukea ahkerasti. Samoin käy hempeille rakkauksille.. Mikähän auttaisi...

    ReplyDelete
  20. Niin, mulla ei ole sen kummempaa neuvoa kuin istuttaa muita korkeita kasveja tueksi ja suojaksi ympärille. Minunkin palavanrakkauden varret lakoavat jonkin verran, mutta ovat ihan kivan näköisiä puolittain makaavina, kukkaterttu nousee joka tapauksessa ylöspäin. Luulen, että sen kasvutapa on sellainen. Minulla vieruskasveina ovat lehtosinilatva, tarhapiisku ja nukkajäkkärä - ne tuovat tarvittavaa tukea palavanrakkauden varsille.

    ReplyDelete
  21. Toden totta, ystävänpäivähän se on ensi viikolla! Unohdan itsekin juhlapäivät, merkkipäivät sun muut. Kevättä enteilevää Ystävänpäivää Mustille ja Ransulle, ja mamma-Sailalle kans!!

    ReplyDelete
  22. Niinhän se on, tosin olen vähän epävarma päivästä... Kai se jossakin tulee vastaan niin ettei voi missata. Kiitos! Poikakullat ovatkin nyt päiväunilla ketarat ojossa, väsyneinä koko aamupäivän riehumisesta.

    ReplyDelete
  23. Pörröistä Ystävänpäivää!

    Kauniita talvikuvia! Lumen ja jään lumoa.

    P.S. Mahtaa olla turhauttavaa olla möykkynä peiton alla, kun ketään ei yhtään kiinnosta!

    ReplyDelete
  24. Niinpä! Seuraavaksi möykky kömpikin turhautuneena peiton reunan alta pois. Varmaan mietti, mitähän nyt keksisi, kun tämä ei toiminut ;-)

    ReplyDelete
  25. Mitä mainiointa ystävänpäivää teillekin! :-)

    ReplyDelete
  26. Hyvää ystävänpäivää hyville, ystävällisille Saaripalstan-ystävillemme! :) Mekin jo laitettiin toivotus nettiin, kun huomenna on kiire.

    Kissoilla on tosiaan ystävänpäivä joka päivä, ja itse olin aikeissa ensin kirjoittaa huomiseksi aiheesta millaista on olla kissan ystävä. Ehkei olisi ystävällistä julkaista sellaista lässytystä, jääköön toiseen kertaan. :)

    Zepalle vielä, että meidänkin blogi on yli 3-vuotias,mutta kertaakaan ei ole muistettu synttäreitä. Ehkä sit 5-vuotispäivänä? Tähtäämme ikuiseen blogiin, joka juhlii vain viiden vuoden välein.

    ReplyDelete
  27. Kiitos Elina :-)

    Jenni; Vai lässytystä...
    En mäkään ole koskaan muistanut blogin synttäriä, en ole edes varma missä kuussa se alkoi, vuodenhan nyt näkee tuosta arkistopalkista, muuten sekin olisi varmaan unohtunut. Mutta ei se minusta ole tärkeää, vaikka nyt kun otit puheeksi, niin tänä vuonnahan se 5v tulis täällä täyteen, joskus syksyllä. Katsotaan sitten mitä tapahtuu, tai jää tapahtumatta.

    ReplyDelete
  28. Kiitokset vastauksesta :) se täytynee vain hyväksyä, että rakkaus taipuu, kuhan ei taitu :) Kaunis kasvi se on lamoavanakin...

    Toivottelen ihanaista ystävänpäivää :)

    ReplyDelete
  29. Niin, on hyvä jos sillä on tilaa mutta toisaalta myös tukea, niin rakkaudella kuin palavallarakkaudellakin ;-)

    ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!