Monday, 6 February 2012

Helmikuun kalenteripoika

Kuin kaksi marjaa: Ransu...

... ja Barbapörrö (kuva www.freecoloringpage.org).

February calendar boy is Ransu. With Barbabeau, they are two peas in a pod.

Ransupörrö harrastaa masukarvojen tuuletusta.

Leppoisaa maanantaita!

Have an easy Monday!40 comments :

 1. Ihana "Rapsuta mua!" -asento! ja yhdennäköisyys Pörröön on ilmeinen :)

  ReplyDelete
 2. Niin, pakkohan tuota on totella ja rapsuttaa!

  ReplyDelete
 3. Selvää yhdennäköisyyttä! Muoto ja malli on sama, vain väri on eri:) Ihanan pehmoinen pörrömasu♥

  ReplyDelete
 4. On niissä kummaa yhdennäköisyyttä :-)

  ReplyDelete
 5. Juu, yhdennäköisyys on selvä.

  Vertasin näitä kuvia Koratian valtiovierailun yhteydessä otettuihin. ks tuolta voi verrata http://kokolailla.blogspot.com/2012/01/vieraanvaraiset-isannat.html
  Mietin miten nämä Ransun masuposeeraukset eroavat Koratian ihmislähettilään ottamista, kun niin moni kuvaelementeistä on samoja. En usko että erilainen kamera vaikuttaa. Tekeekä kuvaaja sen eron? Koratian valtiovierailukuvissa Ransu näyttää selvästi vieraskorealta oopperatenorilta, joka avoimesti flirttaa kuvaajan kanssa. Aivan selvästi on katseessa ja raajojen ojennuksessa vierasflirttibonusta. Ja näissä oman mamman ottamissa ei tarvi niin flörtätä, kun mamma on jo varma nakki:D Musti taas poseeraa oman mamman ja Koratian valtiovieraan kuvissa jotakuinkin samalla tyylillä. Mustimaiseksi aliprofiloiduksi flirtiksi voi ehkä laskea toka vikan kuvan kulmahampaan vilautuksen?

  ReplyDelete
 6. Täydellisen muuntautumiskykyinen on Ransu. FilmiTÄHTIainesta selvästikin, rooli kuin rooli onnistuu häneltä.

  Se manuli-yhdennäköisyys on kyllä paras suoritus! Vieläkin kaihertaa mielessä haave omasta pihamanulista, olisi se soma myyränpyydystin ;)

  Tuo viimeinen kuva, maailman ihanimmat masu-untuvat ♥

  ReplyDelete
 7. On kyllä niin pehmeän näköinen, ihastuttava.
  Ihan yritin kosketella sen pehmeyttä käelläni vaan en ylettynyt.

  ReplyDelete
 8. Otto Kulta; Minäkin huomasin Jennin ottamien kuvien eron omiini. Yksi syy on ihan tekninen: minä en voi käyttää automaattitarkennusta, kun se hajosi jo ajat sitten, vaan aina tarkennan kädellä. Käsiä ei siten riitä rapsuttamaan/viihdyttämään kissaa vielä samalla. Toinen ero on se, että näissä kuvissa Ransu nukkuu (sikeästi), minä hiivin varpaillaan ottamaan kuvia, kun taas Jennin läsnäolo taisi tulla huomattua.
  Se on totta, että Mamma on varma nakki, lisäksi se on se normaali kotonaliikkuja jota ei tarvitse tarkkailla (kovinkaan paljoa). Ystävääni ihastunut mies kerran sanoi: Minä en muuten ole mikään helppo nakki... olen varma nakki!
  En tiedä onko kulmahammas flirttiä vai vain rentoutumista, Mustilla aika usein näkyy kulmahammas/hampaat tuossa asennossa... pitää alkaa tarkkailla...

  Risusydämen Marja; Pihamanuli vaan olisi niin ihana. En ymmärrä miten manuli kirvoitti sellaisiakin kommentteja, että onpas ruma. Eikä ole! Vaan hurrrjan söpö! (Ja hassu!)

  Sylvi; Pehmoinen on Ransun masu, ihan untuvainen :-)

  Elämäni kissat; Onnea on oma Barbaransu kotona ♥

  ReplyDelete
 9. Katariina; Niin, rentoutumista satarosenttisesti :-)

  ReplyDelete
 10. Kyllä on kalenteripojalla taas asennot! :)

  ReplyDelete
 11. Tässä mediassa kalenteripojilta vaaditaan erityistä muuntautumiskykyä ja joustavuutta.

  ReplyDelete
 12. Lutunen... :) Me täällä 2,5v Miikan kans ihaillaan Ransua ihan urakalla, ois ihana painaa pää tuonne pehmeän karvapehkon sekaan... ;) Meijän kissat saa tältä pikkumieheltä välillä kyllä melko tiukanlaisia rutistuksia..surkea maukuminen vaan joskus kuuluu ku otteet on vähän liian rajut. :D

  ReplyDelete
 13. Mitkä kuvat taas! Ransusta on kyllä moneksi, välillä se on villi ilvesmäinen kissa ja sitten taas hassu karvamassu Barbaransu! :D

  ReplyDelete
 14. Masukarvain tuuletus on harrastuksista jaloin! Ransun villat ja tuuletukset ovat molemmat kunniamaininnan arvoisia <3

  ReplyDelete
 15. Puutarhuri; Lapsiperheissä kissat oppivat pitkämielisyyttä :-D Ransu on aika hyvä ja kärsivällinen lasten kanssa, kun sen kasvattajilla on pieni tyttö, ilmeisesti pentuajan altistus riittää kouluttamaan kissan pitkäksi aikaa.

  Heidi; Niin, ehkäpä siis juuri siksi Ransu on niin ihana! Siihen ei kyllästy, vaan puolia on monia.

  Ella; Unnalla ja Ransulla on sama harrastus :-)

  ReplyDelete
 16. Ihanat masukarvat Ransupörröllä, tekis mieli upottaa naama tuohon turkkiin :)
  Ps. kissat muuten tuoksuu niin ihanilta!

  ReplyDelete
 17. Ai tuota masuvillaa, tekisi mili hukata nenänsä sinne ihan ja just heti :))

  ReplyDelete
 18. Ihania :) mikähän siinä on, että kissan karvaiseen massuun tekee aina mieli haudata naama ja puhaltaa. Mein Marski-raukka katsoo mua aina yhtä kyllästyneenä, että on sullakin huvit.

  ReplyDelete
 19. Hurmaava kalenteripoika ja jännä asento, ehkä vähän vallaton. Meidän Ruska kyllä leikkii vallattomasti mutta ei nuku noin vallattomasti vaan sievästi kerällä, enimmäkseen.

  ReplyDelete
 20. Onpa mahtavat masuvillat! Niihin tosiaan tekis mieli haudata kasvot, tai vaikkapa varpaatkin! Varmasti olisi lämmintä varpaille =) Musti on kyl niin mainion näköinen pantteri, ihanan kiiltävä turkki!

  ReplyDelete
 21. Kalenteripoika kirvoittaa paljon kommentteja, mikä ei ole ihmekään, kun se on niin ihana :-) Harvalla kalenteripojalla on sitä paitsi näin tuuheat rinta- ja masukarvat!

  Kissojen masuun on ihana upottaa naama ja nenä, Ransu antaa puhaltaa ja pussailla masua eikä edes herää. Onneksi!
  Ehkä sekin silti miettii vähän kyllästyneenä, että on tuollakin huvit ;-)
  Masu myös tuoksuu, niin kuin oikeastaan koko kissakin, paitsi silloin jos niillä on vatsa sekaisin :-D Tassuissakin on ihana tuoksu.

  Onneksi Ransu on samanlainen rentopötkylänukkuja kuin Viljokin, kun Viljon hassuja selälläänröhnötysasentoja tuli niin ikävä. Kysyin jopa Ransun kasvattajilta silloin kun menin katsomaan pientä Ransupentua, että oliskohan tällä mitenkään taipumusta nukkua selällään, ja katsoivat vähän oudosti mutta onneksi myöntyivät myymään kissansa minulle silti.

  ReplyDelete
 22. Kiitos Leea kommentista! Molemmat on tosiaan ihanat. Ransu ehkä siksi nukkuu noin, kun muuten tulisi kuuma. Se ei viihdy ihan kyljessäkään kovinkaan pitkään. Musti on ihanan lämmin ja antaa laittaa vaikka varpaat lämmitykseen kylkeensä :-)

  ReplyDelete
 23. Siinä on taas monella opiksi otettavaa, kuinka viikko kannattaa aloittaa, eikä turhaan jäkistellä:D

  ReplyDelete
 24. Niin :-) Rennosti vain niin hyvin menee!

  ReplyDelete
 25. Aivan mahtavia fotoja taas kerran, me pörröt osataan poseerata - kunhan sitä kameraa ei tungeta liian lähelle ja liian usein! Barbapörrö näyttää myös ihan KALLELTA! Hämmentävää! Ylätassu!

  ReplyDelete
 26. Minäkin mietin, että tietty yhdennäköisyys pekeihin on myös olemassa :-D
  Kalle on Kallepörrö!

  ReplyDelete
 27. Voi pojat, siinähän ne on kuin kaksi marjaa; mustikka ja mansikka. :)

  Mun blogissa on sulle tunnustus. :)

  ReplyDelete
 28. Mustikka ja mansikka :-D
  Kiitos Enna!

  ReplyDelete
 29. Kuukauden kalenteripörrö on kyllä hyvin vetoava. Alimmassa kuvassa hän on myös hieman pelottava, sanoisinko että tajuttoman rento. ;)

  ReplyDelete
 30. Minä nyt kuulkaa tulen sinne missä olettekin
  ja alan nokosille ihan tuohon kissapoikien väliin. Näyttää nimittäin mainiolta torkuttelupaikalta!!! Haukotus!

  Olkaa varuillanne!

  ReplyDelete
 31. Jenni; Niin, minun silmissäni tuossa ei ole mitään erityisen tajutonta :-D Ransun vakinukkuma-asento nääs!

  Caro; Tervetuloa! Unettavalta näyttää. Pojat eivät ehkä edes hämmästyisi :-D Mutta ollaan varuillaan varmuuden vuoksi!

  ReplyDelete
 32. Näkköö että kalenteripoika osaa rentoutua.:D,ihana kisuli sinulla,kyllä tät passaa käydä kattelee mielellään täällä♥..

  ReplyDelete
 33. Siis mitä ihanuuksia täällä onkaan, täydellisiä pörröjä! Juuri näillä pakkasilla olisi suunnattoman vaikeaa vastustaa käpertymistä tuollaisten pörröjen viereen!

  ReplyDelete
 34. Kiitos Tansku ja Viivi!
  Kissat osaavat rentoutumisen taidon: alkaa se viikko ilmankin että hosuu :-D
  Ei pörrön viereen käpertymistä tarvitse mitenkään arkailla, jos pörröltä kysytään niin sitä suorastaan suositellaan, varsinkin, jos samalla suostuu rapsuttamaan pörrön masua!

  ReplyDelete
 35. Kitty Softpawsin äänellä: meowww...!

  ReplyDelete
 36. Hihii, uusi nimimerkkisi on ässä! Ransun vastaus viehättäville tyttökissoille on soinnikas kujerrus "krrruuu", vaikka se onkin leikattu. Keikari mikä keikari!

  ReplyDelete
 37. Toistan itseäni, mutta kisujen masukarvat vaan on niin ihania. Eihän noita voi olla rapsuttamatta.

  ReplyDelete
 38. Se on hyvä toistaa, sillä ne ovat niin ihania ihan joka päivä ♥ Ransu onkin hellyyshyökkäyksen kohteena päivittäin, mutta onneksi osaa ottaa rennosti (=ei edes herää).

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!