Sunday, 5 February 2012

Äänestyspaini

Ensin vietetään yhteinen pesuhetki kaikessa rauhassa.
Kunnes ...

Cats have the ability to spend a tranquil moment together and burst into a fierceful fight the next ...

Huomaa vaakatasoon vetäytyneet korvat. Silmätkin on viisainta pitää kiinni, tuumaa Musti ja mäiskii veljeä sokkona.

Ransun vasen suora. Huomaa vielä matalammiksi vetäytyneet korvat.

Oikea suora ja yhä litteämmät korvat. Seuraavaksi ne varmaan painuvat pään sisään kuin lentokoneen pyörät.

Musti saa tarpeekseen ja antaa kunnon pojauksen isoveljen käpälästä.

Isoveljen käpälä kohtaa pikkuveljen

Isoveli sanoo: Käykää äänestämässä! Jos on musta kandidaatti, se on paras. Maatiaispuoluettakin kannatetaan.

Today is the presidential election, second round. Musti would support a black candidate was there one.

25 comments :

 1. Niin tuttua touhua tuo paini! Tänään just katseltiin noita luimukorvia ja oikeita ja vasempia suoria kauhistellen, vaikka leikkiähän se vaan on.

  ReplyDelete
 2. Tässähän on vaalitunnelmaa ja -jännitystä kerrakseen!

  ReplyDelete
 3. Jännitystä ja vaarallisia tilanteita ;-)
  Minäkin välillä kauhistelen ja joskus on pakko mennä väliin, kun pelkään että toisesta kissasta tulee silppua, niin kovaa meno on. Naarmuja tulee, mutta ihmeen siivosti osaavat mätkiä, vaikka se hurjalta näyttää ja kuulostaa!

  ReplyDelete
 4. Hyvä kuvasarja äänestyspäivän kunniaksi! :)

  ReplyDelete
 5. Ajattelin vain käydä kertomassa, että nämä kuvat tajusin heti! :)

  ReplyDelete
 6. Mäh mäh! Poks pöks tumps! Tumps! Tömps! Mäh meh!

  Just :-))

  ReplyDelete
 7. Onpas hurjaa vaalijännitystä teillä. Vasemmat ja oikeat suorat ja ainakin tuo viimeinen isonveljen plojaus avokyntisellä tassulla! Ja luimukorvat! Eikä silti tule silppua kummastakaan. Onneksi me oltiin käyty jo äänestämässä ennen kuin tulin katsomaan tätä kovaotteista vaalitaistelua, joka ehkä sittenkin jää leikin puolelle. Ainakin ihan reilu peli tässä poikien nyrkkeily- ja painimatsissa.

  ReplyDelete
 8. Kyllähän se kissapoikaakin alkaa jännittää näin tärkeänä päivänä :)
  Ja nujakkana se purkautuu.
  Mäiskettä ja suhinaa!

  On muuten tosi jännä päivä,
  tehdäänkö historiaa vai ei!
  Ehdokkaani taisi tulle ilmi ;)

  t.Leena ja Pojat

  ReplyDelete
 9. Löysin blogisi. Ihania kissoja sulla.

  ReplyDelete
 10. Näihin kuviin ja tunnelmiin, lähden äänestämään! :)

  ReplyDelete
 11. Huuh! :)

  Joskus kun vielä oli 2 kissaa, mietin, että mistä ne niitten tappelut syntyi.. Monesti ne vaan tuli ja meni kuin tuulispäät, ilman näkyvää syytä. voi olla, että pieni
  paini piristää..

  ReplyDelete
 12. Meillä on ollut tänään myös havaittavissa vaalipainia, harmaan puoleen sisäisiä mittelöjä. Meillä on myös annettu äänestyspäivän kunniaksi todella monta koratinkielistä ääntä, esim. suoraan korvaani karjaistu VOU VOU VOU! Nyt harmaa puolue on onneksi koko jäsenistönsä voimin nukkuva puolue.

  ReplyDelete
 13. Voi pojat mikä matsi! Hienosti taltioitu ottelu kuvineen ja selostuksineen. (Tämänkaltaisia kuvia katsellessa tulee mieleen että kaipaisikohan Myrskykin painikaveria...)
  Sijaiskoti ylpeänä ilmoittaa että äänestys on ennakoidusti jo suoritettu, vaikka maatiaspuolueen ehdokasta ei ollutkaan tarjolla.

  ReplyDelete
 14. Voi miten paljon vaalimittely on kirvoittanut kommentteja! Kiitos kaikille. Ehdin vielä vastata ennen kuin siirryn telkun ääreen pureskelemaan kynsiä :-D

  Raakki; Eikös, sopii tunnelmaan ;-)

  Naukulan Mamma; Hienoa! Eli kolmiulotteisen kissan hahmotuskyky on kohdillaan :-)

  Zepa; Niin just!

  Paula; Kyllä se leikkiä on, vaikka hurjalta näyttää.

  Leena ja Pojat; Samaa minäkin jännään .... sen enempää täällä paljastamatta, vaikka taisinkin myös paljastua ;-)

  Eetuliina; Kiva, ja tervetuloa! Kiitos kun jätit kommentin.

  S; Hyvä juttu!

  Kati; Pojat tappelevat huomattavasti enemmän kaupungissa kun eivät pääse ulos purkamaan energiaansa. Ja kotona saaressakin, silloin kun on kurja ilma eikä viitsi mennä ulos, ne turhautuvat ja alkavat härnätä toisiaan, siis ihan niin kuin lapset :-D

  Jenni; Vai harmaa puolue, josta tuli nukkuvien puolue :-D Koratialaisääniä :-D Rauhallista vaali-iltaa teille!

  Myrsky; Riippuu kissasta ... kuten yllä totesin, minusta ne kaipaavat painiseuraa tylsistyessään, mutta koska Myrsky pääsee ulos purkamaan kissamaisia energioitaan, se ei ehkä tylsisty. Vanhempi kissa ei aina suhtaudu suopeasti kaveriin, mutta ... kannattaisi ehkä kokeilla ;-) Minusta kaksi on ihannemäärä, jos niitä joutuu kuskaamaan autolla usein - ei ole hirveän montaa koppaa kannettavana mutta niillä on aina seuraa toisistaan.

  ReplyDelete
 15. Hieno vaalipainikuvasarja!!

  Onko Musti piiloalfa?? Mustihan tuossa alfailee, ja Ransu puolustautuu. Toisaalta kissapainissa selällään oleva kissa ei ole välttämättä se "selätetty", vaan aika hyvissä puolustusasemissa, koska pystyy käyttämään neljää käpälää ja voimakkaita takajalkoja. Kissahan on vahvimmillaan puolustustaistelussa, se ei lähde provosoimatta hyökkäämään samankokoista tai suurempaa vastustajaa vastaan (vähän niin kuin Suomen puolustusvoimat :D). Ransu on pojista kuitenkin kookkaampi, vaikka pikkuveli onkin?

  Tuossa isoveljen käpälä -kuvassa näyttää siltä, että Mustin kynnet ovat osittain sisällä (eli hanskat kädessä on läpsitty herrasmiesmäisesti) eli ei tässä ihan täysillä ole tapeltu.

  Mustilla on Mustan Kostajan voittoisa ilme viimeissä kuvassa. Ja mustimaisen aliprofiloitu charmantti pilke silmäkulmassa, ikäänkuin bonuksena kaikille virtuaali-ihailijoille!

  ReplyDelete
 16. Hyviä kuvia, mua aina naurattaa omien kissojen tiukasti kiinni puristetut silmät, kun ne painii ja ne korvat! :)

  ReplyDelete
 17. Siinäpä oli oikea presidentti paini.
  Paras aina voittaa, vai kuinka.
  Kiitos mikavista kuviasta ja rauhallista pyhäiltaa sinne teille!

  ReplyDelete
 18. Otto Kulta; Musti on ihan oikea alfa, ei mikään piilo- ;-). Jo Viljo-veljen kanssa, joka oli myös pikkuveli vaikka kooltaan isompi, Musti oli se, joka ketterämpänä loikki ja Viljo raskaampana makasi ja puolusti. Vaikka Viljo ehkä olikin vähän pomo, mutta selviä pomousrooleja ei ollut, pojat olivat niin samanikäisiä.
  Yhä enemmän raskaassa sarjassa painivan (yhä kasvavan) Ransun kanssa Mustin taktiikka vaihtelee, tosin Mustikin on kasvattanut massaa tässä vuosien saatossa. Ote taitaa riippua siitä, kumpi lojuessaan houkuttelee veljen matsiin.
  Tuon viimeisen kuvan läiskäyksen jälkeen Ransu pakeni sängyltä :-)

  Heidi; Teidänkin poikien nyrkkeilymatseja silmät kiinni on tullut ihailtua ja huvittuneena seurattua teidän blogissa!

  ReplyDelete
 19. Kiitos Sylvi ja samoin teille!

  ReplyDelete
 20. Kumpi on Haavisto ja kumpi Niinistö?

  ReplyDelete
 21. Mä olen joskus pistänyt sormeni väliin ja kokeillut, että kuinkas kovaa ne toisiaan puree ja todennut että se olikin ihan feikkiä, pelkkää leikkiä. No toisaalta, onhan niitä naarmuja ja pureskeltuja korvankulmia joskus että....

  ReplyDelete
 22. Irene; Kumpikin taisi olla kissapuolueen kannattaja, Musti maatiaispuolueen ja Ransu vetää viikinkilinjaa (mitä se sitten lieneekään)!

  Elämäni kissat; Hui, minä en uskaltaisi, niin hurjalta näyttää ja kun pojat hallitsevat vielä nuo ääniefektitkin niin uskottavasti. Kyllä se feikkiä taitaa silti olla, vaikka karvoja pöllyääkin, kun niitä tarttuu mätkijän kynsiin.

  ReplyDelete
 23. Ihanat kuvat painivista pojista, on kiva kun ei tarvitse yksin olla.
  Minusta olisi niin mukavaa jos Väinöllä olisi oma painikaveri, mutta, mutta..ja MUTTA...kun ei ole. Siksipä on kiva kun on metsälenkit ja mukava Stella tyttönen painikaverina, voi että menivät lauantai aamun lenkillä monet kerrat ihanaan puhtaaseen hankeen painimaan. Harmi vaan, että kohta on painit ohi, Stellan juoksu on aina tässä helmi-maaliskuun vaiheessa....
  Mukavaa viikon alkua sinulle ja pojille, kohta ollaan jo helmikuun puolessa välisää..jee...

  ReplyDelete
 24. Niin ollaan! Kevät tulee pikkuhiljaa :-) Talvessakin on puolensa, kuten siinä, että Väinö painii puhtaassa hangessa. Käsitykseni mukaan noutajat plutivat mielellään kuraisissa ojissa, ja niinhän olet kuvin ja (kiro)sanoin blogissasi vahvistanut :-D
  Onnneksi on Stella kaverina, kohta se pitää kiertää kaukaa sitten, mutta onneksi vain tilapäisesti.

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!