Monday, 20 December 2010

Jouluviikko alkaa

Niinpä toivotan kaikille lukijoille oikein levollista ja kaunista joulun-aikaa! Vaikka en aiokaan vaieta lähipäiviksi ja kissoillakin on asiaa päivittäin...

...silti, en voi olla jakamatta tätä kaunista messinkitähteä ja sinistä hetkeä kanssanne. Toivon myös turvallisia lento- ja ajomatkoja, ja toivon, ettei kukaan joudu viettämään joulua jumissa lentokentällä.

Merry Christmas! And a sincere wish that no one should have to spend Christmas stuck at an airport.

14 comments :

 1. Ihana sininen tunnelma, kaunis! :)

  ReplyDelete
 2. Oi, ihana hetki... Mukavaa joulunodotusta. Verneri lähettää Mustille terkkuja, hän tykkää tuosta pantterityypistä.

  ReplyDelete
 3. Oi, ne onkin kauniit, kiitos kuvista ja älähän nyt ystävä hyvä vielä jää joulutauolle...;=)
  ONNEKSI ei tarvitse lähteä omasta kotoa jouluksi mihinkään, kun sinne torstaina töiden jälkeen ajan, niin sen jälkeen voi tiet sulkeutua ja hiljaisuus laskeutua.

  ;=)

  ReplyDelete
 4. Ihanat kuvat ja ihana tähti! Oikein mukavaa ja rentoa joulunalusaikaa sinulle ja kissoille:)

  Pidän peukkuja, että Esikoinen pääsee Lontoosta kotiin keskiviikkona - Standstedistä on lento, sitä ei tiettävästi ole onneksi vielä suljetti missään vaiheessa. Usein näin joulun alla on myrskyjä jossei täällä niin etelämpänä ja olen jännittyneenä hänen lentoaan odotellut ja tähän saakka on aina päässyt onnellisesti perille:)

  ReplyDelete
 5. Minäkin mietin tuota Englannin kaaosta muistellen omaa opiskelu- ja työssäoloaikaa siellä. Ei olisi kivaa. Toivon että esikoisen matka sujuu hyvin, ja että te saatte hänet kotiin jouluksi.
  Tuo Tuijan kuvailema joulun rauha, kun on kotona niin ei haittaa vaikka tiet umpeutuisi, se on ihanista ihaninta.

  En minä mitään joulutaukoa ajatellut pitää, kunhan vain toivottelin :-) Sininen hetki on niin sanoinkuvaamattoman ihana. Onneksi on kamera niin sen saa ikuistettua edes jotenkin.
  Ja rapsuterveiset Kollolle, Vernerille, Väinölle ja muille karvanenille!

  ReplyDelete
 6. Tosi kauniita kuvia taas, kiitos. Eihän blogeissa edes saa pitää mitään joulutaukoja, eihän?

  ReplyDelete
 7. Ihania tunnelmallisia kuvia,kauniin sininen ajatus...

  ReplyDelete
 8. Kaunista! Sininen hetki on kyllä kaunein.

  ReplyDelete
 9. On; sininen hetki on kyllä ihana. Muun maalaiset usein kuvittelevat, että meillä on sysipimeää talvella. Mutta jos on lunta, on maagisen kaunista.
  Zepa; kai joulubloggailutauosta saisi jonkun virtuaalisen sanktion. En uskalla uhmata ;-)

  ReplyDelete
 10. Sininen hetki on taianomainen (viljelempä tuota sanaa nyt joka paikkaan). Eka kuva on ihana. Ja kiva, ettette siellä saaressa vallan vaikene vaan ilahdutatte meitä pikkukuulumisilla näin joulun aikaankin :)

  ReplyDelete
 11. Kyltti tuli tänään...kiitos.

  Se sopii meidän suomenruotsalaiseen tyyliin loistavasti, minä olen savolainen ja mies tuo toinen...olen ottanut riskejä elämässä...ja onneksi siinä ei lue jag är, vaan vi är...
  heh.heh...muuten olen löytänyt yhdestä puutarhakirjasta mainion kasvatuslava systeemin, sanoin miehelleni, että tuollaisen saat tehdä mulle keväällä, oli ihan innoissaan...;=)=)))kysyi multa, et ai mää vai...
  Se tulee laudasta, ja siihen päälle laitetaan ikkunat, mulla on jemelissä niitä muutama...kannatti odottaa käyttötarkoituksen löytymistä.
  Jaa, niin , mukavaa jouluviikkoa ;=)

  ReplyDelete
 12. No siinä se tähti kulukeepi itäisellä maalla! Eiku läntisellä. Kaunis on hankintasi, onneksi olkoon! Sopii sinisiin hetkiisi kuin nenä päähän. Aivan ihana yhdistelmä <3

  ReplyDelete
 13. Ihanat kuvat!! Tuo sininen on niin upea väri ! Ja kaunis tähti... yhdessä ihan mielettömän upeita.

  ReplyDelete
 14. Kiva! Minustakin oli niin kaunista että oli pakko yrittää ottaa siitä kuvia. Messinki ja keittiön lamppu hohtavat kultaisen lämpiminä, ulkona taas on sinistä ja kylmää. Ne jotenkin korostavat toisiaan.
  Ja kyllä tuota taianomaista saa nyt ollakin! Ei sitä tarvi säästellä...
  Eräs ystäväni kertoi, että ennen vanhaan ihmiset laskivat työnsä ja puhteensa hämäränhyssyn ajaksi, kunnes sen kuluttua taas jatkoivat. Hetkeä kunnioitettiin ja sille omistauduttiin.

  Tuija; arvelinkin sukunimestäsi että olet tehnyt ruotsalaiset naimakaupat ;-) Ja kyllä, tuo kyltti nimenomaan vihjaa, että puutarhahulluudelta ei säästy taloudessa kukaan!

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!