Sunday, 6 September 2015

Unelmien viikonloppu

Moi! Mepä kerrotaan nyt tosi kivasta viikonlopusta.

Päästiin nuuhkimaan heiniä.

Ja tallaamaan omia polkuja.

Mamma! Kirjoita tähän, että jos manuleista ottaa kuvia vanhan ikkunalasin läpi, niin se vääristää, manuleista tulee paksumman näköisiä kuin ne oikeasti on.
(Hihii, tein sen tahallani, otin kuvan siitä kohdasta, josta Ransu näytti paksuimmalta)

Musti pääsi testailemaan mäntyjä.

Ja Ransu hepuloimaan. Manuleiden aerodynaamisuus on muuten omaa luokkaansa: kun ne loikkaavat puuhun, muuttuu pyöreys liito-oravamaiseksi levylennoksi.

Ehkä on aika paljastaa, missä olimme. Vietimme ihanan viikonlopun Koratian siirtomaapalstalla!

Nautimme saunasta ihanassa kesäisessä illassa. Musti tutkii saunasiltaa.

Ransu saunaterassilla. Ihmisen uimaan meno aiheutti tosin suuren hämmingin, molemmat pojat olivat aivan hädissään.

Parempi oli, kun ihmiset istuivat kaikessa rauhassa terassilla juomassa G&T:ia. Tämä oli myös ihmisistä erittäin mukavaa.

Mustin drinkki löytyi saunaterassin alta.

Yhdessä kuvassa näkyi ranneke, joka saattoi jo paljastaa jollekulle viikonlopun ohjelman. Uudessakaupungissa oli Ugin vanhat talot -tapahtuma. Ihania taloja sai nähdä niin paljon, että olo on jopa hieman sekainen, mutta onnellinen.

Tässä postauksessa on vähän esimakua: pari suloista huvimajaa.

Seuraavassa kirjoituksessa esittelen hieman enemmän kohteita. Kaikista ei toki saanutkaan julkaista kuvia nettiin, yksityiskoteja kun ovat.

Kiitos Koratian Mummille ja Vaarille ihanasta viikonloppumajoituksesta!

32 comments :

 1. Onpa Ransulla ja Mustilla ollut kivaa ja mukava vaihtelua! Mustille löytynyt sopiva raapimispuu kynsien huoltoon ja drinksubaari, Ransu - no ihanuus - kaikkea muuta kivaa ja emännälle käteen sopiva lehmälasi,josta oikeasti voi juoda vain maitoa tai mehua! Täydellinen viikonloppu ja ihanat kuvat! Jatkoa odotellaan :D

  ReplyDelete
 2. Olipas se mukava postaus. Varmasti ollut mukava viikonloppu. Ja niin ihania kuvia. Minäkin olen käynyt Uudessakaupungissa, kun tyttäreni asuu Raumalla. En ole tiennytkään että siellä on tuollainen tapahtuma. Odotan innolla kuviasi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli aivan ihana viikonloppu! Mennessä olin pikkuisen flunssainen, mutta se karisi viikonlopun aikana, aivan kuten olin epäillytkin - lepo ja hyvä seura poissa työkuvioista, jotka yleensä seuraavat kaikkialle kotona, yrittäjä kun olen. On ihanaa olla vaan omaan tahtiin, hengitellä ja nauttia hetken kauneudesta.
   Ugissa on kivoja tapahtumia, kukkamessut loppukeväällä ja tämä vanhojen talojen tapahtuma syyspuolella, ja paljon muita tapahtumia pitkin kesää.

   Delete
 3. Ihanat kuvat levylentäjä-ässästä ja drinksumestarista romanttisissa maisemissa <3 Uusikaupunki on sympaattinen paikka ja kerran vietin saaressa makeajuomavesialtaan rannalla kolme syksyistä viikkoa pikkumökissä ikimuistoisen kenttämatkan yöllisine mittauksineen (1989 meriluotauspaukut) :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aika lähellä kyseistä allasta oltiinkin, mutta Mustin juomavesi ei ollut makeaa vettä, se olisi ehkä ollut vielä parempaa.

   Delete
 4. Oot sä aika leveä Ransu.. Mutta se että ihminen menee veteen vaatii apujoukkojen huutoa paikalle; mnä ainakin vahdin ja huudan muita ihmisiä, jos ihminen katoaa veteen! - Pepsi

  ReplyDelete
 5. Ai KORATIA! Katoinkin, että ei ihan näytä Saaripalstalta. Ihana fiilis! Mutta missä Koratian omat misset?
  Raps raps poitsut!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Koratian kuninkaalliset olivat varsinaisessa Koratiassa hovimestarinsa hoteissa, me olimme siirtomaapalstalla ilman kuninkaallisia. Ehkä parempi niin, ettei tule selkkauksia.

   Delete
 6. Luulin ensin että pojat ovat päässeet omaan valtakuntaansa Saaripalstalle. Pojat näyttävät olevan kotonaan ystävien siirtomaapalstallakin, ja mamma sai rentoutua kunnolla ja heittää työpaineet mielestään. Aika mahtava drinkkibaari Mustilla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meidän drinkit Jennin kanssa ei olleet ihan noin laajoja kuin Mustin!

   Delete
 7. Hyvin sopeutuvaisia nuo siun poikasi, taitavat viihtyä missä vaan jos löytyy puita ja ruohoa sekä polkuja joilla voi vaeltaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, kyllä ne tykkää. Paikka oli pieni saari, ihanteellinen kissoille.

   Delete
 8. Ihania kisuja joka puolella, niinkuin tuo söpöliini sydämen sulattaja tuossa alla. Tokihan myös Ransu ja Musti ovat sydämen sulattajia :)

  ReplyDelete
 9. Oi, pojat on päässeet lomareissulle! Ja jäi se vaikutus että lomasta otettiin kaikki irti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, me kaikki nautittiin täysillä :-)

   Delete
 10. Hianot pojat sulla kun niitä voi tollai ottaa mukaan. Jos mää ottaisin Putten jonnekin kyläreissulle, niin se varmaan häipyis sen siliän tiän heti kun auton ovi raottuu. :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No voi... ei uskalla viedä sitä mihinkään sitten. Mun kissat on kai niin tottuneet kulkemaan mukana monenlaisissa paikoissa, eivät häivy vaan tarkkailevat missä olen (ja Musti purnaa jos häviän näkyvistä).

   Delete
 11. Te olettekin olleet TOSI ihanassa paikassa!
  Vai että manulin aerodynaamisuuteen kuuluu liito-oravamaisuutta! :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, oltiin ihanimmassa paikassa ikinä! Manuleissa on ilmeisesti jotain barbapapojen muotoutumiskykyä.

   Delete
 12. Loistokissat ja loistoemäntä ja loistosuhde, jos kissat eivät vieraassa paikassakaan katoa horisonttiin, kun pääsevät vapaaksi :O Aaltoja...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh :-D Ne on tottuneet, eivät häivy. Tai ei tiedä, mitä tapahtuisi, jos tulisi joku paniikkitilanne.

   Delete
 13. Hieno paikka tuo Koratia! Ja teillä on aina siellä niin kivaa..tietenkin. Eikös tuokin palsta ole...saaripalsta myöskin...heh.
  Ja G&T drinkendaalit sopivasti nautittuna karkoittavat flunssan kuin flunssan. Ransusta on tullut niin hieno aikuinen ♡ Ja Musti on söpö kans♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Koratian siirtomaapalsta on myös paratiisisaari!
   Juu, G&T ja hyvät yöunet ja loistoseura ja kivaa tekemistä, orastava flunssan alku ei päässyt kynnelle, vaan joutui luovuttamaan :-)

   Delete
 14. Tervehdys Koratiasta! Emäntä kiittää viikonlopun erinomaisesta ihmis- ja kissaseurasta - ja pyytää anteeksi mereen molskahtamistaan, ei ollut tarkoitus järkyttää saaripalstalaisia. Koratian hallitsijat kiittävät Mustia ja Ransua tarkkailutoimissa tuuraamisesta ja tuoksuterveisistä. Cisulla ihan nenä vingahti, kun hän tervehti minua nuuhkaisemalla kotiin palatessani. Cisu halusi myös nukkua Mustin ja Ransun (ja Sailan) käyttämän lakanan päällä, lakana välitti ilmeisen kiinnostavia tietoja.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi! Kiitos ja terveiset vinkunenä-Cisulle!

   Delete
 15. Oi että! Ihanaa, pääsitte vierailulle Koratian siirtomaapalstalle jo toistamiseen. Uskon että viikonloppu oli todellakin unelmien viikonloppu:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Luulen, että tämä oli jo kolmas kerta! Ja aina on yhtä ihanaa, ja yhtä ihana sää. Viikonloppu oli muuten täydellinen, mutta olisi saanut kestää kolme viikkoa.

   Delete
 16. Teidän pojat ovat varsinaisia kosmopoliitteja, rennosti vieraissa. Meidän peräkamarinpoikaa ei uskaltaisi päästää liikkumaan vieraissa, tosin ei se vieraisille lähtisikään.

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!