Friday, 8 July 2011

Satasen arvonta

Meillä on ystäviä ja kuulumistemme kiinnostuneita seuraajia, puhumattakaan Mustin ihailijoista!
Enpä olisi uskonut lähes neljä vuotta sitten kun blogin pitoa suunnittelin, että näin monia ihmisiä kiinnostavat yhdennaisen höpinät syrjäiseltä saarelta. Saari kun ei edes ole niitä mediaseksikkäimpiä, vaan vähän hiljainen ja aika mitäänsanomattomasti keskellä sisäsaaristoa.

Mutta niin vain kävi, että ikuisuusremonttiprojektiani seurataan, puutarhan muodostumista tarkkaillaan, onnistumisista onnitellaan, minua kannustetaan ja kissojani ihaillaan (syystäkin!). Lukijat ja satunnaiset vierailijat, olette ihania!
Tänään on lukijaruutuun ilmestynyt sadas lukija. Tervetuloa Kesän taikaa!

Jopa nettikauppani Elsan lempituoli on saanut blogin kautta asiakkaita. Haluankin tarjota satasen kunniaksi mojovan arvontapalkinnon: Elsan lempituolin valikoimissa olevan Bloomingvillen verkkomallisen riippumaton. Se on samanlainen kuin tämän kuvan matto, johon itse vetäydyn pihallani siestalle ja suunnittelemaan projektieni toteuttamista. Matto on kauniin siniharmaa, mutta ainakin minulla se haalistui pian beigeksi, mikä ei toisaalta yhtään vähennä riippumaton kauneutta.
Osallistut arvontaan jättämällä kommentin tähän kirjoitukseen, arvonta-aikaa on viikko eli 15.7. saakka, sen päivän aikana jätetyt viestit lasketaan vielä mukaan.

Kiitos ihanille lukijoillemme minulta, Musti-isännältä ja Ransulta ♡

62 comments :

 1. Onnea vain ihanalle blogille ja sen vähintään yhtä ihanalle pitäjälle:).
  Tämä blogihan on likimain täydellinen,on kukkia,kissoja ja kätevä remonttinainen.
  Mukana arvonnassa,riippumatot on mukavia kapineita.

  ReplyDelete
 2. Yhdyn edelliseen kommentoijaan, sinun Saarenpalsta on aivan ihana blogi. Harva suomalainen nainen on noin sisukas kuin sinä Saila olet! Ransu ja Musti pitävät sinusta huolta ja toistepäin, he ovat myös tämän blogisi tähtiä :)
  Jatka samaan malliin, ystäväsi Maiju

  ReplyDelete
 3. Onnea sadannesta ja sadannesti! ;) Ihanan riippumaton metsästykseen osallistun minäkin, tottakai :D

  ReplyDelete
 4. Mukana arvonnassa! Mukaansa tempaavia kirjoituksia ja ihania kuvia elämästä saarella on aina mukava tulla katselemaan ja lukemaan!!!

  ReplyDelete
 5. Kiitos vain Saila itsellesi, että pääsemme tutkailemaan Saaripalstan tapahtumia, Mustin ja Ransun edesottamuksia, remonttiasi, puutarhaasi ja kaikkea muuta niiiiin mukavaa! Usein täällä oppii myös uutta, vallankin kasveista. Vielä kun olen saanut vierailla saarellasi, tuntuu juttujen lukeminen ja kuvien katselu monin verroin hauskemmalta.

  Tuo riipumatto on kyllä semmoinen arvontapalkinto, jonka jokainen haluaisi pihalleen...

  ReplyDelete
 6. Eiku kiitos sinulle! Ja ihanille kissapojille. Mie en taaskaan ole arvonnassa mukana, kun ei ole mihin ripustaa jos vaikka voittaisin. Mutta kaunis idea.

  Jaksa vaan edelleen, tämä on arvokas blogi!

  ReplyDelete
 7. Kiitos riemukkaasta blogista ja onnea sadannesta lukijasta! Osallistun ilman muuta arvontaan! :-)

  ReplyDelete
 8. Vähän samoja mietin välillä blogatessa. Mutta väliin tuntuu, että blogi on se tuttu vanha kyläraittii, jolla tavata naapurin, seisahtua rupattelemaan ja jatkaa sitten taas matkaa. Olisikohan siinä jotain sellaista kun kaikki kauppakeskukset - aivan kaikki on niin suurta, ettei kukaan tunne toistaan. Ja sitten tänne muodostuu se entisajan kyläkaupan edus. No oli miten oli niin mukavahan täällä saarellakin on piipahtaa, ottaa kuppi kuumaa ja soutaa rantaan katsomaan mitä täällä tapahtuu =)

  ReplyDelete
 9. Hahhaa, arvaat varmaan, että minä kyllä luen tekstejäsi. Me nähdään ja kuullaan niin harvoin, että enhän minä muuten tietäis ollenkaan, mitä sulle kuuluu!

  Onnea sadannesta lukijasta Y (=esittää pokaalia). Aina se tuntuu hienolta, kun jonkin merkkipaalun saavuttaa, mutta sata on jo mahtava lukijamäärä. Ehkä sinun pitäisi oikeasti alkaa kirjailijaksi ;-)

  Osallistun toki mielelläni arvontaan. Tarvitsen vain sitten enää telineen, kun tuon mattosen voittaa pärräytän :-D

  ReplyDelete
 10. Onnea remonttinaiselle. Ihaillen katselen intoasi tekemiseen. Mukavaa kesän jatkoa.
  Niin osallistun myös arvontaan. :)

  ReplyDelete
 11. No voi ei, kommenttini hävisi taivaan tuuliin ;) Oikein paljon onnea lukijoiden sekä blogin johdosta! Sekä terveiset karvakorvillesi myös Sohvilta ;) Terveisin arvontaan osallistuja..

  ReplyDelete
 12. Onnea sadannesta ! Täysin ansaittua, ihania juttuja ja kauniita kuvia! En nyt osallistu arvontaan, sillä ei ole ripustuspaikkaa. Toivotan kaikille halukkaille arpaonnea!

  ReplyDelete
 13. No kyl me sit osallistutaankin :)

  ReplyDelete
 14. Kivahan täällä on vierailla. Rapsutuksia Mustille ja Ransulle.

  ReplyDelete
 15. Onnea vaan sinulle ja ennenkaikkea KIITOS sinulle! Blogisi on niin rehellinen, mielenkiintoinen ja konstailematon, että tätä on ihan pakko lukea. Kissat, remontointi ja kaikki ihanat kasvit ja tietämyksesi niistä tekevät tästä ainutlaatuisen. Ja se että nainen pärjää! Ja tuo riipuukeinuhan olis täydellinen meidän pihassa männystä mäntyyn! Hyvää viikonlopun jatkoa jaterveiset myös Ransulle ja Mustille!

  ReplyDelete
 16. Vaan olispa ihana riippukeinu, sen toivossa minäki osallistun arvontaa. :) Kissajutut on kyllä kaikkein parhaimpia täällä, Ransu varsinki on aina niin sulonen..toki puutarhaki kiinnostaa ;)

  ReplyDelete
 17. Saila, kiiitos Saaripalstasta. Minusta on mielenkiintoista seurata montteeraustasi siellä saaressa. Olen pyöräillyt Turun saaristossa ja se on jäänyt mieleen karun kauniina. Mietityttää kyllä, että millaistahan siellä on talven pimeydessä ja tuiskuissa. Sitkeyttä sinulla ainakin näyttää riittävän muillekin jaettavaksi!

  ReplyDelete
 18. Minäkin käyn miltei joka päivä katsomassa, että miten remontti edistyy ja tietysti kissojen kuulumiset.

  Olen vaan aika laiska kirjoittelemaan ja siksi harvoin kommentteja jätän.

  Nyt oli kuitenkin pakko kommentoida, jotta pääsisi makailemaan riippukeinussa. ;)

  ReplyDelete
 19. Remonttinaisia arvostan, Sinua myös ihailen, kissojen kanssa en ole milloinkaan päässyt samalle aallonpituudelle, mutta kuvia katselen niistä sujuvasti, olen siis mukana arvonnassa. Minulla on paljon keskeneräistä prosessoitavaa, että tuollainen matto antaisi varmaan sopivan potkun kaikkeen tai ainakin osaan...

  ReplyDelete
 20. Minusta sinä olet blogissasi onnistunut siihen ihmeeseen, jota mä en ole osannut saada aikaan: keskustelua. Ja paljon. Olen ihan yllättynyt siitä, että lukijoita on vasta 100, sillä näissä postauksissa on kommentteja aina ihan poikkeuksetta kymmeniä. Sinulla on aktiivinen lukijakunta!

  Rouva Pionin kanss aolen täsmälleen samalla kannalla, eli arvostan sinua paljon, ja kissatkin menee siinä sivussa. :-D

  Ai niin, ja osallistun myös arvontaan.

  ReplyDelete
 21. Olen vasta hiljakkoin löytänyt blogiisi, joten lukemista riittää aiemmissa postauksissa.

  Kyllä matolle käyttöä olisi.

  Hyvää viikonloppua!

  ReplyDelete
 22. Arvontaan mukaan..
  Ihanaa blogia on mukvava seurata..
  Helteistä heinäkuuta!

  ReplyDelete
 23. Meillä on kyllä pihalla monta puuta; sopivalla etäisyydellä toisistaan riippumattoa ajatellen.......
  Samoja ajatuksia kuin aikaisemmillakin kommentoijilla; reippauttasi ja sinnikkyyttäsi ihailen. Itse on tottunut monissa töissä turvautumaan miehen apuun.....vaikka tarvitaan siinäkin taitoa ja taktiikkaa, että saa miehen ryhtymän näihin tarpeellisiin projekteihin ;))
  Kissat on ihan ykkösiä ♥

  ReplyDelete
 24. Kaikki on jo sanonu kaiken sen minkä haluaisin sanoa :) Olet mahtava ja kiitos että pidät tätä blogia!

  ReplyDelete
 25. Onnea sadannesta lukijasta!

  Osallistun arvontaan. Minulla ei ole ripustuspaikkaa, mutta Naukulan kommentista luin, että mahdollinen palkinto "joustaa".:)

  Saaripalsta on monipuolinen blogi!

  ReplyDelete
 26. Onnittelut hienosta lukijamäärästä ja kiitokset kivasta blogistasi!

  Riippukeinu olisi oikein tervetullut meidän puutarhaamme, siksi olemme ehdottomasti mukana arvonnassa :)

  ReplyDelete
 27. Onnittelut :) Kiitokset ihanasta blogista,terkut ihanille kissoille.
  Anne T.

  ReplyDelete
 28. Onneksi olkoon Saaripalstalle satasesta! Olen aikalailla uusi lukija, blogisi on täydellinen kokonaisuus puutarhaa, remonttia, käsitöitä ja kissoja <3 Varsinkin kissoja <3

  Osallistun arvontaan, pihallani on koivusta koivuun riippumaton verran matkaa.

  ReplyDelete
 29. Onnittelut Saila! Juttusi ovat perin mielenkiintoisia ja intosi talo- ja pihaprojekteihin ihailtavaa.

  ReplyDelete
 30. Saaristomiljöön kehittymistä on hauska seurata. Onnea blogille!

  ReplyDelete
 31. Pojatkin haluavat osallistua arvontaan !Vaikka mami arvontalahjasta saisikin nauttia ( uudessa puutarhassaan...)
  Pojista on hauskaa aina kuulla Pantterin ja Ilveksen puuhista. Ja mamia kiinnostaa karvamurujen lisäksi itse Saaripalsta!
  Kiitos sinulle. We want more. Kurnau.

  t.Leena ja Pojat

  ReplyDelete
 32. Satasella onnea sadannesta jäsenestä! :)
  Mukana arvonnassa olen.
  Blogiasi on ihana seurata, odotan aina uusia päivityksiä, vaikken aina itse kommentoikkaan, niin
  taustalla seurailen. :) Jatka samaan malliin!

  ReplyDelete
 33. En yhtään ihmettele, että blogillasi on sata lukijaa. Harvinaista herkkua ovat sellaiset naiset kuin SINÄ. Monitoiminainen sanan varsinaisessa merkityksessä! Tietysti ihkut kisulit eivät yhtään vähennä päikkysi kiehtovuutta. Kuten jo totesin, minua innoittaa myös kaunis kielenkäyttösi, nautin todella laadukkaista suomen- ja englanninkielisistä jutuistasi. Tämä on tietysti täysin "Riippumaton" lukijan kommentti :)

  ReplyDelete
 34. Katsotaanpa antaako Blogger kommentoida, se pentele kun on paiskinut minut melkein joka blogista ulos, kun olen yrittänyt jättää kommentin.

  Blogeista on iloa ja riemua sekä hyöltyä. Mainiota, että kauppa kukoistaa ja tietysti ahneena olen mukana arvonnassa, siis mikäli Blogger antaa minulle siihen luvan...:)

  ReplyDelete
 35. Toivotan onnea ja kiitän blogista minäkin! Vaikka viime ajat onkin pitänyt kiirusta, niin käyn aina kuitenkin lukemassa kirjoituksesi. Toivottavasti ehtisin taas kommentoimaankin enemmän ;)

  Mikä ihana palkinto! Osallistun oikein mielelläni arvontaan.

  ReplyDelete
 36. Onnea ihanasta blogista ja lukijoista. Olisin minäkin jo moneen kertaan kirjautunut lukijaksi, mutta bloggeri kiukuttelee (tänäänkin), joten sitten kun tekniikka toimii.....
  Palkinto on ihana, riippumattoa kesäisempää juttua ei pihamaalla oikein voi ollakaan. Osallistun arvontaan peukut pystyssä.

  ReplyDelete
 37. Minäkin liityn onnittelijoden ja blogisi ihailijoiden piiiiitkään listaan! Ihan pakko käydä ainakin kerran viikossa katsomassa, miten siellä saaressa elämä sujuu. Kiitos! Ai niin, tietysti osallistun myös arvontaan.

  ReplyDelete
 38. Onnea blogille ja vasta-asennetulle ikkunankarmille, joka muuten on tosi hyvän näköinen kaikkine värikerroksineen.
  Ja pakkohan arvontaan on päästä mukaan.

  ReplyDelete
 39. Kyllä nuo sinun yhdennaisen höpin'si ovat varsin mielenkiintoista luettavaa. Eilen ei onnistunut kommentointi, katsotaan onnistuuko nyt mokkuloitse.

  ReplyDelete
 40. Minä en osallistu arvontaan, sillä meillä ja lähipiirissä on viime aikoina ollut niin paljon riippumattoja, että niitä on pitänyt jakaa ympäriinsä. :)

  Vaan kehunpa ja kiittelenpä minäkin blogiasi! Aina välillä (useinkin) käy mielessä, miten hauskaa on, että luin blogiasi jo silloin, kun en vielä ajatellutkaan, että minullakin olisi joskus blogi, saati että meistä tulisi blogi- ja oikeitakin ystäviä. Blogimaailma on ihana paikka. :)

  Uudet (vanhat) karmit ovat karmean hyvännäköiset! :) Sulla on hyvin aikaansaava kesä, hienoa!

  ReplyDelete
 41. Kiitos blogista! Sinulle mielenkiintoisten ja hauskojen juttujen vuoksi, ja kissaherroille suunnattoman komeuden ja silmänruoan vuoksi ;D Olette totisesti ansainneet monituiset lukijanne!

  ReplyDelete
 42. Hei!

  Eksyin aikoinani puolivahingossa blogisi sivuille ja sen jälkeen olen vieraillut "luonasi" säännöllisesti. Vanhan talon remontointi, pihan hoito ja etenkin ihanat kissaveijarit Musti ja Ransu - ihanat aiheet oman arkeni katkaisemiseen! Joten kiitos blogistasi, sitä on ilo seurata!

  t. Ruuben-kissan mamma Helsingistä

  ReplyDelete
 43. Yhdyn edellisiin kommentteihin. Mielenkiintoista on seurata saaripalstasi elämää! Kiitos, että saamme olla mukana :)

  Jori kirjoitti kivasti, että täällä tavataan kylänraitilla. Niin se taitaa olla.

  Mielellään arvonnassa mukana..

  ReplyDelete
 44. Oi, mahtaisiko onni suosia arvonnassa?

  En muista mitä kautta eksyin blogiisi, mutta koukkuun jäin :) Puutarhajutut ja tunnelmallisen talon remppaus... samanlaista toivon itselleni aikanaan! Nyt voi täältä kaupungista käsin vaan elää sun blogin kautta ;)

  ReplyDelete
 45. Kun kerran sattumalta tulin tänne, jäin heti "koukkuun". Blogisi erottuu edukseen, on sellainen elämänmakuinen, perinteitä ja arkea kunnioittava, jota pitää eläinrakas puutarhuri pilke silmäkulmassa,jolla ei mene hermot suurenkaan remontin keskellä, jos aikataulut venyvät, niin venyvät... Jutustelujasi on kiva seurailla, kuvailet niin elävästi kaikkea ja Kissat on siinä vielä sokerina pohjalla, tykkään kovasti<3 Ja riippumatto palkintona, ei vois sattuvampi palkinto olla:)

  ReplyDelete
 46. Ihana pihapiiri - elämänmakuinen ja sopivasti rosoinen. Arvontaan osallistun mielelläni, jos blogiton sen voi tehdä..

  ReplyDelete
 47. osallistun arvontaan.
  ihana blogi sulla ja coonit josta olen haaveillut

  ReplyDelete
 48. Toivotan onnea ja toivon blogille pitkää ikää! Arvontaankin haluaisin osallistua, riippumatto on kesäarvonnassa tosiaankin niin osuva palkinto kuin olla voi...

  ReplyDelete
 49. Ououou, tahdon tuon riippumaton! Juuri eilen katsoin, että vanhani alkaa uhkaavasti rapistua, langat katkeilee eikä siinä edes ole noin ihanata reunusta:) Niin ja onnea lukijamäärän johdosta, eipä ihme, että heitä kertyy, kun täällä on aina kiva käydä.

  ReplyDelete
 50. Naapurisaaresta ollaan myös mukana arvonnassa ;)
  Terv: Taina ja koiratytöt

  ReplyDelete
 51. Niimpä niin, blogi on aivan ihastuttava ja Elsan lempituoli myös.

  Ps. synttärilahjaksi keväällä tilattu kurakoira oli hitti! Sitä on ihasteltu ja kovasti kyselty ostopaikkaa :>

  T. Laura

  ReplyDelete
 52. Vielä ehtii näköjään mukaan arvontaan, kivaa!

  Ihanaa kesän jatkoa :)

  ReplyDelete
 53. Onnea sadasta, tulkoon monta sataa lisää. Yhtään en ihmettele, että lukijoita tulee, sen verran mielenkiintoinen ja monipuolinen blogisi on. Arvonnassa mukana....

  ReplyDelete
 54. Ihana blogi jota on mukava elämänmakuisena käväistä katselemassa kuulumisia. Pidän kovasti..
  .. ja riippumatoista pidän myös.

  ReplyDelete
 55. Nyt vasta tämän arvonnan huomasin. Olen niin intensiivisesti höseltänyt rippijuhlia. Mukana arvonnassa, ehdottomasti!

  ReplyDelete
 56. Mukana! Olisikin aika hankkia uusi riippari kun vanha vetelee viimeisiään :(

  ReplyDelete
 57. Vieläkö ehdin mukaan? Olisihan se mukava pötkötellä riippukeinussa. Kehtaanko tunnustaa, etten ole koskaan riippukeinussa ollutkaan!

  ReplyDelete
 58. Oi miten ihana blogi ja arvonta juuri ja juuri käynnissä! Tänään tänne eksyin blogista toiseen pomppien sadepäivän rattona. Ja varmasti palaan kurkkimaan. ;-)

  Siisi

  ReplyDelete
 59. Käyn epäsäännöllisen säännöllisesti kurkkimassa projektisi edistymistä ja tietysti puutarhasi ja kissojesi kuulumisia lukemassa. Viihdyn seurassanne :D

  ReplyDelete
 60. Onnea mutkattoman mukavalle blogille, toivottavasti jaksat tulevaisuudessakin kirjoittaa kuulumisistanne yhtä usein. Riippumattoa meidän takapihan kesäviritys juuri kaipaisikin, siispä arvonnassa mukana.

  ReplyDelete
 61. Voi sentään, että on mukava blogi sinulla. Täällä on tosi rentouttavaa käydä, kuin keidas kiireisen elämän keskellä.
  Arvonnassakin tietysti mieluusti mukana.
  - oskarioksa -

  ReplyDelete
 62. Vielä ehtii mukaan osallistumaan!

  Blogisi on uusi tuttavauus mutta vamasti jatkan seuraamista ja nyt selailua.

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!