Tuesday, 13 July 2010

Viritin ja yritin

Tänään totesin, että on kuuma. Niinpä ryhdyin etsimään paikkaa riippumatolle. Kaksi vaahteraa kasvaa sopivasti englantilaisen puutarhani kupeessa, vaikka paikka on ihan tien vieressä. Sai kelvata. Eihän siitä mene kuin kymmenen autoa päivässä näin ruuhkasesonkina.

Paikassa on kai varjoa keskipäivällä, mutta oli jo iltapäivä kun sain maton paikoilleen. Siinä oli tuskastuttavan kuuma. Lehti jota olin ajatellut nautinnollisesti lukea päätyi suojaamaan kasvoja paahteelta. Uh. Torkuista ei voinut puhua. Pitänee yrittää huomenna uudestaan sellaisena hetkenä kun mattoon osuu varjo.
Tämä verkkomallinen riippumatto ja postikorttityyny tulevat muuten Elsan lempituolin kauppaan, mutta en ole vielä ehtinyt laittaa niitä "hyllyyn". Kiinnostuneet voivat toistaiseksi ilmoittautua suoraan sähköpostitse tai tällä foorumilla... Laitan ne nettisivuille kun ehdin...

It's been 31°C this last week, actually it's been hot since Midsummer (June 26th). 

Meanwhile indoors...

En tajua ollenkaan. Ei nyt kuulu etsiytyä aurinkoon vaan pitää lojua sisällä villamatolla.

6 comments :

 1. Sulla on sentään paikka, johon viritellä. Itse olen miettinyt, kehtaisiko viritellä Espoon keskuspuistoon... Olisi sopivat puutkin jo katsottuna, ei muuta kuin niiden väliin köllimään.

  Oikeasti tuo villamattorötkötys olisi kyllä paljon parempi vaihtoehto näillä keleillä. Tai työnteko, meillä on aika sopiva lämpötila toimistolla. ;)

  ReplyDelete
 2. Olisivat ilmatieteenlaitokselta tulleet mittaamaan tänne, kun pihamittari näytti 38 celsiusta. :D Mittarini tietoihin ei kyllä kannata satavarmasti luottaa. :) Jalkapohjat ainakin kuumenivat.

  Villamatto saattaa paras paikka. :)

  ReplyDelete
 3. Ooho! Kyllä kai 38 on ihan mahdollista, viime hellepäivinä ja tuulettomassa paikassa. Onneksi juuri nyt taivaalla on vähän pilveä varjostamassa, vaikka mittari on edelleen 28:ssa. Yöllä kuulin yhden kaukaisen jyrähdyksen ja vettä oli tullut hitusen sademittarin pohjalle.
  Voi Kolloa, hänen pitäisi saada vetää uikkarit jalkaan (punaraidalliset, henkselilliset?) turkin sijasta.
  Jenni, minusta Espoo voi sen verran sponsoroida asukkaidensa hyvinvointia että sallii riippumaton ripustamisen kuumimmaksi kaudeksi. Voit aina puolustautua sillä, ettei se ole pysyvä rakennelma. Siis jos joku tulee penäämään rakennuslupaa ;-)

  ReplyDelete
 4. oh poor hot kitty! At least he/she has a sweet rug to sleep on!!

  PS--move over--I want room on that hammock!!!! :-)

  ReplyDelete
 5. Sisällä se on nukuttava...nyt tuli vielä ällö kosteus kuumuuden lisäksi ja keuhkotulehdus. Tulis jo viileempi!

  ReplyDelete
 6. Hi S. Speck, yes I love that rug - my grandparents bought it in Morocco sometime ovar half a century ago. It's woollen and jolly good; much better than modern flimsy rugs.
  The hammock is far too hot in the afternoon sun. Today I tried it for midday coffee break. That was perrfect! Shade and sweet smells of wildflower meadow. And at the moment it's vacant since I'm in by the computer ;-)

  Voi suloinen Sulo, parane pian!

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!