Sunday, 13 November 2016

Arvonnan voittajat

Kirja-korvakoru-siemenarvonta on suoritettu! Arvoin numerot sekä blogin että facebookin kautta kommentoineiden kesken satunnaisella numerogeneraattorilla.
Voittajat ovat seuraavat:

Hannah: Dan Rosenholmin kirja (hannah voitti myös edellisessä arvonnassa, mutta sepä vasta epärehellistä olisi, että voitto diskattaisiin sen takia)
Saraheinä: kissakorvikset
Kivimäen emäntä: Viherseinät-kirja
Riina: Luonnonkosmetiikka-kirja
Taina Kilpi: Parsakirja
Cheri: karstaohdakkeen siemenet

Nyt tarvitsen osoitteita, jotta saan palkinnot postiin. Hannahin ja Cherin osoitteet minulla on jo, mutta Saraheinä, Riina ja Taina Kilpi; lähetättekö osoitteenne sähköpostiini saila(at)elsanlempituoli.fi

Onnea voittajille!

Pojat onnittelevat painin ja pesun merkeissä.

Ilouutinen: pakkanen on lauhtunut, joten ruukut ja kipot on voinut kantaa takaisin parvekkeelle. Passiokin saa olla siellä niin kauan kuin ollaan suunnilleen plussan puolella. Soppakulhosta pilkistää syyssahramin piippoja ja murattisyklaamin lehdenalkuja!
Iloista kasvattelua kaikille muillekin, pienestä piiposta on marraskuussa suuri ilo!

28 comments :

 1. Oih, ihanat piipot! Sulla on lähes kevättunnelma. Onnea voittajille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kevättunnelmaa pitää aina olla ;-) Mulla on myös narsissitaulu jatkuvasti seinällä muistuttamassa keväästä, ja vastikään ostin keltakirjavan koltun.
   On todella ylellistä tarkastella nousevia piippoja tähän aikaan.

   Delete
 2. Voi ilo! Kiitos tuhannesti, yritän hoivata karstaohdakkeita hellyydellä. Nyt vain paikkaa miettimään. Lohtupiippoja parempaa ei olekaan tähän aikaan, täällä kukkivat ainoastaan pelakuut salin ikkunanurkassa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onnittelut! Voi, nyt täytyy varoittaa: luulen karstaohdakkeiden selviävän mainiosti ilman paapomistakin - mulla ne ovat onnistuneet tekemään siementaimia jopa nurmikolle, mihin ei moni kasvi pysty. Ekana vuonna tulee lehtiruusuke, lehdissä on hauskoja nypyjä, joista tulee joku krokotiilin iho mieleen. Siitä taimet on helppo tunnistaa. Tokana vuonna sitten nousee kukkavarsi, ja seuraavana vuonna on siementaimia joka paikassa ;-)
   Kukinnan jälkeen kukkavarret jäävät koristeellisesti pystyyn talven yli. Kuivuneita kukintoja voi todellakin käyttää karstana, niissä on sellaiset väkäset.

   Delete
  2. Kiitos ohjeista, taidan kylvää ne kasvimaan taakse, ei taida peuratkaan tykätä karstoista :)

   Delete
  3. Ne pirulaiset maistelee kaikkea, on mun pihalla purreet poikki myös karstaohdakkeen kukkavarsia... mutta kyllä niitä on myös jäänyt pystyyn, onneksi. Ei ne varmaan kaikkia syö!

   Delete
 3. kiitos kiitos Saila - saan siis ainakin yhden joululahjan, sillä säästän kirjan pukinkonttiin!

  hannah

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sinulla on satumainen tuuri - kannattais ehkä lotota ;-)

   Delete
 4. Onnittelut voittajille! Harmi etten itse ehtinyt osallistumaan.

  ReplyDelete
 5. Onnittelut voittajille!
  Enpä ole tullut ajatelleeksi, että sään laihtuminen helpottaa syyskylvöjä. Jos lumihanki mataloituu, pääsen helpommin kiikuttamaan kylvöpurkkeja alapihalla. Erinomaisen positiivinen näkökulma tuleviin vesikeleihin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta, aina löytyy positiivinen näkökulma.

   Delete
 6. Onnittelut voittajille.
  Meillekin ovat luvanneet suojaa. Harmittelin että lumi sulaa. Sitten ajattelin juuri sinua että onhan se hyvä kun sellaiset jotka ei lumesta pidä saavat nauttia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi miten kauniisti ajateltu, ja tuo on hyvä näkökulma, että aina on joku, joka tykkää, oli lunta tai ei, tai hellettä tai ei.

   Delete
 7. Onnittelut voittajille.
  Ei niitä kymmenenasteen pakkaasia varmasti kukaa ikävöö, mutta vois ny kuitenki pysyä miinuksella, ettei just saatu lumisuaja taas häviääsisi. Pakkaaset tuloo kuitenki kohta takaasi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi, mutta entä jos ei tulekaan ;-)

   Delete
 8. Ihanaa, korvikset ovat tosi kivat :) Kiitos paljon!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tajusin vasta nyt, että enpä ole vielä muistanut käydä onnittelemassa voittaneiden omissa blogeissa... tuli vähän kiire eilen. Hyvä, että huomasit voittaneesi! Muista lähettää osoitteesi sähköpostilla.

   Delete
 9. Onnea voittajille!

  Tuo soppakulho on tosi ihana, oikein jäin tiirailemaan ja niin vain pieni murattisyklaamin hento lonkero sieltä nousee! Se on terapiaa sielulle, jotain uutta versovaa! Onneksi pakkanen lauhtui, lunta en kaipaisi enää ollenkaan!

  Ihania nuo pojat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nousevia piippoja ja lonkeroita on niin kiva katsoa. Nyt viileällä parvekkeella ei kasvua oikein tapahdu, mutta parempi niin kuin ylipitkiksi venähtäneet varret.
   Ihanaa tosiaan että lauhtui, ja kissat nyt ovat aina ihania - rapsutukset teidänkin pojille.

   Delete
 10. Ettei ihan tavallinen hernesoppa padassa porisekaan... Tarmonpesältä näyttää ja iloa jaat sen kuvalla muillekin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyiiiii, hernesoppaa :-D Inhokkiruokaa... juu, tässä kulhossa porisee jotain todella paljon paljon parempaa!

   Delete
 11. Oi, oi! Kylläpäs ilostuin moisesta onnettaren suosiosta!
  Kiitos! <3
  Ihanan toivoa herättävä soppakulho sulla! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onnea, ja innostavia kauneudenkokkailuhetkiä!
   Toivosoppaa, juu :-)

   Delete
  2. Kiitos Saila, kirja löytyi postilaatikosta äsken. :)
   Näytti aivan ihanalta, mutta alkoi harmittamaan kun maan peittää lumi eikä saa kasveja resepteihin. Jotain aioin kuitenkin heti kokeilla. Ei muuta kuin kaupan yrttiosastolle. :)

   Delete
  3. Samaa minäkin ajattelin! Haluaisin järjestää pienen jalkakylpysession kohta viikonlopuksi kylään tulevan ystävän kanssa. Mutta hitsi, mistä jotain ruusun terälehtiä keräisi tähän aikaan :-D
   Neulasista muuten saa virkistävää kylpymateriaalia, en tiedä, oliko siitä kirjassa mainintaa... niitä ainakin löytyy, tosin eivät ole niitä tuoreita pehmeitä juuri nyt.

   Delete
 12. Voi ihanaa, että voitin tuon kirjan! Olen juuri viherseiniä kovasti miettinyt puutarhaan. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva juttu, että voitit, onnittelut!

   Delete

Kaunis kiitos kommentista!