Friday, 18 November 2011

Uutta Elsan lempituolissa

Maatessani osteopaatin pöydällä en tiennyt, että saaren rantaan oli kaikessa hiljaisuudessa karahtanut lavallinen kaunista tavaraa. Ystävällinen saarelainen oli ajanut traktorillaan lavan pihalleni. Voi miten ihana yllätys! Siellä minä jo mietin, että pitää soittaa Tanskaan ja kysyä, missä lähetys viipyy – kun yleensä paikallinen kuljetusfirma ilmoittaa tavaran tulosta, tai viimeistään yhteysaluksen pojat.
Tällaisia huikean kauniita verkkokupuja oli yhdessä laatikossa. Pikku ruukussa on muuten puksipuun pistokas, otin niitä toissa vuonna, sillä tarvitsen sadoittain pukseja muotopuutarhan aitoja varten. Hyvin juurtuivat, mutta kasvavat hyyyyviiin hitaasti!

Toisessa laatikossa oli vanhanajan saippuakippoja. Nämä tuotteet ja paljon muuta uutta löytyy Elsan lempituolista.

Lämmintä viikonloppua! Nyt ovat povanneet pakkasta lauantain ja sunnuntain väliseksi yöksi tännekin. Tämä kakkuvuoassa pakastimessa jäädytetty sammalkranssi on pitänyt muotonsa kauniisti, vaikka jää sulikin. Siitä tuli sammalkakku.
Pitäkää itsenne ja toisenne lämpiminä!


17 comments :

 1. Onpa kätevä taideteos tuo sammalkranssi! Toivottavasti se pitää muotonsa pitkään.

  Ihana on myös verkkokupu, ja saippuakupista tulee ihan mummila mieleen :-) Pitääkin käydä vierailulla Elsan luona.

  Hyvää viikonloppua!

  ReplyDelete
 2. Ihania tavaroita. Voi Saila! Sinun pitää useammin muistuttaa meitä lukijoita näistä aarteista mitä Elsan puodista löytyy.

  Mukavaa viikonloppua sinulle ja pojille!

  ReplyDelete
 3. Kiitos ihanista kommenteista! :-D Vai pitää alkaa mainostaa. Olen niin huono markkinointi-ihminen, suorastaan surkea. Enkä ollut ehtinyt päivittää nettikauppaani koko syksyn aikana, niinpä siellä oli vielä jotakin "hyllyissä", mikä oli myyty loppuun. Niin että ei siinä paljon kannata mainostella.

  Intopii; Sammalkakun tekeminen on varmasti lapsistakin hauskaa! (Vinkki) Se on nopeaa ja tulos on hauska. Tunkekaa vuoka täyteen materiaalia, täyttäkää vedellä ja viekää ulos/pakastimeen.

  ReplyDelete
 4. Hehheh, meidän Saaripalstan lukijoiden täytyy vissiin ottaa Elsan lempituolin linkki / mainos omille sivuillemme, että saat vähän boostia myyntiin :-D

  ReplyDelete
 5. Kääk! Sittenhän mun pitäis alkaa maksaa provikoita! Tai lahjoa muuten. (Niinku, askarteluvinkeillä jne...)

  ReplyDelete
 6. samoin sinulle ystäväinen<3
  jaana

  ReplyDelete
 7. Hyvää viikonloppua sinulle, minulta. Ja Väinöltä Ransulle ja Mustille... kuitenkin..:)))

  ReplyDelete
 8. Kiitos Jaana ja Tuija, rapsutukset suloisille koirakavereille!

  ReplyDelete
 9. Kaunis saippuateline! Miten hyvä idea tuo jäädytetty kranssi. Pitääkin kokeilla. Mukavaa viikonloppua, siellä saaristossa on varmaan tunnelmaa tällaiseen vuodenaikaan!

  ReplyDelete
 10. Kiitos Ilona H ja Amalia! Jäädytän tuollaisia kransseja oviin, laitan vain nauhan kranssin ympäri, vaan nyt ei nuo pysy jäässä. Mutta kaunis tuo on puutarhapöydälläkin, tai kiven päällä. Sateessa varmaan menettäisi muotonsa, mutta nyt ei ole satanut (paitsi ensi yönä kai).
  Täällä on rauhallista tähän vuodenaikaan! Kun on leuto syksy, niin mökeillä käydään kiitettävän pitkään. Se tuo vilinää aina viikonlopuksi, mikä on mukavaa hiljaisuuden vastapainoksi. Ettei tarvii niitä samoja naamoja katella koko ajan ;-) Ja pitääkin muistaa laittaa pihavalot, pimeyden uhmaamiseksi!

  ReplyDelete
 11. Ihania esineitä!! I LOVE!!!!
  /Nina

  ReplyDelete
 12. Tuo kranssi on hieno idea! Saippuakuppia, tuollaista (ilman seinäkiinnitystä), etsin monta vuotta eri kaupoista, mutta nyt olen jo ostanut muunlaisia alustoja... näääääh :-/

  ReplyDelete
 13. Isovanhempieni entisellä kesähuvilalla oli melkein juuri tuollainen saippuakippo, se on ihanan nostalginen malli.

  ReplyDelete
 14. Jossain minunkin muistoissani on tuo samainen saippuakippo. Ihastuttavia tavaroita olet taas saanut putiikkiisi, sulla on pettämätön linja näiden kauniiden esineiden suhteen ;)

  ReplyDelete
 15. Kiitos Maria :-) Sinulla on hyvä maku ;-)

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!