Tuesday, 29 November 2011

Tervetuloa Naisten joulumessuille

Nettikauppani Elsan lempituoli osallistuu Naisten joulumessuille. Ne pidetään Helsingissä, Katajanokan Wanhassa satamassa 2.–6.12. Messut ovat avoinna joka päivä klo 10–18 paitsi itsenäisyyspäivänä 10–17.

Tapahtuman käsityöluonteen vuoksi myynnissä on ainoastaan itse tekemiäni asioita eli neuleita ja lankaa, saippuoita ja koristeita. Olen paikalla koko messujen ajan, tule reippaasti nykäisemään hihasta!

Elsan lempituolin pöytä löytyy keskikäytävän päässä oikealla puolella olevasta avarasta F-hallista heti ovesta tultuasi vasemmalla.

Tervetuloa viihtymään, paikka on luonteikas, tunnelma lämmin ja myytävänä on toinen toistaan hienompia tuotteita!

My web shop Elsan lempituoli is at the Old harbour Christmas fair in Katajanokka, Helsinki 2–6 December. Warm welcome!

22 comments :

 1. Voi mahoton, että olis ihanaa päästä paikalle! Jos pääsen, niin varmasti tulen nykimään hihasta:)

  ReplyDelete
 2. Kiitos! Mäkin tuun jos vain suinkin ehdin/pääsen :)

  ReplyDelete
 3. Kiitos kutsusta! Olispa ihana päästä...pahus kun tää Oulu on niin kaukana tai onko se Helsinki kaukana? :D

  ReplyDelete
 4. Jenni ja Naukulan Mamma; Kivakiva!

  Vaahtera-Maria; Niin, joku tässä kumminkin nyt on kaukana! :-D

  ReplyDelete
 5. No en mä tuu kun Ransu ja Musti ei ole kuitenkaan mukana!

  Vitsit, olisi mukava tavata, mutta oma viikonloppu menee pohjosempana. Harmittaa etten pääse.

  ReplyDelete
 6. Olisikin tosi kiva päästä käymään siellä, mutta miten olenkin sellaisen työn itselleni hankkinut, että ikinä ei pääse osallistumaan mihinkään kivaan. Nyt on risu- ja havutöitä vähän enemmän kuin ehtii tehdä ja kesälläkään ei voi lähteä minnekään kun pitää kerätä niitä mansikoita. Onneksi talvella pääsee Lappiin!
  Oikein mukavavia messuilupäiviä sinulle!

  ReplyDelete
 7. Vai olisivat Musti ja Ransu houkutuslintuina(!) He eivät ehkä viihtyisi kovinkaan hyvin tai pitkään messuilla ellei siellä olisi ohjelmassa jotakin hiirenpolkkaa tms.

  Ymmärrän, tähän aikaan vuodesta taitaa kaikilla olla omat kiireet, ja joillakin on niitä ympäri vuoden ;-) Onneksi pääsee joskus rauhoittumaan Lappiin tai muualle, ja ihmisvilinään meno ei muutenkaan ehkä ole sitä kaikkein antoisinta rentoutumista. Itse ainakin huomaan, että messupäivien jälkeen olen aivan poikki enkä halua tavata enää yhtään ketään (paitsi kissapojat).

  ReplyDelete
 8. Olispa kiva tulla moikkaamaan...Mietintämyssy päähän...:)

  ReplyDelete
 9. Naisten joulumessut on tosi kiva helsinkiläinen Itsenäisyyspäivän tienoon traditio. Olen jonkin aikaa harkinnut tuollaista korpolaista lammastaljaa. Eihän se tarkan määritelmän mukaan mikään käsityö ole:), mutta aina kannattaa kysyä. Tuotko messuille myyntiin myös lampaantaljoja?

  ReplyDelete
 10. Tuija, olisi kiva tavata! Tule moikkaamaan jos pääset paikalle!

  Otto Kulta; Voi harmi, en ottanut yhtään taljoja mukaan kaupunkiin. Kyllä kai siellä myyjäisissä joku taljojakin myy, muistaakseni. Mutta kun ne vievät melkein koko myyntipöydän verran tilaa! Yritän kysyä jos joku tuttu olisi vielä tulossa kaupunkiin ja voisi tuoda pari taljaa mukanaan, epäilen kyllä mutta onhan se mahdollista. Jätän sitten viestin blogiisi jos näin onnistuu.

  ReplyDelete
 11. Oi on vähän liian pitkä matka.
  messulla on kiva käydä.
  Hyviä messupäiviä sinulle!♥

  ReplyDelete
 12. Kiitos, Saila! Jep, tilaahan ne vievät ja ovat muutenkin logistisesti hankalia, en tätä tullut ajatelleeksi. Ja jos näin ei onnistu, niin nettikauppa pelittää varmaan.

  ReplyDelete
 13. Hei kaikki Puutarha Ystävät!
  Olen haaveillut löytäväni listan jossa suomalaiset puutarhablogit löytyisivät kasvuvyöhykkeet mukaan. Siitä olisi hyötyä, etenkin meille haastavammilla vyöhykkeillä eleleville, mutta se olisi myös hauskaa ja opettavaista. Ja ehkäpä samalla vyöhykkeellä olevat puutarhablogistit voisivat innostua järjestäämään tapaamisia keskenään tai osaavat auttaa ja vinkata hyvistä tapahtumista. Tartu haasteeseen, lisää oma puutarhasi listaan oikean kasvuvyöhykkeen alle ja halutessasi laita linkki tälle sivulle omaan blogiisi!

  Linkki PUUTARHABLOGIT VYÖHYKKEITTÄIN LÖYTYY TÄSTÄ: http://karolinanpuutarha.blogspot.com/p/suomalaiset-puutarhat-kasvuvyohykkeen.html

  Hei, en ollut varma oliko puutarhasi jo listassa mutta tässä vielä kutsu jos ei ole ja kutsu koskee kaikkia suomalaisia puutarhablogeja joten kerro mielellään eteenpäin!

  ReplyDelete
 14. Kiitos Sylvi!

  Otto Kulta; Juu, nettikauppa pelittää mutta en pääse nyt lähettämään tilauksia reiluun viikkoon kun olen messuhommissa.

  Karolina; Kiitos! Laitoin jo oman blogini sinne mutta toivottavasti jokunen lukija tulee tätä kautta lisäämään bloginsa listallesi.

  ReplyDelete
 15. Hyviä myyntejä ja hauskoja päiviä Helsingissä. Poikkeile korttipajalla, jos rakonen jää...

  ReplyDelete
 16. Kiitos! Päivät taitavat olla niin täysiä, kun iltaohjelmaakin on siunaantunut, että katsotaan mihin muualle ehdin.

  ReplyDelete
 17. Kiitos kutsusta!

  Yritän todella tulla. Kuten olen yrittänyt jo x-monena vuonna. Nyt kuitenkin olen 90-prosenttisella varmuudella siellä lauantaina! Pyysin jo kälyäkin mukaan :-) Toivottavasti nähdään.

  ReplyDelete
 18. Ihanaa jos pääset Intopii!

  ReplyDelete
 19. Hei! Yritän päästä maanantaina pistäytymään!

  ReplyDelete
 20. Kiva juttu, toivottavasti nähdään!

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!