Thursday, 3 December 2009

Talven tulo etenee

Ulos unohtunut kuuppa sai jääkuorrutuksen

Oli tarkoitus näin joulukuussa laittaa tekstejä ja kuvia päivittäin, joulukalenterin tapaan, vaan vuorokausi lipsahti jo kolmannen päivän puolelle... En siis lupaile mitään, yritän vain.

Kun muutama päivä sitten uutisissa luvattiin Pakastaa! oikein huutomerkin kera, nousivat odotukset. Huurretta ja riitettä on havaittavissa. Kohta kissapojat pääsevät pyydystämään pakastettua myyräpaistia.

Närhi pohtii, miten parhaiten pääsisi ottamaan muhkean palan talipallosta

2 comments :

  1. Huurteiseen aamuun oli hieno herätä. Aamun sininen hetki oli upea; ajelin halki lakeuksien, puut ja pellot oli huurteesta valkoisina, iso kuu mollotti taivaalla, radiossa jouluradio (joskin laulujen sijaan kuului ennemminkin rahinaa ja kanava katosi joka välissä)... tunnelma oli huima!

    ReplyDelete
  2. Ooh... olen ihan kade. Itse asiassa täytyy myöntää, että olen vielä viikonlopun yli kaupunkiasioissa. Kuvat olivat parin vuoden takaa, mutta kuvastavat hyvin tämänhetkistä säätä.
    Täysikuu on hieno, voin vain kuvitella miten hieno siellä lakeuksilla... Itse ajoin tänä aamuna auton huoltoon Espoossa Kehä 3:n tuntumaan. Ei voi oikein verrata!

    ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!