Friday, 4 December 2009

Hearts


A crystal heart for a Hippeastrum
Sydän ja kristallipisara sulostuttavat amarylliksen vaasia


Hearty welcome for the door
Tuunasin rautalankasydämestä ja jämähelmistä ovikoristeen


My favourite symbol, with the square and cross, is the heart. There just isn't enough love and heartfulness in the world.

Christmas is a good time to remember the elderly, children and animals alike and try to make the lives better for those who cannot choose for themselves. It is our responsibility to take care of our fellows.Sydämellistä aikaa
Joulu erityisesti on sydänten aikaa. Koti, elämämme sydän, koristellaan kauniiksi. Lähimpiä muistetaan erityisellä lämmöllä. Samalla on hyvä muistaa, että maailmassa on paljon pikku sieluja, jotka eivät pääse valitsemaan itselleen mieluisaa tai edes elämisen arvoista elämää.

Moni vanhus, lapsi ja eläin kärsii huonosta kohtelusta, kodittomuudesta tai yksinäisyydestä. Jos jokainen aikuinen, joka pystyy, tekisi yhden sydämellisen teon tässä kuussa, vaikka kuinka pienen, parantaakseen kanssaihmisen tai -eläimen oloa, olisi tyytyväisinä sykkiviä sydämiä enemmän.

4 comments :

 1. Kauniin ovikoristeen olet tuunannut! Kumpa sydämellisyys saisikin levitä koristeista tekojen tasolle itse kunkin matkaajan elämässä.

  Itseensä on niin helppo käpertyä ja sulkea silmänsä näkemästä muiden avuntarvetta ja hätää. Kaikkien maailman murheiden edessä sitä tuntee kuitenkin niin suurta voimattomuutta, että silmien sulkeminen tuntuu ainoalta vaihtoehdolta.

  Mutta noiden pienten sydämellisten tekojen tekemisessä taitaa piillä koko ihmisenä olon idea. Pienistä puroista muodostuu suuret virrat ja sitä rataa. Kiitos ihanasta tekstistä!

  ReplyDelete
 2. Kiitos itsellesi Maria!

  Juuri tuossa piilee minustakin se auttamisen salaisuus, koska ikinä ei kaikkeen voi vaikuttaa, eikä ole tarkoituskaan. Jonkun toisen auttaminen on taas kolmannen henkilön tehtävä, tai mahdollisuus.
  Ihan pieniä juttuja ei pidä väheksyä!

  ReplyDelete
 3. :)

  Meillä muuten on joulukoristeet vieläkin varastossa. Tänään piti hakea mutta ei sit muistettu. Vielähän tässä kerkii..

  ReplyDelete
 4. No mutta. Kuinkas paremmin juhlistaa itsenäisyyspäivää kuin hakemalla joulukoristeet. Ja jos ne unohtaa, on aina seuraava päivä. Ei tässä mitään kiirettä vielä ole. Joulun pitäisi olla nimenomaan RAUHOITTUMISEN aikaa.
  Rauhallista itsenäisyyspäivää!

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!