Friday, 2 November 2012

Muistakaa myös leikki

Mamma otti esiin lankoja ja omin heti pörröisen vaaleanpunaisen. Sillä oli kiva leikkiä siihen asti, kunnes mamma otti esiin kameran. Siis eihän raavas mies voi leikkiä pinksulla mohairpallolla koko kansan edessä.

Muina miehinä aloin suorittaa pedikyyriä.

Hohhoijaa. Mamma hei.

Mutta siis, muistakaa myös riittävä leikki.
Terveisin
Ransu

Remember to play too, but there's a limit to how much a sturdy mancat wants to be seen playing with fluffy balls of pink yarn. (Off camera is another matter).

26 comments :

 1. No onhan pedikyyri nyt monin verroin miehekkäämpää!! Mutta kyllä on Ransulla mukava lempiväri :)

  ReplyDelete
 2. Pätee myös ihmislapsiin ja aikuisiinkin. Pikkupäikkärit ja hieman leikkimielisyyttä jokaiseen päivään;)

  ReplyDelete
 3. Ransun väritys sointuu kyllä hyvin pinkkiin lankakerään. (Voisiko olla niin että mancat-Ransussa on hieman metroseksuaalisia piirteitä, mutta niitä ei haluta näyttää kaikille?)

  ReplyDelete
 4. Inka; Oli niin söpön näköistä että oli pakko ottaa kamera esiin.

  Pioni; Juu, terveellistä toimintaa kaikki tyynni!

  Myrsky; Niin sointuu, ihanasti! Hyvin analysoitu :-D

  ReplyDelete
 5. Siun mammas yrittää nyt keljuilla siun kustannuksella. Pinkkiä pojille, kamoon hei, ainakin kannattaa murjottaa iltapalaan asti. -myrtti-kolli-

  ReplyDelete
 6. Kiitos Myrtti-kolli! Lopetin murjottamisen koska mamma kaatoi lempiraksuja kippoon.
  RANSU

  ReplyDelete
 7. Niinpä ei sitä käskystä leikitä.
  Kamera on ihan hiveä kun se tuo esillä vaikka mitä.♥
  Mukavia leikkipäiviä Ramsulle kun kamera häipyy näkyvistä.♥

  ReplyDelete
 8. Ransu, toi lankakerä sopii sun sävyihin ;) Miten ois vaikka pieni myssy tuosta, ehdotapa mammalle...

  Bongasin sun kolumnin Maalla -lehden joulunumerosta! :) "Siis mitä... Tääl on Sailan joku kolumni." "Ai minkä Sailan, se Oma piha -Sailan?" "Ni."

  ReplyDelete
 9. Sylvi; Ehkä teilläkin ovat pojat samanlaisia, että heti lopettavat touhun kun kamera otetaan esiin?

  Tiina; Niin sopii, siitä voisi tosiaan tehdä vaikka sen myssyn, siihen tarttis kylläkin laittaa reiät noille jättikorville.
  Juu, viime vuosina en oikein ennättänyt muualle kirjoittamaankaan, kun olin OP:n toimituspäällikkönä, vaikka olinkin freelance-päällikkö.

  ReplyDelete
 10. Eikös just tosi miehet voi hyvin käyttää pinksua?! Täällä vastataan: Kyllä voi!

  ReplyDelete
 11. Niin, siis kyllähän Välimeren maiden miehet, jotka kai hyvinkin miehekkäinä itseään markkinoivat, käyttävät usein esim. pinksuja paitoja. Mutta että viikinki...?

  ReplyDelete
 12. Ah miten hyvin pinkki sopii Erään Ihanan Herran turkin sävyyn! <3

  ReplyDelete
 13. Herralle voisikin neuloa tuosta jotakin oikein miehekästä ;-) Nyt tuo kerä ei tullut vielä käyttöön, vaan kaivelin lankalaatikosta muuta väriä.

  ReplyDelete
 14. Voi teitiä hyväntuulisia, Saaripalstalaisia :)
  Mukavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 15. Ransuakin vähän hymyilyttää tuossa viimeisessä kuvassa.

  ReplyDelete
 16. Voi apua, kissakuvia! :D Olen ehkä ennenkin kommentoinut tätä samaa, mutta siis kerrassaan suloista! En tajua, miten kissajutut pysäyttävät joka kerta! :D

  ReplyDelete
 17. Hei, täälläpä on kaikki ihanan blogin elementit, kissa, puutarha ja sisustus. Oikkeestikko sinun tekemä kirjakin..? Wau, hattua nostan! Tervetuloa vastavierailulle :)
  t Helena ja Blackie

  ReplyDelete
 18. Liisa T; Kissoilla on sellainen ominaisuus :-)

  Alwaro Black Winner; Tervetuloa! Kiitos, juu Oman pihan suunnittelu on kirjoittamani ja seuraava kirja on kovaa vauhtia valmistumassa. Tulen vastavierailulle kunhan ehdin, nyt eletään vähän hektisiä päiviä.

  ReplyDelete
 19. Mekin tykätään lankakeristä. Meijän Mökö-mummi on antanu meille ihan omat kerät. Pinkki on nätti väri. Sopii myös meille miehille.

  Sun äippäs on hulvaton, meille sadeviitat á la Herlokki Sormunen ja Watsoni, vai mikkä niitten etsivien nimet ny olikaan. Hah hah haa...

  ReplyDelete
 20. Onnea tänään 5-vuotiaalle blogille!
  Hyvää jatkoa toivotellen ja uutta kirjaa odotellen -

  hannah

  ReplyDelete
 21. Ransu, oot niin hienovarainen ja vertauskuvallinen! Tosi runollinen tapa kertoa, et mun nenä ja varpaat on pussattavan ihanat <3 Noi elämänohjeet on kans viisaita, meen heti varmistamaan riittävää lepoa.

  Terkuin Unna Tuutikki

  ReplyDelete
 22. Tuuliset Pojat; No mutta tehän olette ihan kuin S.H. ja W!

  Hannah; Ohoh, no mutta kiitos! Enpä ole koskaan muistanut juhlia blogin merkkipäiviä, hyvä kun pysyy perässä ihmisten sellaisissa. Täytyypä juhlistaa!

  Ella; Mammaaaa mä tuun tähän... SIIS UNNA! ♥ Tossa täydellisessä lankakerässä kulminoituu sun pörröisyys, pehmeys, suloisuus ja nenätassu-söpöys ♥ ♥ ♥
  Makoisia unia pikku kreivittärelle! ♥
  RANSU

  ReplyDelete
 23. Voi Ransua, kiva kuulla että haltsaa pesikyyrin, meidän tytöt tosi tarkkoja siitä! Ihana tuo vaaleanpunainne kerä, ihmekös, että herra tykkää siitä!

  ReplyDelete
 24. Tuo kerä oli kiva kvyt ja pörröinen, johon kynsi tarttui houkuttelevasti. Kissojen puhtaudenpitoa on mukava seurata! Olisinpa vain itse yhtä ahkera tekemään jalkahoitoja.

  ReplyDelete
 25. Kiitos tästäkin muistutuksesta, Ransu! Meilläkin Ruska muistuttaa samaa. Ruskasta on tullut ihan entinen leikkisä itsensä, kun pentuja hoitaessaan hän oli vastuuntuntoinen ja huolestunut kissaäiti. Ihan kuin eri kissa. Pennut kyllä silloinkin leikkivät Ruskankin edestä.

  ReplyDelete
 26. Hauskaa kuulla, miten Ruska on ollut eri rooleissa, laittanut eri hatun päähän pentujen kanssa ja nyt kun saa taas nauttia leikityksestä yksinoikeudella ja ilman vastuuhuolia. Keinutuoli kaatuilee varmaan taas ;-)

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!