Saturday, 4 September 2010

Syyskuun kalenteripoika

September calendar boy – Ransu, who truly dislikes heat, is glad the summer is over. A true Skogkatt, Forest Cat.

Ransu rakastaa sitä, että kesän helteet ovat turvallisesti ohi. Nyt kelpaa retkeillä luonnossa. Mustikin on hieno metsäretkeilijä, joka hiippailee pantterimaisesti loikkien ja puihin kiipeillen. Mutta Ransun värit sointuvat syksyiseen metsään aivan täydellisesti. Metsäkissa!

18 comments :

 1. Voi, näitä ihania pörröisiä kisuleja. Miten suloisia...<3
  Minä näin tänään tuossa naapuripellolla ihan valkoisen kissan.Oman koirulini vetelee hirsiä tällä hetkellä kaikki ketarat ojollaan joka suuntaan..
  Hyvää viikonloppua.
  -Tuija-

  ReplyDelete
 2. Ihania ovat, kaikki karvakuonot! Ransuhan on saanut nimensä Pikku Kakkosen Ransusta, jota hän kovasti muistuttaa... Paitsi että on ehkä vielä enemmän Karvakorva! Rapsut Väinölle ja leppoisaa lauantai-iltaa!

  ReplyDelete
 3. Ransu näyttää kerrassaan upealta metsätaustaa vasten. Värit tosiaan sointuvat luontoon aivan kuin oikealla villieläimellä :)

  ReplyDelete
 4. Ransu on niin upea kissa, en muista koskaan nähneeni noin upeaa kissaa!

  ReplyDelete
 5. Valpas tarkkailija Ransu! Myös Mustille terkkuja!

  ReplyDelete
 6. Hei Saila,

  Osaatko neuvoa Pääseekö Ahvensaaresta Kaidalla Haapalaan ja päinvastoin näin syksyllä. Lauttaportaalista en löytänyt yhtään lähtöä.

  Millä ja minne Ahvensaaresta pääsee syksyllä?

  t.Hannu

  ReplyDelete
 7. Hei Saila, löysin aikataulun...eli Falkö joka menee Nauvoon. Tiedätkö voiko joko Ahvensaaren laiturin viereen tai Nauvoon jättää Auton.

  Olen menossa Ahvensaaren lähelle tuttujen mökille.

  t.Hannu

  ReplyDelete
 8. Ransu onkin oikea mini-ilves! Se on Maailman Hienoin Norjalainen Metsäkissa Ikinä. Minuakin jaksaa sykähdyttää miten kaunis se on, varsinkin luonnossa. Raidallisten kisujen raidoissa on niin samaa kuin ilveksissä, jaguaareissa ja muissa pedoissa, vain minikoossa. <3

  Hannulle tiedoksi: Kaita kulkee vain kesällä, ja se on ohi kuten huomasit. Falköllä Nauvosta tai Norrskatasta (pari lossia eteenpäin), auton voi jättää Nauvossa kirkon viereen, Norrskatassa tai Ahvensaaressa laivarantaan.

  ReplyDelete
 9. Minä olen Ransun kanssa samaa mieltä: Ihanaa että helteet ovat ohi ja tulee syksy ja ensimmäiset pakkasaamut. Syksyn myötä elämä jotenkin rauhoittuu. Tosin kesä on ihanaa aikaa muuten, kunhan mittarin lukemat pysyy n. 20 asteessa. Ransussa on jotain "ilvesmäistä".

  ReplyDelete
 10. Kiitos kehuista! Olen pieni koti-ilves. Nyt on kiva kun on sopiva lämpötila riehua ja seikkailla. ei tarvitse etsiä mahdolisimman viileää alustaa ja viettää siestaa koko ajan.
  RANSU

  ReplyDelete
 11. Kiitos oikein paljon Saila:-)

  ja kaunista syksyä sinne saareen...

  ReplyDelete
 12. Komiat on kissat ja ihana saaripalsta!

  ReplyDelete
 13. No johan nyt, kävin juuri tänään tutustumassa Naukulan blogiin jonkin toisen blogin kautta, ja ihastelin sinun kauniita ja hassuja tyttöjä. Telepaattista!

  ReplyDelete
 14. Sitä varmaan :) Minä olen täällä käynyt kurkkimassa jo hetken.

  ReplyDelete
 15. Hei, voi että, olit ilmaantunut lukijaksikin :-) Tervetuloa, miu mau!

  ReplyDelete
 16. Jee, vihdoin näen syys-Ransun ihan isolta tietokoneen ruudulta! Viikonloppuna ihailin häntä vain kännykän kautta, eikä sitä kautta voi edes kommentoida.

  Ihan mahtavia kuvia ja tietenkin mahtava Ransu. Mäkin haluan oman mini-ilveksen meidän takametsään ilvestelemään. :) Mikään ei kai ole kauniimpaa kuin pörröturkkinen Ransu syysmetsässä, vai onko muka?

  ReplyDelete
 17. Ei ole kauniimpaa nähty.
  terveisin
  RANSU

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!