Wednesday, 22 September 2010

Forest cat

Nothing much more beautiful than an autumnal forest... well, a matching cat to go with it.

Jos metsään haluat mennä nyt... tam-ta-dam...ta-dam

Ransu rakastaa metsälenkkeilyä. Lähdimme etsimään sieniä, mutta olen siinä vähän huono. Katselen kauniita maisemia, otan kuvia ja ihailen Ransun sointumista metsän väreihin. Pitäisi katsoa vain jalkoihin.

Kunnon metsäkissana Ransu käy pisulla sammalpedillä.

Edessä suuri kanjoni.

Onpa tää syvä rotko.

Hui, hai, loikka vaan ja sitten jatketaan!

15 comments :

 1. Todellinen metsäläinen! Hiljaa ja varovasti tutkistellen menettekin. Notkeasti ylittyvät kanjonitkin! Eikös ollutkin nautinto samoilla pitkin metsiä ja kuunnella hiljaisuutta ja luonnon ääniä!

  ReplyDelete
 2. Ihana Ransu...!
  Ihan kun se venyttelisi tuossa viimeisessä kuvassa. ;=)
  Ransu nauttii varmaan yhtä paljon noista metsäretkistä kuin sinäkin.Jotenkin ihanaa kun kissan ei tarvitse kökkiä sisällä koko päivää. Mun ystävällä on kaksi kissaa ja niitä käy välillä tosiaan sääliksi kun eivät pääse ensinkään ulos.Mutta kaupungissa ja taajama-alueella se on vähän vaikeaa päästää kissaa ulos, ettei saa ihmisten vihoja niskaansa, vaikka mullakin olisi niille kyllä töitä...:=) nääs hiiret tanssii välikatossa silloin tällöin...kisuli olisi hyvä olla hätistelemässä niitä pois.
  ;=)
  Aurinkoista viikon jatkoa.

  ReplyDelete
 3. Me tosiaan nautiskellaan metsästä Ransun kanssa. Musti ei suostu lähtemään tihkusateeseen, muuten sekin lenkkeilee, mutta silloin kuuluu säännöllisin väliajoin miu, miu - Musti pitää huolta ettei yhteys häviä.
  Ransu saattaa unohtua omiin touhuihinsa ja sitten kuuluu mauuuu jostain vähän kauempaa. No enhän minä kauas ole kumminkaan ehtinyt.

  Kyllähän sisäkissat sopeutuvat sisäelämään hyvin. Silti, on ihanaa voida tarjota niille täysipainoista kissaseikkailua. Kaupungissa en uskalla päästää vapaana ulos liikenteenkään takia.

  ReplyDelete
 4. Toistan itseäni: IHANIA KUVIA JA IHANIA JUTTUJA!! Mä en kestä! Olen ihan myyty!!! Ransu märkänä sanomalehdellä - voiko sen söpömpää olla???

  Halit teille kaikille!
  R&T

  ReplyDelete
 5. Ihana Ransu :) salojen väsymätön samoilija.

  Pistin kiertoon sellaisen hauskan blogijutun, käyhän kurkkaisemassa lokiani.

  ReplyDelete
 6. Ransu on ihana pörröinen kisuliini, metsäkissa selvästi, kun viihtyy metsässä, tutkimassa paikkoja, oikeesti en kyllä tiedä, mitä rotua on hän, mutta ihana ♥
  Korppoossa ilmeisesti asuu hän, kerran olen käynytkin ajelulla siellä saaristossa ja Nauvossa, komeita paikkoja, asuin silloin Turuus :)

  ReplyDelete
 7. Teeppäs seuraavaksi jonkinlainen eläin/luontokirja, senverran hienoja kuvia sulla on vaikka kuinka. Varsinkin nuo kaksi enimmäistä on aivan upeita, mahtavat värit - Ransusta puhumattakaan!

  ReplyDelete
 8. Upeita kuvia! Näiden jälkeen kyllä tekee mieli lähteä metsään! Naukulan likat tosin pääsevät vain ulkotarhaansa, mutta sielläkin voi kyllä seikkailla. Pimeällä vähän pelottaa mitä sieltä sisälle tuovat... Kohta laitan siis tarhan ympärille jouluvalot jotta jotain näkisi.

  ReplyDelete
 9. Onpa ihana kuvasarja rotkon ylityksestä ; )
  Sammalmetsä on näin syksyllä niin kaunis... ihan lempparini.

  ReplyDelete
 10. Voi kiitos kaikille ihanista kommenteista!
  R, Ransu märkänä sanomalehdellä on ehkä kaikkein söpöintä... tai sitten se kun se tulee peiton alle kylkeen ... tai kun se tulee aamulla pussailemaan... tai...
  (Rapsuterkut T:lle!)
  Kiitos S, käyn HETI kurkkaamassa!
  Ransu on tosiaan norjalainen metsäkissa, vaikka joskus kutsun myös turska- tai tonnikalakissaksi tai Kuopion torikissaksi (erityisen mieltynyt muikkuihin). Korppoon Ahvensaaressa asutaan. Kyllä täällä on hienoa, on! Kauniiden valokuvien ottaminen ei ole vaikeaa kun luonto on ihan uskomattoman kaunis. Sammalmetsä tihkusateessa on aivan smaragdinvihreä ja pörhöllään.

  ReplyDelete
 11. Mainioita kuvia Ransun metsäseikkailusta! Rohkeasti loikkaa yli rotkojenkin kuin suurempikin kissapeto olisi asialla :)

  ReplyDelete
 12. :-)
  Rotko ei kyllä ollut mahdottoman suuri, mutta onhan Ransu toisaalta aika pieni. Kun omaan nenään metsä tuoksuu hyvältä, ei voi edes kuvitella miten mielenkiintoiselta se tuntuu kissan monin verroin tarkemmassa nenussa.

  ReplyDelete
 13. (Ransu halusi vielä käydä sanomassa seuraavaa:)
  ...‚˝ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

  ReplyDelete
 14. Niin kauniita kuvia! Miten kovasti tekisikään mieli tallustella noilla kosteilla sammalilla!

  ReplyDelete
 15. Susanna, toivon että sinun uudella asuinpaikalla on yhtä kauniita metsiä lähimaastossa. Helppokulkuinen sammalmetsä on niin ihanan ihmisystävällinen.

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!