Monday, 8 October 2012

Juhlaviikon loppupuolen tunnelmia

Syntymäpäivä-, nimipäivä, eläinten päivä- ja eläinten viikko -juhlahumua on jatkunut lähes viikon. Juhlakalu on uupunut.

We had a birthday party for Ransu on Saturday. He has had an exhausting week and the World Animal Week goes on for another two days. How will he cope?

Ransun synttäreitä oli lauantaina juhlimassa muutama kissatäti, tai siis kissamielinen ihmistäti. Juhlista ei tullut otettua yhtään kuvaa, mutta kuvasin jälkikäteen vieraiden tuomia lahjoja. Ransu sai uuden Wubba-lelun, nyt niitä on sekä kaupungissa että saaressa. Tänä aamuna seitsemältä heräsinkin Wubban kulkusen iloiseen kilinään!
Toinen vieras toi siskonsa neulomat upeat lapaset, niissä on Ransun sävyjä eli täydelliset ovat. Voi kiitos!

Pitääkö näitä nyt just esitellä? Siis mulla oli pehvanpesu kesken.

Poseeraus.

Se varmaan sit riittikin.

Pesun jälkeen tulee vähän rennompi poseeraus.

Kyllä tää on ollut rankkaa. Mutta muistakaa, että eläinten viikkoa juhlitaan vielä kaksi päivää!

23 comments :

 1. Hyvä Ransu! Letkeää elukkaviikkoa nyt ja tulevaisuuteen! Tosi hienot lapaset, tyylikkäät värit!

  ReplyDelete
 2. Epäilemättä on ollut rankka viikko juhlien suhteen. Jospas vielä kaksi päivää jaksaisitte juhlia. Teidän täytyy tsempata toisianne: "Jaksaa, jaksaa!" Toinen hyvä vaihtoehto on ottaa päikkäri yhdessä. Aivan upeat lahjukset saitte:)

  ReplyDelete
 3. Tykkään kovasti tuosta ensimmäisestä kuvasta!

  ReplyDelete
 4. Tillariina; Kiitos!

  Myrsky; Täytyy yrittää kestää nyt urheasti ;-) Todella kivat tuomiset oli!

  AnnaW; Yhteispotretti ;-)

  ReplyDelete
 5. Voi Ransu parkaa, juhliminen ottaa koville!

  ReplyDelete
 6. Kyllä. Onneksi Ransu osaa myös rentoutua tarpeen tullen ;-)

  ReplyDelete
 7. Pöyheä sankari osaa ottaa rennosti juhlaviikoillakin :)

  ReplyDelete
 8. Mahtavat lahjat! Meillä on kaikki wubbat sellaisia likaisen kelta-vihreitä jaloistaan. Niistä on imetty kissanmintut pintaan... :D

  ReplyDelete
 9. Cheri; Ransu tietää, että juhlaviikkojen väliohjelmistoon tarvitaan jotakin pehmeää ;-)

  Elina; Eikö ole superkauniit tumput? Hmm, meillä ei kumpikaan wubba ole osoittanut värinvahtumista, kai siksi kun ne ovat niin uusia. Mutta tänään yllätin Ransun kaivamasta kong kickeroon täytteitä taas ulos ja syömästä niitä, lienee taas aika hankkia uusi... ei ne kauaa elä, kun yksi oikein puree ja riuhtoo niihin reiän ja sitten alkaa vetää hampailla sisälmyksiä ulos.

  ReplyDelete
 10. Mukavia lahjoja ja hienosti esitettu Ransulta.
  Oikein reimuisaa eläinten viikkoa sinne teille!.

  ReplyDelete
 11. Upeat lahjat, Ransunväriset tumput on tosi söpöt ja toi wubba -mielenkiintoinen. Onkohan taas pojille tullu traumaa, kun ei meillä tolaisa leluja ole, huoh. Mukavaa juhlaviikon loppua!

  ReplyDelete
 12. Ransun ilme on kieltämättä väsynyt, mutta onnellinen! Ainakin näin uskoisin :) Siinä haaveilevan näköisenä miettii josko tädit pian tulisiva takaisin höpöttelemään järkeviä :D

  ReplyDelete
 13. Kiva, että tykkäsit lapasista, ne ovat olleet valmiina minulla jo pitkän aikaa eikä ole vielä sopivaa kohdetta löytynyt lapaslahjalle mutta nytpä löytyi! Sopivat kyllä todellakin Rsansun väritykseen ja myös kuvassa näkyvään laukkuusi.

  ReplyDelete
 14. Sylvi; Kiitos, samoin teille, mukavaa viikkoa!

  Pirkko; Kiitos, samoin teille! Ehkä teidän pojille ei parane näyttää näitä postauksia? Meillä ei oikein lelujen tuloa voi estää, kun kaikenmaailman tädit ja kissatytöt niitä tuo ja lähettelee!

  Mamma N; Kiitos vain aamuherätyksestä ;-) Uskon myös, että Ransu haaveilee seuraavan tätikaravaanin saapumisesta - mitä pikemmin sen parempi! Saisi taas höpötyksiä ja niitä masurapsuja.

  Auli; Kiitos vielä kerran, nuo ovat uskomattoman kauniit, rakastan tuota mallia kaikissa väreissä missä olet sitä tehnyt! Osallistuin joskus blogisi arpajaisiin ja toivoin noita, mutta vasta nyt onnisti ;-D
  Tuo pikkuinen laukku on oikeastaan vanha ensiapulaukku jossa on laastareita, mutta minulla on monta laukkua johon lapaset sopivat! Ransusta nyt puhumattakaan.

  ReplyDelete
 15. No on teillä ollut hieno viikko! Ja jatkuu yhä. Ei ihan kumma, että alkaa jo vähän ramaista...

  Mukavaa loppujuhlaviikkoa teille kaikille!

  (Tuo sinun uusi otsikkokuvasi on sitten mainio: näyttää siltä, kuin olisit virkannut gurkörtit kiinni tuohon, mikä se sitten onkin tuossa taustalla. Ihanan näköinen!)

  ReplyDelete
 16. Ihana Ransu ♥
  Ihanana oleminenkin on kyllä varmaan raskasta :)

  ReplyDelete
 17. Intopii; Tuo on kuule osa Thaimaan lippua... jossain vuoden takaisessa (noin ehkä?) Oma Pihassa on koko lippu, noihin ulkomaanjuttuihin kun alettiin alun perin kuvata kukkaisia lippuja ja se homma on ollut mun kontolla. Siinä on oikeasti tätini häälahjaksi aikoinaan saama sellainen virkattu kannatin, jossa roikkuu tarjottimet seinällä ja laitoin noita kukkia sen päälle, punaisissakin raidoissa oli kai jotain kukkia, en nyt muista mitä.

  Suvikummun Marja; Ransulla on aika rankkaa, vaikka en ole huomannut, että se kauheasti valittaisi. Silloin se valittaa jos ei paijailla ja leperrellä tuntiin, se on liian pitkä tauko!

  ReplyDelete
 18. Kaunis kissa! Oikeen kuninkaallinen. Ihania sormustinkukkia ja vaaleanpunaisia unikkoja noissa edellisissä kuvissa.... Mullakin on vaaleenpunainen kausi menossa -tosin vain sisätiloissa, koko olohuone vähän siihen sävyyn..Namiväri!

  ReplyDelete
 19. Ihanat ja lämpöisen näköiset vanttuut! Missä toinen juhlakalu? Liian uupunut poseeratakseen, kenties :)

  ReplyDelete
 20. Ihanat lapaset, ihana Ransu!!!!

  ReplyDelete
 21. Paksu Leidi; Jaa että kuninkaallinen, Ransu on sellainen vähän hassu pörrökasa, joka keksii jekkuja. Vaaleanpunainen on hieno väri ja sointuu kauniisti myös miehekkäisiin kissoihin ja koiriin!

  Tiina; Musta juhlakalu ei ole niin linssilude ja asetu niin näkyville paikoille esittelemään sulojaan ;-) Musti vetää usein päikkärit koritalonsa uumenissa eikä siitä sieltä saa tarkkaa kuvaa edes se Erkki.

  Jaana; Niin on :-)

  ReplyDelete
 22. Ransu osaa ottaa juhlaviikon oikealla asenteella; pitää rentoutua joka hetki,kun se vaan on mahdollista :)

  Lapaset sopivat hienosti yhteen Ransun värien kanssa;ootte sitten talvella yhteen sointuva pari,kun olette ulkoilemassa.

  ReplyDelete
 23. Ransu osaa ottaa rennosti vaikka keskellä lattiaa ja kulkuväylää ihan ongelmitta ;-)
  Olemme talvella samikset sitten, jee!

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!