Tuesday, 11 January 2011

Jatkoa

Ehkäpä Naukulan Mamma oli oikeassa äskeisessä kommentissaan edelliseen juttuun: Ransun ilmeissä näkyy kiintymystä omaan ihmiseen. Nämä kuvat on otettu heti sen jälkeen, kun edellisen jutun viimeinen, muikeailmeinen kuva otettiin.

Rapsutushetki jatkui. Kyllähän tässä näkyisi olevan varsin tyytyväinen kissa. Itseensä tyytyväinen? "Oon mä niin vastustamaton". Tyypillinen kissa!

17 comments :

 1. Sen oikea suupieli on ylöspäin :) Se hymyilee. Kissat hymyilee ihan oikeesti. Oon vakuuttunut siitä. Silmillään ja suullaan.

  ReplyDelete
 2. Eli siis vasen ;) Mulla on vähän vielä hakusessa kumpi on oikee ja kumpi vasen.

  ReplyDelete
 3. Mikä onkaan ihanampaa kuin molemminpuolinen rakkaus <3! Kyllä se Ransu nauttii mammanpoikana olostansa ja Musti kans :) !

  ReplyDelete
 4. Mamma nauttii kans mammanpojista, mutta se lienee ihan sanomattakin selvää. Kai kissat sitten osaavat hymyillä suullaankin; ainakin silmillään, kun ne menevät tuolla lailla viirulle!
  Tiina: oikea ja vasenhan on AINA oikein, se riippuu katsojasta nääs :-)

  ReplyDelete
 5. Hän nauttii huomiosta, ihana:)

  ReplyDelete
 6. Ransun omahyväisen hurmaavasta hymystä tulee ihan mieleen tämä kaveri: http://img11.nnm.ru/3/1/3/a/9/313a95961790e0d849233b092a2acf48_full.jpg

  Ainakin suupielet ovat yhtä tyytyväisen näköiset ja silmät samanlaisilla viiruilla :)

  ReplyDelete
 7. Niin mahtavia ilmeitä Ransulla :) ja niin kissamaista. Meidän kissapojilla on ihan samanlaisia ilmeitä, kun niitä hoivailee. "ai että mä osaan olla niin hyvä rapsutettava..." ja usein toistuva tiedoston tallennus on selkärangassa, kiitos näppäimistöllä unia ottavien kissojen!

  ReplyDelete
 8. Ransulla on nautinnollinen ilme - hymyilevä kissapoika! :)

  ReplyDelete
 9. No heh Ella, kuin kaksi marjaa! Ettäs löysitkin...
  Oletko tietoinen jostakin salaperäisestä suunnitelmasta? Ransu työnsi juri vihellellen ruudullisen pussukan eteisen kaappiin, ja kun tutkin sitä, löysin bussilipun Tampereelle...?

  ReplyDelete
 10. Moi, mä oon Ransu. Mä olen onnellinen kissa!

  Ihana, ihana ilme!

  ReplyDelete
 11. Ja kiitos muillekin kommenteista, on ne vaan niin ihania noi kissat!

  ReplyDelete
 12. Tyypillinen kissa, niimpä ♥
  Kyllä oli tosi tuima ilme siinä edellisessä postauksessa.
  Mona on samanlainen :D ja varmaan useimmat kissat :D
  Ai kun Ransu nauttii nyt ♥

  ReplyDelete
 13. Epäilyttävää... Nyt kun muistelen, läppärin näytöllä oli eilen auki karttahaku kyljysravintoloista lähellä kohdetta Tampere ja suljetuista välilehdistä löytyi bussiaikataulut keskustaan. Täytyypä tiedustella Unna-neidiltä, miksei aamupala maistunut?

  ReplyDelete
 14. :-D Nyt kaupasta tullessa kävin ostamassa pojalle kyljyksiä. Kyllä maistuu! (mutta eihän se kerro mitään josko niitä on syöty myös viime yönä, Tampereen suunnalla).

  ReplyDelete
 15. <3 Zepalle, rapsutuksia otetaan vastaan myös kaikilta uusilta kivoilta tädeiltä ja sediltä keitä en tunne entuudestaan. Niinku tänään yks setä tossa rappukäytävässä. Eiku siis sen mä olin antanu rapsuttaa joskus ennenki.
  RANSU

  ReplyDelete
 16. Kyllä on Ransulla tyytyväinen ilme,kun rapsuttaa♥,Junnukin tykkää rapsuttamisesta♥

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!