Friday, 1 March 2013

Osallistumme karvapehvahaasteeseen

Kissanpäiviä sijaiskodissa -blogi lanseerasi oivallisen kissanpehvahaasteen. Koska tämä on lempiaihe, päätimme heti osallistua! Mutta eilen emme voineet tästä kirjoittaa, kun huoli sairastuneesta Myrsky-kissasta oli niin kova. Nyt Myrsky-huippukollin olo kohenee sijaiskodissa ja voimme taas keskittyä olennaiseen eli kissanpehvoihin.
Kuvausyritys 1, josta ilmenee, että Ransu on aikamoinen huiskahäntä. Kuvassa näkyy vilahdus untuvaisia pussihousuja, mutta halusimme tarkemman otoksen ja mielummin ilman edessä viuhuvaa häntää.

This is a post on cat butts, or on trying to photograph them.

Ai mitä, mamma? Haluat kuvan mun TAKApäästä?

Ei kun nyt pussataan! (KLOP, Ransun otsa osuu kameraan)

Mutta sitten kärsivällisyys palkitaan! Onnistunut pehvaotos!

Oliko hyvä? Mamma, anna pusu ja ruokaa!

Mustin pehvaotos on tyypillisestä Mustin nukkuma-asennosta. Tästä näkyy, että Musti käyttää valkoisia kalsareita ja että iho on vaalea. Musti tuulettaa mielellään kalsareitaan.

Jatkan vielä kylppärin ovi -teemalla. Kuinkahan monta postausta yhdestä ovesta voi saada aikaan?
Ystävän kertoma juttu huolimattomasta siivoojasta, joka oli jättänyt kylpyhuoneen oven kiinni koko päiväksi toi viimein idean käyttää tämä pari vuotta sitten hankittu kyltti. Ostin sen silloin joulun jälkeen alesta, kyltti oli muuten kaunis, mutta siinä toivotettiin hyvää joulua. Koska en pidä joulusta, en halua mitään esineitä missä toivotetaan jouluja, ja muutenkin kaikenlaiset sisustustekstit ärsyttävät minua aika lailla. Mutta tässäpä teksti joka tulee tosi tarpeeseen, nimittäin vieraat melkein aina sulkevat kylppärin oven vessassa käytyään, joskus jopa toiset kissanomistajat. Mutta kun kissojen vessa on kylppärissä, niin ovi täytyy pitää auki!
Maalasin pohjan kahteen kertaan, jotta vanha teksti peittyi kunnolla ja sitten tekstin toisella maalilla päälle, ja kissojen silmät vielä sinivihreällä. Toivottavasti ovet nyt pysyvät kissoille auki eikä kukaan joudu pidättelemään hätää koko päivää.

Lopuksi toivotamme vielä pikaista paranemista Myrskylle!

26 comments :

 1. No kappas! Tuohan on oiva kyltti. Pitäisi varmasti saada tännekin. Itse vessahan on jo kyltitetty kuten ehkä muistatkin?

  Paljon parantavia ajatuksia Myrskylle tältäkin suunnalta. Kyllä huoli blogiystävästä on ollut suunnaton.

  ReplyDelete
 2. Hehee, ihania peppuja + muita karvakehon osia :)

  ReplyDelete
 3. Kiitos toivotuksista Saila ja pojat♥ Kiva kun osallistuitte haasteeseen.

  Ja wow! Upeat harmaat villahousut! Eihän vain Ransu ole enää dietillä, sillä kovin kapoiselta pylly näyttää? Nyt lisää ruokaa Ransulle;)

  Ja entäpä nuo Mustin silkkikalsarit, ne vasta ovatkin hienot. Ja täytyyhän niitä tuulettaa. Meilläkin harrastetaan sitä.

  ReplyDelete
 4. Mitä pehvoja ja kylttejä, vau!

  ReplyDelete
 5. Hienot karvaiset perät :)

  ReplyDelete
 6. Voihan pehvakarvat miten hyvät kuvat :) Ilmeet Ransulla, mahtavat! Mustin tuuletus on muuten kans tosi hieno, eipä ole kai aiemmin kalsareita esiteltykään? Elli kans tuulettelee just noin, siitä asennosta on myös hyvä venytellä.

  Mukavaista viikonloppua!

  ReplyDelete
 7. Mullakin on komee peffa! Saadaanko me koirat osallistua haasteeseen? kysyy Marski.

  ReplyDelete
 8. And the winner iiiiissss...

  !!

  ReplyDelete
 9. Hauska kyltti, meilläkin on näitä "kissan tarpeita" -kylttejä ollut monelaisia, esim. Laitan pönttö kiinni -kyltti on meillä tarpeen pentujen vuoksi :)).
  Joo pehvahaaste on hyvä ja haasteellinen . Täytyy osallistua jos löydän sopivan kuvan arkistoistamme
  -Helena ja Blackie-

  ReplyDelete
 10. Mamma N; Tuollainen kyltti olisi hyvä joka kissatalouteen. Ei ole kissan laatikossa olevista kylteistä apua jos laatikolle ei pääse :-/

  Tylsä Mörökölli; Niin on :-)

  Myrsky; Jaahas. Ransu onnistuu joskus näyttämään hoikemmalta kuin joskus toiste. Luulen, että poika on loppuikänsä jonkinlaisessa ruokamääräntarkkailussa, sillä se on varsinainen kulimaristi. Harrastus on syöminen.

  Elina; Niin :-)

  AnnaS; Eikö olekin :-)

  Inka; Kiitos! Ei ainakaan kovin usein ole Mustin kalsareita esitelty, enkä ole ihan varma siitä, kuinka soveliasta pastorin kalsareita edes on esitellä.

  Sirpa ja Kollo; Kiitos! Mallit kiittävät.

  Pike & Marski; Koirat saa varmasti osallistua, sillä olen kuullut myös kahdesta mäyräkoirasta, jotka haluaisivat olla mukana!

  Zepa; Hmm, niin. Kuka? Ehkä Myrsky julistaa sen haasteen päätyttyä.

  Helena ja Blackie; Pentujen kanssa on kaikenlainen varovaisuus tarpeen! Näin isot kissat kuin Ransu ja Musti tuskin enää pönttöön mahtuisivat :-D
  Teillähän on niin monta somaa pientä pehvaa nyt! Ja jokunen vähän isompikin, jossa voisi vaikka vilahtaa komeat pallit ;-)

  ReplyDelete
 11. Oi, onpas komeat karvapehvat, Ransulla villaiset pussihousut ja Mustilla silkkikalsarit. Meillä on vielä haasteeseen kuva ottamatta.

  ReplyDelete
 12. No niin, sitten vain tähtäämään, jos Ruska suostuu!

  ReplyDelete
 13. Mitä pehvakuvia! ;) Meillä on vielä ottamatta eikä ole koskaan tullut otettuakaan tästä kuvakulmasta kuvia! :)

  Kyltti on muuten hieno ja paikallaan, sillä yleensä ihmisillä on tapana laittaa vessan ovi kiinni automaattisesti.

  ReplyDelete
 14. MITÄ?! Ei koskaan otettu pehvakuvia! No johan on, vakava puutos ja aukko kuva-arkistoissa.

  ReplyDelete
 15. Mahtavat pehvat :) Nuo Mustin silkkipöksyt olivat kyllä aikas yllätys! Tajusin just, että itämaiset ei harrasta lainkaan tuota pöksyjentuulettelua noin, oho.
  Tuo kyltti on mainio. Meillä on vessan ovenvälissä muovijalka, jotta sitä ei saa kiinni mutta aina siltikin välillä joku sen laittaa. No, toinen hiekkaboksi on kodinhoitohuoneessa, joten ei suurta hätää;)

  ReplyDelete
 16. Uuu- mallikkaasti karvapehvailtu! Ja totta kai pastorin kalsarit ovat valkoiset ja hyvin tuuletetut, muuta ei sovi epäillä! :D

  Tähän housuvillahaasteeseen taitaisi löytyä sopivia kuvia tätikissoistakin (ja jos ei ole, otetaan!).

  ReplyDelete
 17. Pirkko; Ehkä itämaisilla on niin ohuet kalsarit ettei tarvitse, Mustilla kun on maatiaisten tapaan tuuheasti aluskarvaa. Onneksi kissojen vessassakäynti on teillä turvattu, Kissat voivat aina siirtyä B-suunnitelmaan :-)

  Ella; Kyllä, pastorilta ei muuta odottaisikaan. Nyt ehdottomasti tätikissojen pehvat kehiin, ja sen jälkeen oikein kuvasarja Unnan pehmoisista pumpulipöksyistä!

  ReplyDelete
 18. Mainio kyltti ja ihanat pussihousut ja valkoiset alkkarit :)

  Me tultiin tänään maalta ja Nappi naukui koko matkan, perillä kaupunkiasunnossa se syöksyi suoraan hiekkalootalleen! Reppana pissahätäisenä koko reissun :(

  ReplyDelete
 19. Onne argipäeväks,
  kurkkaa blogiini,
  yllätys odottaa.

  ReplyDelete
 20. Myrskyllä paranemisia!
  Meillä vessan ovi on aina auki, koska se on Kallen huone. Jos ovi on joskus kiinni, rapsuttaa Kalle ovea käskevästi ja tuijottelee taaksepäin - että "nyt ÄKKIÄ auki tämä ovi"! Tällä viikolla meillä kävi remppamiehiä pikakäynnillä vaihtamassa jotain suodatinta ja Kalle ei ollut moksiskaan ovella, mutta sitten kun miehet menivätkin vessaan sai hän kamalan raivarin! Meikäläistä ei haitannut, mutta Kalle puolusti omaa reviiviriään.
  Mutsi sanoo, että pitäis ottaa kuvai meidänkin söpöpeffoista, mutta en tykkää ajatuksesta.

  ReplyDelete
 21. Mitähän mahtaisi meidän Hiltunen tykätä,kun alkaisin sen ahteria zoomailemaan ;D

  No,Ransulla ainakin on komeaa arsenaalia näytettäväksi :)

  ReplyDelete
 22. Miten sinun kissapojat suhtautuu kun vaihdatte saaresta kaupunkiin ja päinvastoin..?

  ReplyDelete
 23. Perjantaina sain kirjasi haettua postista ja suunnilleen luettua sen. Täytyy vielä monet kerrat palailla kirjaan ja ihastella kuvia ja lueskella ideoita :).
  Mukavaa kevään jatkoa!

  ReplyDelete
 24. Sesse; Eikös ole :-)

  Jaana; Voi, mutta sepä hienoa ettei pissannut autoon. Jännityskin voi pissattaa, vaikka ei varsinaista hätää olisikaan.

  Rva Pioni; Ihanaa, käyn katsomassa!

  Sulo; Voi Kallea! Teidän pehvakuvia olisi kiva nähdä. Ehkä veljet suostuu jos et sinä.

  Katja; No mutta, täytyy kokeilla, Hiltusenkin pehva kehiin :-D

  ia; Ne ovat tottuneita. Kerrostalossa on tietenkin tylsää, mutta kaikkeen tottuu. Ne ovat kotonaan heti kun pääsevät perille ja koppien ovet aukaistaan. Marssivat ruokakupeille yleensä ensimmäisenä. Saaressa päästän ne suoraan autosta ulos ja Musti tekee pihakierroksen, Ransu seuraa minua sisälle.

  Multasormi; Kiitos! On hyvä olla strategiat valmiina heti kun lumet sulaa ;-)

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!