Monday, 15 November 2010

Marraskuun kalenteripoika

Musti, miehekäs urhea pantteri, joka lähtee mukaan hakemaan posteja rannasta vaikka sataa. Mammaa ei vaan jätetä. Jos se vaikka lähtee laivalla ja jättää meidät tänne, sitä pitää vahtia!


Parasta on tietysti jos ei sada.

Sadepäiväreissun jälkeen on kaikki märkää.

Kyllä pantteri kuivaa sen...


...minkä syksy kastelee. *Huokaus.*

16 comments :

 1. Voi toi toinen kuva. Olen ihan heikkona Mustin selkään. Aina kun näen sen, meinaan pakahtua kun en pääse silittämään! Musti on mun unelmamies. :D

  ReplyDelete
 2. Musti, meillä minä aina mamman mukana postia hakemassa sekä roskia viemässä. Täytyyhän jonkun varmistaa etteivät nää mammat eksy! Tinka

  ReplyDelete
 3. Hyvä Tinka, mammat kaipaa varmasti opastusta etteivät lähde ajatuksissaan jonnekin ihan muualle!
  Jenni, ajattelinkin vähän sinua kun laitoin tuon kuvan Mustin selästä... etkä ole ainoa. Lehtemme taittajakin tuntuu olevan heikkona Mustin selkään. Musti on sellainen lihaksikas ja jäntevä, lämmin, silkkinen ja ystävällinen... Kun käden laittaa Mustin selälle, hän useimmiten sanoo kur!
  Oikeastaan tämä taittaja oli ihastunut Mustiin jo pentuna, silloin Mustin pallopäähän ja kapeisiin hartioihin. Kieltämättä nuoret kissat on siinä vaiheessa varsin hellyyttäviä, kun pää on isompi kuin hartiat. Nyt Mustista on jo kasvanut ÄIJÄ.

  ReplyDelete
 4. Ja Jenni; niin sitä saattaa käydä kun oma mies huitelee työmatkoilla koko ajan! Kohta sulla on kotona mustis.

  ReplyDelete
 5. Hieno Kalenteripoika! Naukulan likat sanovat kur, kur kur <3

  ReplyDelete
 6. Oi, likat! Kur, vaikka en ihan tiedä. Likat vähän pelottaa ja arveluttaa mua.

  ReplyDelete
 7. Unnakin toteaa useimmiten "kur!" hipaisusta :)

  Mustihan on oikea fitness-kissa! Kiiltävän musta silkkiturkki vielä korostaa pantterin jäntevyyttä entisestään, vau <3

  ReplyDelete
 8. On se komea! Vaikka Mustilla on alkanut olla talvimasua viimeiset 2 vuotta, kun talvella ei huvita lenkkeillä niin kovasti. Olen yrittänyt jumpata, kun Musti makaa selällään sängyssä, pyöräilyliikettä takajaloilla esimerkiksi, mutta Musti ei koskaan jatka itse siitä mihin minä lopetan jalkojen pyörittämisen.

  ReplyDelete
 9. Pöh, ei Mustin masu näy, kun julkaiset kuvia vain sen ihanasta lihaksikkaasta SELÄSTÄ! :)

  Mulla voisi kyllä olla kolme mustista kotona, jos Mustis tulisi meille ja koko ajan vain silittelisin sitä ja odottaisin kurinaa. Mutta on meidänkin kaikilla pojilla hienot selät!

  ReplyDelete
 10. Juu, ehkä tässä on vähän ollut sellaista edullisen kuvakulman valintaa kyseessä.
  No hyvä että teillä piisaa hienoja selkiä ;-)

  ReplyDelete
 11. Voi niitä söpöläisiä...Mustihan on melkein saman näköinen kuin neito kisuli Adalmiinan Helmessä, oli Minni nimeltään. Niin musta että osassa kuvia oli vaan pimeä möykky valkoista vasten. Hauska kissa!
  Ei Kata aikaisemmin ole ollut kiinnostunut mun jutuista, mut nyt ihan tän vuoden aikana on hänenkin ajatusmaailmansa muuttunut, hän täyttää tammikuussa 21 v. niin se vaan aika tekee tehtävänsä, joskus naurattaa kun muistan hänen sanoneen minulle, ettei KOSKAAN hommaa mitään vanhaa roinaa kotiinsa...ja hups heijaa meikäläisen perunakapat alkoivat ekaksi kiinnostamaan...;=) heh..heh..nyt tuntuu olevan jo paljonkin yhteistä.
  Otatko muuten kissa mukaasi aina kaupunkiin vai jäävätkö he joskus saareen.?

  Mukavaa viikkoa teile kaikille sinne.

  ReplyDelete
 12. Niin... ei koskaan pidä sanoa ei koskaan. Meidänkin äiti haukkui minua ja siskoa kun teineinä katsoimme paljon telkkaria, "kaikenmaailman urheilua töllötätte". No, nykyään äiti itse katsoo mm. kaikki jalkapallon Ranskan liigaottelutkin :-D

  Mustia on tosiaan vaikea kuvata, kun piirteitä ei meinaa saada näkyviin, ihan niinkuin sysimustilla ihmisillä, vain silmänvalkuaiset näkyvät (tai Mustin tapauksessa viinirypälesilmät). Vai Minni... sopisi, Musti ja Minni! Pitäisikö alkaa hieroa treffejä...
  Kissat matkustavat melkein aina mukanani kaupunkiin, ainoastaan silloin jos olen poissa vain pari päivää ja täällä on joku naapuri tai eläinystävällinen (muunlaisia en kelpuutakaan) rakennusmies hoitamassa. Ulko-ovessa on kissanluukku, mutta sitten pitää jättää vielä ovi eteisestä sisälle auki. Näin talvella talo jäähtyisi, kun eteinen on lämmittämätön.
  Mutta en minä itse pärjää ilman kissapoikiani, olisin huolesta mykkyrällä jos en tietäisi mitä heille kuuluu. Ikävästä olen kumminkin mykkyrällä jos olemme erossa.

  ReplyDelete
 13. Oi Musti, sää oot niin lihaksikas ja kaikkee *lips!*

  ReplyDelete
 14. Kaunis notkea musta pantteri, ihana ♥

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!