Wednesday, 3 November 2010

Klassikkoleikki

Viikonlopun ajan poikia hoiti taas alakerran kiltti täti, jolla itsellään on Espanjasta tuotu José-löytökissa. Taas oli kissapojille ilmestynyt uusi lelu, lisäksi ruokakipoissa oli merkkejä kalafileistä, joita täti oli kisuilleni valmistanut. Minulle hän oli tuonut espressokupin huomattuaan, että juon espressoa. Ja kylppärin peilit oli pyyhitty puhtaiksi. Mitähän vielä... Hän oli lisäksi käynyt vähintään pari kertaa päivässä huomattuaan, että Musti viihtyy parvekkeella tuntikausia, niinpä täti tuli aina monen tunnin päästä takaisin sulkemaan auki jättämänsä parvekkeen oven.
Vaikka toin hänelle Pietarin-tuliaisia jäi taas tunne, että sain häneltä enemmän kuin mitä itse annoin. Vaikka vastustan antamisen ja saamisen (ja kaikenlaisen muunkin) laskelmointia, olisi kiva antaa kunnon korvaus hyvästä hoidosta. Toisaalta, hän ehkä itse nauttii kun saa olla avuksi. Toivottavasti voin tehdä vastapalveluksen. Kesällä, kun hän kävi kotipaikkakunnallaan Kauhajoella, en ollut kaupungissa hoitamassa hänen Josétaan.
Onneksi pojilla ei ole ollut tylsää. Onhan heillä omat leikit ja painit, mukaanluettuna vanha kunnon lakananvaihto-operaatio, joka jokaisessa kissataloudessa tunnetaan.

Kiinnostava möykky

Trying to get the sheets changed

10 comments :

 1. Kyllä on hauskoja kuvia kissaleikeistä sinulla otettuna,tuosta ne tykkäävät,kun saavat ihmetellä,että mikä siellä lakanan alla liikkuu:D.Mukavaa Keskiviikkoa sinulle♥

  ReplyDelete
 2. Onni on...
  mukava ja luotettava hoitotäti!

  ReplyDelete
 3. Oikea aarre moinen hoitotäti :)

  Hauskoja kuvia pojista avustamassa lakananvaihdossa, hyöty on ilmeinen! :D

  ReplyDelete
 4. Häkellyttävän kiltti hoitotäti! Kyllä hän varmaan nauttii hoitamisesta, kun näkee noin paljon vaivaa.

  Noissa hauskoissa lakanakuvissa taas ei ole yhtikäs mitään häkellyttävää toisen kissanomistajan silmin tarkasteltuina. ;)

  ReplyDelete
 5. Hienoa, että pojat päättivät vaihtaa lakanat emännän reissatessa ;) ! Kilteille hoitotädeille kaikki kunnia! Hyvä, että avuliaisuutta löytyy. Täällä apujoukoissa ovat olleet kiltit naapurit (jotka muuttavat kohta pois) ja Mamman vanhemmat.

  ReplyDelete
 6. Olet varamaan oikeassa tätin suhteen, hänestä on kiva olla avuksi ja onneksi maailmassa on vielä sellaisia ihmisiä, jotka eivät ole aina käsi ojossa haluamassa jotain, täti tykkää kissoista ja sinäkin olet mukava ihminen, niin miksikäs ei voisi olla avuksi.;=)
  Väinö tykkää myös kun vedämme lakanoita, niin hän haluaa mennä sinne alle, niinkuin minäkin pienenä menin ja pyysin äitiä ja mummoa silleen humpsauttaman sitä lakanaa, se tuntui pienestä tytöstä hauskalta...

  ReplyDelete
 7. Kissat osallistuvat tuohon humpsauttamiseen kynsin hampain.
  Alakerran täti on eläkkeellä, ei hän muuten varmaan jaksaisi noin paljon nähdä vaivaa. On ihanaa ja toivoa tuottavaa aina silloin tällöin kohdata aivan pyyteetöntä ystävällisyyttä.

  ReplyDelete
 8. Myyräleikki on melkein parasta mitä veikan kanssa voi tehdä!

  ReplyDelete
 9. Aha, ei meissä olekaan niin paljon eroja kuin ne väittää!
  RANSU JA MUSTI

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!