Wednesday, 27 October 2010

Ransun syksy

Välillä lojutaan saaressa...

...välillä taas kaupungissa.

Sieniretket on kivoja. Nyt mä voisin kulkea loppumatkan tällä taksilla.

Pihalla kiipeily on myös mukavaa.

Ja postinhakureissulla. Vaikka Ransua ei tehdo saada rannasta enää takaisin päin, niin kivaa siellä on.

On mulla aika monipuolinen elämä, vaikka välillä onkin tylsää enkä ymmärrä miksei aina tarjota muikkuja. 

15 comments :

 1. Sulla on tosi monipuolinen elämä ja varsin moniselitteinen ilme alimmassa kuvassa. Ensin näyttää vain söpöltä ja tuumaavalta, mutta loppujen lopuksi onkin aika ovela ja velmu ilme. No, olethan kissa, siitä se varmaan johtuu! :)

  ReplyDelete
 2. Niin! KUKAAN ei tideä mitä mun päässä liikkuu! En välttämättä edes mä itse.
  RANSU

  ReplyDelete
 3. Niimpä. Miksei muka vois aina olla silakkaa ja muikkua tarjolla? En tajua yhtään noita säännöstelyhommia. Henkikin haisee paremmalta, kun on saanu kaloja.

  Terkuin Unna Tuutikki

  ReplyDelete
 4. Epäilen, että Ransu hyräilee postinhakureissullansa "minä olen pikku poika posteljooni ja posteljooni ja posteljooni. Minä olen pikku poika posteljooni ja kiertelen ympäri saaren vaan" :)

  ReplyDelete
 5. On tosiaan monipuolinen elämä. Mukavasti kaksi paikkaa jossa seikkailla.

  ReplyDelete
 6. Mun henki tuoksuu parhaimmalta kun olen just syönyt tuoreen, taskulämpimän vesimyyrän! Silloin sanon kurrr ja menen mamman syliin pussailemaan sitä ja keräämään kehuja. Jos se on jo sängyssä lukemassa, hyppään sen päälle ja annan mun myyräparfyymin tainnuttaa sen samalla kun nuolen sen nenää. Se on silloin niin intona että vikisee onnesta.
  RANSU

  ReplyDelete
 7. Voi,eikös emäntäsi annakkaan sinulle silakkaa tai muikkuja:D.Kauniita kuvia Ransusta,siellä sitä kellitään ja otetaan rennosti välillä♥.
  Mukavaa viikkoa!

  ReplyDelete
 8. Kiitos! Ei se tajuu että JOKA KERTA kun avaa jääkaapin, sieltä pitäis lävästä eteen mojona muikkusatsi.
  RANSU

  ReplyDelete
 9. Ihana Ransu!
  On kyllä niin komea ,askel tietävä ♥
  Ja katse terävä kuin kunnon kissalla pitääkin!

  ReplyDelete
 10. Mahtava Ransu <3

  Meidän vauvat lähettää semmoisia terveisiä, että he tarvitsis jostain kotiopettajan kun opettais heidät syömään kalaa ja paloiteltua lihaa. Vauvat ei vielä osaa itse, eikä kukaan ole opettamassakaan!

  Ja niiden vauvojen äiti pahoin pelkää että lapset on vaikutuksille alttiita - taksi-kuvasta otetaan vielä jokin päivä mallia...

  ReplyDelete
 11. Elina, ei siinä muuta kuin äiti kontalleen ruokakipolle näyttämään ;-)
  Oikeasti, tuolta sieniretkeltä palattiin niin, että minä kannoin koria sylissä ja sen päällä oli Ransu, joka tyytyväisenä tarkkaili ympäristöään vähän ylempää. Hemmoteltu vai... eeeeeiiii...

  Kiitos Seijastiina!
  Oon terävä ja komea.
  RANSU

  ReplyDelete
 12. Ransu! Sun lajitoveri vaeltelee täällä vapaana. Me annetaan sille ruokaa, vaik mutsi sanoo, että sillä on omakin koti. Mut ne ei laske sitä sisälle kuin harvoin, joten me ehkä adoptoidaan se! Onks kissoilla muka jotain pöpöjä, kun mua peloteltiin? Onks sulla?!

  ReplyDelete
 13. Mulla ei oo pöpöjä! Koirat on likasii ku ne ei nuole tassuja eikä pehvauntuvia. Mut oikeesti kiva kun otatte kissan se osottaa et teillä ei o rasistinen meininki.
  RANSU

  Kissoilla ei tietääkseni ole mitään erityisiä pöpöjä, mutta ulkona vapaasti liikkuva kissa pitää madottaa muutaman kuukauden välein, jos se siis syö siellä jotain puskaruokaa (hiiriä, tipuja). Niin tietääkseni kyllä koiratkin.
  Muita pöpöjä ei ole, paitsi voi tietysti olla joku satunnainei tauti. Ransulla oli harvinainen Tritrichomonas foetus -loinen siitä kissalasta, josta se tuli, mutta se on jo hoidettu (sekä kissalassa että Ransulla). Kai sekä kissat että koirat pitää käyttää kerran vuodessa eläinlääkärissä, rokotukset ynnä muut (kissoilla kissarutto, kissanuha, leukoosi ja mahdollisesti myös rabies, jota saattaa tulla itärajan yli villieläimissä).
  saila

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!