Friday, 22 October 2010

In the city again

Time flies. It's time to finish our Garden Agenda 2011-2012 and send it to press. So, a little time away from the island is due. Even if I managed to sneak in a couple of weeks there, more than expected... but why does it always feel "Not yet! I only just came!"

Taas joudutaan kaupunkeilemaan hetken verran. Hitsin työt. Mistähän löytyisi sponsori, joka sponssaisi pihatöitä, ikkunaremppaa ja yleistä elämistä?

Cats get bored while I work. Luckily they have each other.

Onneksi pojilla on toisensa, niin pääsevät purkamaan ylimääräisiä tehoja. Pojat ovat poikia.

Well, anywhere where it's home is ok.

6 comments :

 1. Oikein tunsin itsekin sun haikeutesi, kun joudut taas palaamaan tänne vilinään. Olisin varmasti vastaavassa tilanteessa itsekin kuin (anteeksi ilmaus!) kipeä kissa. Onneksi tämä meidän huusholli on vähän niinkuin urbaanin ja maalaisasumisen välimuoto. Paitsi että naapurit on ihan liian lähellä.

  En tiedä, miten aikasi kaupungissa täytät, mutta toivon, että sinulla on siellä paljon, paljon tekemistä - siis muutakin kuin töitä, vaikka aina minä lehteäkin odotan;-) Sitten on taas ihanaa palata takaisin KOTIIN.

  ReplyDelete
 2. Tekemisen puutetta ei ole, kiitos vain ;-)
  Postin lakon vuoksi uusimmat Oma Piha -lehdet eivät ainakaan vielä eilen olleet lähteneet Postista jakeluun, ihan tyhmää. Toivottavasti tulevat lähipäivinä.

  ReplyDelete
 3. Kun on käynyt kaupungissa, niin sitten on taas niiin ihanaa palata saareen. Ajattelepa kuinka paljon pojillakin on sitten taas tarkastettavaa?

  ReplyDelete
 4. On niillä, varsinkin Mustilla. Se tekee todella huolellisen tarkastuksen kun päästään kotiin!

  ReplyDelete
 5. Oooops, olisikohan niiden pitänyt olla vihreitä, oransseja, ruskeita?! Noh joka tapauksessa ovat nyt mitä ovat, käyhän kurkkaa!

  Jospa löytämäsi ruusu saakin nimen sun mukaan!

  ReplyDelete
 6. Mielenkiintoista! Mitähän blogistasi löytyy...?

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!