Thursday, 21 October 2010

Ransun ensirakkaus


Kuten Ransu itse on todennut, Ransun suureen sydämeen mahtuu tyttöjä. Siellä on Unna Tuutikki (virtuaalinen ihastus), naapurin Nelli ja sitten... pikkuinen Miška, ystäväni kissa Turusta, jota olemme myös käyneet tapaamassa Utön saarella, jossa neitokainen viettää kesiään. Miška ja Ransu ovat ihan samanikäisiä ja tapasivat ensi kertaa ollessaan puolivuotiaita. Heti synkkasi ja parivaljakko riekkui rappusissa ylös ja alas eikä leikistä meinannut tulla loppua.
Miška on pitkäkarvainen maatiainen, upea sinikilpparineito, jolla on tuuhea häntä ja kauniit valkoiset sukat ♥. Eipä ihme, että Ransun sukat pyörivät jaloissa.

Mä vahdin MUN tyttöä!

Miškan nähdessään Ransu lurittelee lemmenlauluja, soinnillisia kurrnau-äänteitä ja seuraa tyttöä kuin hai laivaa. Ehkä siksi, että he tapasivat ensi kertaa ollessaan niin pieniä (6 kk), ettei kumpaakaan ollut vielä leikattu. Tästä parivaljakosta, Mr & Mrs Karva-pehva, olisikin tullut upeat pennut!Viimeksi pariskunta tapasi puoli vuotta sitten. Ehkä he ovat jo unohtaneet toisensa? Ainakin silloin viimeksi kun astuin ystävieni ovesta sisään kurrnautteli Ransu innoissaan kopastaan tunnistaessaan paikan (tai hajun) välittömästi, ja seuraavaksi ystävyspari nuuhki nenät vastakkain.
15 comments :

 1. Aivan ihania kuvia nämä rakkaudentäyteiset otokset. Etenkin tuo viimeinen on niin suloinen,että sitä jäi ihan katselemaan pidemmäksikin aikaa. Ovat niin inhimmillisen oloisia. Ei tuota mitää vaikeuksia samaistua noihin tunteisiin. *huokaus* :)

  ReplyDelete
 2. Todella, ihanat söpöliinit! <3
  Hauskaa on myös katsoa Ransun ilmeitä kuvissa, siis kun se tapittaa Mishkaa niin keskittyneesti että voisi vaikka pyörremyrsky riehua vieressä, Ransu ei edes huomaisi :-D

  ReplyDelete
 3. Metsikset ovat ihania! Tulee ihan ikävä edesmennyttä punatabbyani...

  ReplyDelete
 4. Ilmeisesti ovat... Ransu on ensimmäinen metsikseni, ja aivan ihana, seurallinen ja hassu. Tuo kaunis Mishkahan on maatiainen, mutta se ei kyllä yhtään kauneutta vähennä, päinvastoin, on todella söpö tyttö!
  Voi, otan osaa että olet menettänyt punatabbykaverisi :-( Toivottavasti joku uusi kissakaveri odottaa jo nurkan takan valloittaakseen sydämesi. Niillä on tapana parantaa haavat.

  ReplyDelete
 5. Onneksi Ransulla on suuri sydän, eikähän noin hienoa poikaa ehtisi yksi kissaneiti tarpeeksi ihaillakaan :)

  Kieltämättä Ransulla on myös hyvä maku, mitä neitikissoihin tulee. On todellakin kerrassaan hurmaava kaunotar tämä Mishkakin valkoisine hansikkaineen ja stay-up -sukkineen :)

  ReplyDelete
 6. Miih! Ihanaa. Voi että nää osaa, ja sit sä vielä kirjoitat niin mukavasti :-)

  ReplyDelete
 7. Kiitosta vain! Kirjoittaminen ei ole vaikeaa kun näissä on niin paljon elämää ja puolia ja vivahteita... no, tiedät kyllä.
  Enpä ollut tullut huomanneeksi, että nuo Mishkan takajalkojen sukat on stay-upit. Eipä ihme että Ransu ei meinaa pysyä nahoissaan kun tapaavat!

  ReplyDelete
 8. Nurmikkokuvassa, aaaah, niin leijonasukua!

  ReplyDelete
 9. Todella, Pike :-D Ransu on pörhistänyt jokaisen rintakarvansa äärimmilleen!

  ReplyDelete
 10. Tätä blogia on kyllä hämmentävää lukea nykyisin. En yhtään aavistanut, että Ransulla on näin monta tyttöystävää, vaikka hän onkin mitä rakastavin ja rakastettavin luonne. Huh mikä naistenmies! Syvissä vesissä jne... Älä koskaan kuvittele, ettei syrjäisen saaren erakkokissalla voisi olla runsaasti sosiaalista elämää. :D

  Alkaa kyllä vähän mietityttää, pitäisikö meidänkin pojilla olla tyttöystäviä. Edes yksi, edes toisella?

  ReplyDelete
 11. Hän taitaakin olla varsinainen naistenmies :D

  ReplyDelete
 12. Tämä on Suurten Paljastusten Lokakuu!
  Paitsi että tässä nämä jo olivat. Mutta pitihän Mishkastakin kertoa ettei luulla, että Nelli olisi Ransun AINOA.
  Olisihan se varsin kiva lukea harmaaherrojenkin tyttötapaamisista.

  ReplyDelete
 13. Mitenkä se Ransu kaikki tyttö-asiansa hoitaakaan? Ettei vain tule kolmiodraamaa!

  ReplyDelete
 14. Jaa-a. Ainakin kaikki tytöt ovat eri paikoissa. Jos heidät tapaisi yhdellä kertaa, voisi olla että Ransu menisi sekaisin ja häipyisi jonnekin piiloon ;-)

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!