Monday, 19 July 2010

Tahroja matolla

Eteinen on kuratilaa. Onneksi.

Saalistajan katse

Harva se aamu eteisen lattialla on veriteon jälkiä. Juhannuksen tienoilla pesimme maton ystäväni Marikan kanssa, mutta sitä ei uskoisi.
On muuten kätevää, että kissanluukusta pääsee eteiseen mutta siitä eteenpäin kissojen pitää pyytää ihmistä avaamaan ovi. Se vähentää hiiriä sängyssä. – Heh, jokejoke! Ehkä ei sängyssä sentään, mutta hyvin kissat hoitavat myyrät eteisen puolella ja ovat oppineet tekemään sen vaikka ovet olisivatkin helteillä auki.

Minäkin olen Suuri Saalistaja! Tässä vähän verryttelen jäseniäni, pitää olla salamatassu valmiina!

Täältä pitäis jotain löytyä...

Hmm joo...

... ja iltakävely jatkuu ilman seuralaisia.

7 comments :

 1. Taitavia metsästäjiä! :) Muistan, kuinka vanha kissani istui tuntikausia tuijottamassa kaivonkannella, että näkyykö jossakin myyriä. Sitten nopea liike ja myyrä oli tassuissa.

  ReplyDelete
 2. On aina yhtä hämmästyttävää, kuinka liikkumattomasta kissasta tulee salamannopea saalistaja yhtäkkiä. Ihminen ei aina edes tajua, että tässä on saalistus menossa - ja sitten kissalla onkin saalis hampaissaan. Meillä pojat ovat onnistuneet saalistamaan näin jopa fleksin päässä.

  Alin kuva on ihana. Musti on niin kiiltävä ja auringonlämmin ja MUSTA. :D

  ReplyDelete
 3. Kissat ovat sellaisia kyttääjiä, joilla on hermoa vaania vaikka kuinka kauan. Ja sitten salamannopea koukkaus! Jopa näennäinen köllöttely voi olla saaliin tarkkailua viirullaan olevien silmien takaa :-)

  ReplyDelete
 4. Tärkeisiin asioihin kuuluu reagoida salamannopeasti. Pari päivää sitten sanoin keittiön pöydällä nukkuvalle Totolle "Toto, ulos", ja ehkä puolikkaan sekunnin päästä onnesta pomppiva Toto oli ulko-ovella huutamassa U-huutoa.

  ReplyDelete
 5. Se oli tekounta! Tai sitten Totolla on kissamaailman nopein U-refleksi.

  ReplyDelete
 6. Ihania kuvia :) tuossa myös yksi päivä katselin että mikäs lelu se Viirulla on nyt tassuissa, joskus kun sillä on tapana istua ihan pepullaan ja jongleerata pallolla, heitellen etutassulta toiseen, nyt se pallo oli joku myyrä...

  ReplyDelete
 7. Myyrä on paras lelu!
  terveisin Musti ja Ransu

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!