Saturday, 31 July 2010

Ruusuja parvekkeella

Parempi kuva ihanuuksista. Nämä ovat siis matkalla saareen, eivät jää kansoittamaan parvekettani! Vaikka olisihan tuollainen viidakkomainen parveke ihan hieno, mutta kun sinne ei oikein mahdu ripustamaan pyykkiä... Musti kyllä mahtuu ruusuntuoksuun, taimikassien väliin ja nauttii olostaan siellä.
Vasemmalla 'Endless Summer' -hortensia, tumma nk. englantilainen ruusu 'L. D. Braithwaite', portland-ruusu 'Comte de Chambord' ja oikeassa reunassa moskovan kaunotar -jalosyreeni.

Omakuva helteessä... Kaupungissa on edelleen kuuma. Saaristossa tuulee, se olisi vilvoittavaa. Äitini Ranskasta tuoma hellemekko on juuri sopiva asu.

Mullakin on harmaa asu! Se on paras.

6 comments :

 1. Ihania kukkia ja kisuli on niin söpö...olette niin sävy sävyy hänen kanssaan....;=)
  Korppoo on ihana paikka, muuten....kävin siellä pari viikkoa sitten mieheni kanssa moottoripyöräilemässä...

  ReplyDelete
 2. Kaikki niin kauniita kuvia; kukat, sinä & mekko, Ransu!!

  ReplyDelete
 3. Kiitos kiitos! Ransu on kyllä minusta paras, näin subjektiivinen mielipide ;-) Hän on ikuinen linssilude ja aina siellä missä tapahtuu. Ilmeikäs kaveri, vieläpä. Ai niin no, onhan nuo ruusutkin ihania ja voisittepa tuntea niiden tuoksun! Automatka Valkeakoskelta Espooseen oli huumaava.

  ReplyDelete
 4. Olen suunnitellut parin vähän harvinaisemman ruusun hankkimista... ja tuo taimisto taitaakin olla siihen hyvä paikka : )
  Upeat nuo ostoksesi !
  Ja voi miten ihanat harmaat asut teillä onkaan, ihan sävy sävyyn ; )

  ReplyDelete
 5. Ihania kukkia! :) Ransu poseeraa hienosti.

  ReplyDelete
 6. Juu Sari, uskaltauduin sitten hankkimaan sen Endless Summerin. Sirpa; Ransu on alkanut kasvattaa talvikauluria :-D Pitäisikö olla huolissaan sen biorytmeistä...?

  ReplyDelete

Kaunis kiitos kommentista!